Onaa Posted August 22, 2018 Author Posted August 22, 2018 Misia dostała pieniążki od seramarias - 20zł , bardzo dziękujemy :). Muszę zapytać Szafirki jak się Misiaczek sprawuje :). Quote
Elisabeta Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 7 godzin temu, Onaa napisał: Misia dostała pieniążki od seramarias - 20zł , bardzo dziękujemy :). Muszę zapytać Szafirki jak się Misiaczek sprawuje :). To czekamy, Onusia, na wieści o naszej dzielnej Misi. Spokojnego dnia dla Misiowych. Quote
Elisabeta Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Czekając na wieści tylko napiszę, że dziś rano poleciały na konto Misiuni moje deklaracje za VIII, IX i X 2018, czyli 60 zł.. Spokojnego i dobrego piątku życzę Misiowym. Quote
Poker Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Poproszę o nr konta do przelewu 122 zł z tego bazarku Quote
szafirka Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Miś, jak mówi na Misię moja córka, ma się dobrze żyjąc OBOK człowieka. Położy się koło moich nóg, je przy mnie, otrze się o mnie przechodząc, je już bez zastanowienia z ręki, ale jak ją głaszcze, to jest zdrętwiała, nastroszona, czeka na moment, kiedy będzie mogła sobie pójść. Staram się ją "smyrać" przy okazji, ale to też podnosi jej ciśnienie. Przy misce nadal jest najważniejsza, ostatnio pogoniła Joy, która jadła niedaleko niej. Dobrze, że podczas rozdawania smaczków grzecznie czeka na swoją kolej i nie odgania reszty. Upały jej nie służyły, na dwór wychodziła niechętnie i to od razu kładła się pod żywopłotem i czekała na porót do domu, teraz już odżyła, czasami pogania nawet chwilę ze szczeniakiem Semim. Zmieniła jej się trochę sierść, stała się gładka, bardziej błyszcząca. Wygląda na smuklejszą, ale nie wiem, czy to kwestia sierść, czy mniejszej ilości kilogramów, nie ważyłam jej. Misia wita nas rano, albo jak przychodzimy do domu merdającym ogonkiem, więc może będzie jeszcze lepiej? 1 1 Quote
Elisabeta Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Szafirko, będzie jeszcze lepiej. Będzie. To masz jeszcze piękniejsze futerko, Misiu?... Cudnie. Quote
Onaa Posted August 28, 2018 Author Posted August 28, 2018 Dnia 24.08.2018 o 11:54, Elisabeta napisał: Czekając na wieści tylko napiszę, że dziś rano poleciały na konto Misiuni moje deklaracje za VIII, IX i X 2018, czyli 60 zł.. Spokojnego i dobrego piątku życzę Misiowym. Pieniążki już na koncie misieńkowym , bardzo dziękujemy :). Dnia 26.08.2018 o 13:16, Poker napisał: Poproszę o nr konta do przelewu 122 zł z tego bazarku Poker, ślicznie dziękuję za pomoc dla Misi . Przed chwilą, szafirka napisał: Miś, jak mówi na Misię moja córka, ma się dobrze żyjąc OBOK człowieka. Położy się koło moich nóg, je przy mnie, otrze się o mnie przechodząc, je już bez zastanowienia z ręki, ale jak ją głaszcze, to jest zdrętwiała, nastroszona, czeka na moment, kiedy będzie mogła sobie pójść. Staram się ją "smyrać" przy okazji, ale to też podnosi jej ciśnienie. Przy misce nadal jest najważniejsza, ostatnio pogoniła Joy, która jadła niedaleko niej. Dobrze, że podczas rozdawania smaczków grzecznie czeka na swoją kolej i nie odgania reszty. Upały jej nie służyły, na dwór wychodziła niechętnie i to od razu kładła się pod żywopłotem i czekała na porót do domu, teraz już odżyła, czasami pogania nawet chwilę ze szczeniakiem Semim. Zmieniła jej się trochę sierść, stała się gładka, bardziej błyszcząca. Wygląda na smuklejszą, ale nie wiem, czy to kwestia sierść, czy mniejszej ilości kilogramów, nie ważyłam jej. Misia wita nas rano, albo jak przychodzimy do domu merdającym ogonkiem, więc może będzie jeszcze lepiej? Dziękuję Szafirko za wieści o Misi. Ona chyba tak po swojemu się cieszy na Wasz widok :). Mam nadzieję, że Misia będzie w niedługim czasie do adopcji, chociaż chyba zawsze będzie takim pieskiem ostrożnym w kontaktach z człowiekiem, psim odludkiem i ktoś kto ją pokocha i zechce dać dom musi to zaakceptować. I jeszcze dwie fotki Misi :D. Ona faktycznie jakby smuklejsza. 1 Quote
