Onaa Posted August 5, 2018 Author Posted August 5, 2018 Przyszły pieniążki dla Misi od renatki_s - 20zł, bardzo dziękujemy :). Quote
Elisabeta Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Bardzo cieszą nowe, radosne fotki naszej Misiuni. Spokojnego dnia dla Misiowych Przyjaciół. Quote
Elisabeta Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 Dzień dobry, Misiu. Teraz będę z Tobą już na stałe... Onusia, od sierpnia przenoszę moją stałą deklarację od szczęśliwej już we własnym Domku Mufci do Misiuni. Jej droga do Domu będzie chyba jeszcze długa i w Misiowej skarbonce może być różnie. No i bywam tu często i bardzo polubiłam tego Szkraba. Mam już w sygnaturce zielony banerek Misi... Hmm... Dopóki Misia nie będzie chciała pozować do portretów, to będzie miała taki. Bardzo lubię tę fotkę. Spokojnej soboty dla wszystkich Misiowych. 1 Quote
elik Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Dnia 11.08.2018 o 06:53, Elisabeta napisał: Mam już w sygnaturce zielony banerek Misi... Hmm... Dopóki Misia nie będzie chciała pozować do portretów, to będzie miała taki. Bardzo lubię tę fotkę. Banerki na prawdę dużo pomagają psiakom. Przylazłam tu za Tobą Elisabetko, właśnie przez ten banerek :) 1 Quote
Elisabeta Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 8 minut temu, elik napisał: Banerki na prawdę dużo pomagają psiakom. Przylazłam tu za Tobą Elisabetko, właśnie przez ten banerek :) Czyli mój oryginalny banerek zadziałał. Eliczku, jak fajnie, że Cię przyprowadził do małej Misi, już nie takiej Bidusi. Wiem, jak jesteś bardzo zabiegana, ale zaglądaj do dzielnej suni. Quote
elik Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 2 minuty temu, Elisabeta napisał: Czyli mój oryginalny banerek zadziałał. Eliczku, jak fajnie, że Cię przyprowadził do małej Misi, już nie takiej Bidusi. Wiem, jak jesteś bardzo zabiegana, ale zaglądaj do dzielnej suni. Będę :) Nieco dopisałam do Twojego banerka :) 1 Quote
Elisabeta Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Eliczku, bardzo Ci dziękuję! O poranku pewnie, gdy odpowiadałam na Twój post, dodałaś do niego banerek z napisem. Teraz dopiero zobaczyłam... Zielony banerek jest wreszcie profesjonalnie zrobiony, ale nadal bardzo tajemniczy. Jak ktoś Misi nie zna i spojrzy na baner, to na pewno będzie bardzo ciekawy, co to za kurka pędzi przed siebie po trawie. Żeby się dowiedzieć, będzie musiał wejść na Misiowy wątek. I o to chodzi przecież. Quote
elik Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Do profesjonalizmu to mu jeszcze sporo brakuje, ale jeśli Tobie się podoba, to mnie to cieszy :) 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: Jak ktoś Misi nie zna i spojrzy na baner, to na pewno będzie bardzo ciekawy, co to za kurka pędzi przed siebie po trawie. No ładnie, psiaka do kury przyrównywać :) 1 Quote
Poker Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Zajrzałam do malutkiej i aż mi wstyd.Nie zrobiłam obiecanego bazarku. Poprawię się i dam tu znać. Quote
Onaa Posted August 15, 2018 Author Posted August 15, 2018 Dnia 10.08.2018 o 00:19, b-b napisał: Jestem u ciebie maleńka :) Zaglądaj do Misiuni jak najczęściej b-b :D. Chociaż u Misi postępy idą powoli, czasami się zatrzymują, i znowu powoli do przodu, mam nadzieję że jeszcze trochę i mała będzie w miarę gotowa do adopcji chociaż pewnie nigdy nie będzie pieskiem w pełni ufnym i otwartym. Dnia 11.08.2018 o 06:53, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Misiu. Teraz będę z Tobą już na stałe... Onusia, od sierpnia przenoszę moją stałą deklarację od szczęśliwej już we własnym Domku Mufci do Misiuni. Jej droga do Domu będzie chyba jeszcze długa i w Misiowej skarbonce może być różnie. No i bywam tu często i bardzo polubiłam tego Szkraba. Mam już w sygnaturce zielony banerek Misi... Hmm... Dopóki Misia nie będzie chciała pozować do portretów, to będzie miała taki. Bardzo lubię tę fotkę. Spokojnej soboty dla wszystkich Misiowych. Bardzo Ci dziękuję Elisabetko za pomoc dla Misiuni :D i cieszę się że jesteś tutaj z nami u niej :D. Ja od soboty co jakiś mam problem na dogo, pisałam tutaj już posty i włączył się error i i nie mogłam nic dalej zrobić :(. Ale mam nadzieję że tym razem mój nic nie zje.. A i bardzo fajny banerek :), dziękuję. 9 godzin temu, elik napisał: Banerki na prawdę dużo pomagają psiakom. Przylazłam tu za Tobą Elisabetko, właśnie przez ten banerek :) :D 3 godziny temu, elik napisał: Do profesjonalizmu to mu jeszcze sporo brakuje, ale jeśli Tobie się podoba, to mnie to cieszy :) No ładnie, psiaka do kury przyrównywać :) I tak oto Misia kurką została ;). 2 godziny temu, Poker napisał: Zajrzałam do malutkiej i aż mi wstyd.Nie zrobiłam obiecanego bazarku. Poprawię się i dam tu znać. Miło że zaglądnęłaś do Misiuni :D. Dobrego miłego dnia dla Wszystkich Misiowych :D. 1 Quote
uxmal Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Piękny banerek.. baaardzo charakterystyczny, rzuca się w oczy superaśny :) gratuluję @Elisabeta ps: Huraaaaaaaaaaaa!!!!!!!! jestem wolna :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 1 Quote
Onaa Posted August 16, 2018 Author Posted August 16, 2018 Przed chwilą, uxmal napisał: Piękny banerek.. baaardzo charakterystyczny, rzuca się w oczy superaśny :) gratuluję @Elisabeta ps: Huraaaaaaaaaaaa!!!!!!!! jestem wolna :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ??? A Misia dostała pieniążki od uxmal - 10zł i werenn - 15zł , bardzo dziękujemy :). Quote
Olena84 Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Dnia 15.08.2018 o 09:33, Elisabeta napisał: Jak ktoś Misi nie zna i spojrzy na baner, to na pewno będzie bardzo ciekawy, co to za kurka pędzi przed siebie po trawie. ja znam a i tak zobaczyłam kurkę;) 2 Quote
Elisabeta Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 13 godzin temu, uxmal napisał: Piękny banerek.. baaardzo charakterystyczny, rzuca się w oczy superaśny :) gratuluję @Elisabeta ps: Huraaaaaaaaaaaa!!!!!!!! jestem wolna :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ja też, Uxmal! Cieszysz się jak Margo w "Mistrzu i Małgorzacie". Dziś też umiałabym latać. Ale idę sprawdzić, czy nowego spamu na Dogo nie ma. Spokojnego piątku dla wszystkich Przyjaciół naszej Misi. 1 Quote
Poker Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Słowo się rzekło, kobyłka u płota. Zapraszam na bazarek 1 Quote
uxmal Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 4 godziny temu, Elisabeta napisał: Ja też, Uxmal! Cieszysz się jak Margo w "Mistrzu i Małgorzacie". Dziś też umiałabym latać. Ale idę sprawdzić, czy nowego spamu na Dogo nie ma. Spokojnego piątku dla wszystkich Przyjaciół naszej Misi. :))) wzajemnie. Jak Miło Cię przeczytać. Ah ta Wolność, niewidoczna kiedy jest a kiedy znika to dopiero wtedy ją doceniam. Przepraszam za offf. 1 Quote
uxmal Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 33 minuty temu, Poker napisał: Słowo się rzekło, kobyłka u płota. Zapraszam na bazarek Leeeceeee zobaczyć. Może cosik znajdę dla siebie ? Quote
Onaa Posted August 17, 2018 Author Posted August 17, 2018 Przed chwilą, Poker napisał: Słowo się rzekło, kobyłka u płota. Zapraszam na bazarek Bardzo Ci dziękuję Poker :D. Przed chwilą, uxmal napisał: :))) wzajemnie. Jak Miło Cię przeczytać. Ah ta Wolność, niewidoczna kiedy jest a kiedy znika to dopiero wtedy ją doceniam. Przepraszam za offf. Wolność ?? Przed chwilą, elik napisał: Elisabeta, uxmal gratulacje Hm, ja nie bardzo rozumiem .. Quote
Elisabeta Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Onusia, też przepraszam za offa. Już będziemy grzeczne. Zresztą, jak przeczytasz PW, zrozumiesz... Jak fajnie, ze Misiunia dostała bazarek od Poker. Dobrej soboty Wszystkim. Quote
b-b Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Zaglądam do Misieńki :) Trzymam wciąż za twoje pokonywanie lęków kciuki maleńka:) Quote
Recommended Posts