Elisabeta Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Przed chwilą, Onaa napisał: Ona faktycznie jakby smuklejsza. Misia zdecydowanie wyszczuplała. Ma śliczną figurkę. To od tych biegów... Quote
Poker Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Fajnie by było, jakby znalazła dom z innym piesiem. Quote
Tola Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 54 minuty temu, Poker napisał: Fajnie by było, jakby znalazła dom z innym piesiem. Na pewno czułaby się pewniej i miałaby swojego psiego towarzysza, zamojskiej Uli bardzo to pomogło. Trzymam kciuki za dalsze postępy malutkiej w kontaktach z człowiekiem. 1 Quote
Tyśka) Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Cieszę się, że Misia jest zaopiekowana i powolutku, swoim tempem poznaje dobroci z rąk człowieka :) 1 Quote
Onaa Posted August 30, 2018 Author Posted August 30, 2018 Przyszły pieniążki dla Misi od Poker z bazarku (122zł) - bardzo dziękujemy :). Chyba faktycznie byłoby wskazane dla niej gdyby w przyszłym domku był jakiś piesek. A czy ona nie jest słodka na tej fotce :D ? I ponoć mały spryciarz z niej - co jakiś czas wychodzi z szeleczek :). 2 Quote
b-b Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 1 godzinę temu, Onaa napisał: I ponoć mały spryciarz z niej - co jakiś czas wychodzi z szeleczek :). Nie lubi chodzić w "uprzęży" ;) Quote
Tyśka) Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Nawet na zdjęciu wyszła z szelek:) Widocznie ma zbyt duży pasek ten między łapami :) Quote
Elisabeta Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Przed chwilą, Onaa napisał: A czy ona nie jest słodka na tej fotce :D ? Bardzo słodka. Mały niedźwiadek... Spokojnego piątku dla Wszystkich stąd. Quote
Onaa Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 Dnia 31.08.2018 o 05:20, Elisabeta napisał: Bardzo słodka. Mały niedźwiadek... Spokojnego piątku dla Wszystkich stąd. Taj jest, Misia to mały niedżwiadek :D. Pozdrawiam niedzielnie Wszystkich Misiowych i życzę dobrego nowego tygodnia :). 1 Quote
Poker Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Faktycznie jak mały , brunatny niedźwiadek. Quote
Onaa Posted September 4, 2018 Author Posted September 4, 2018 A słodki niedźwiadek dostał pieniażki od renatki_s (20zł) i od werenn (15zł) - bardzo dziękujemy :). Hotelik za sierpień zapłacony, zaczynamy kolejny miesiąc - może we wrześniu Misia zbliży się jeszcze bardziej do człowieka ? Może zaskoczy nas zdjęciem na kolanach szafirkowych :) ? 1 Quote
Elisabeta Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Dzień dobry, Misiu. Onusia, czekamy tu razem na to, co przyniesie wrzesień w życiu naszego niedźwiadka... Dobrego oczywiście. .. Spokojnego dnia Misiowym. Quote
Elisabeta Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Zaglądam do naszej Misi. Dobrej soboty dla jej wszystkich Przyjaciół. Quote
seramarias Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Zaglądam do małej misi, biedactwo może kiedyś da ludziom szansę i zaufa całym psim sercem bez cienia lęku. 1 Quote
Recommended Posts