szafirka Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Vanilka SPA zniosła dzielnie, jest wykąpana, wyczesana, minimalnie przycięta. Wg mnie wygląda na jeszcze młodszą niż jest. Wet umówiony na czwartek. Na pewno trzeba by ją podtuczyć. Tolu, animondy nie zamawiam sama dla podopiecznych, możesz zamówić i wpisać adres hotelu jako miejsce dostawy. Onaa napisała mi, abym póki co podzieliła puszki po Bambi na Majkę, bidusię i Vanilkę, więc tak robię obecnie. Vanilka jest rzeczywiście malutka i raczej nie jest odludkiem. Lubi być blisko, obserwuje, bawi się. Jest normalnym psiakiem. Quote
Onaa Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Oczywiście zabrakło mi reputacji- tych serduszek i strzałek. A Vanilka cudowna psinka :). Quote
Nesiowata Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 1 minutę temu, Onaa napisał: Oczywiście zabrakło mi reputacji- tych serduszek i strzałek. A Vanilka cudowna psinka :). To normalne zjawisko. Mnie zawsze brakuje. Quote
Bogusik Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Mnie nie zabrakło więc poleciało na konto Hani :) Quote
terra Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Cudna sunieczka a że młodziutka wszystkiego szybko się nauczy. Quote
Tyśka) Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Jakieś świetne wieści :) kochana, delikatna sunieczka. Aż chciałoby się ją przytulić do serca. Quote
Onaa Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Jakieś świetne wieści :) kochana, delikatna sunieczka. Aż chciałoby się ją przytulić do serca. Dokładnie :). Quote
b-b Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Hania jeszcze trochę ją poobserwuje i chyba będzie można ją ogłaszać :) Quote
Tola Posted April 10, 2018 Author Posted April 10, 2018 22 godziny temu, szafirka napisał: Vanilka SPA zniosła dzielnie, jest wykąpana, wyczesana, minimalnie przycięta. Wg mnie wygląda na jeszcze młodszą niż jest. Wet umówiony na czwartek. Na pewno trzeba by ją podtuczyć. Tolu, animondy nie zamawiam sama dla podopiecznych, możesz zamówić i wpisać adres hotelu jako miejsce dostawy. Onaa napisała mi, abym póki co podzieliła puszki po Bambi na Majkę, bidusię i Vanilkę, więc tak robię obecnie. Vanilka jest rzeczywiście malutka i raczej nie jest odludkiem. Lubi być blisko, obserwuje, bawi się. Jest normalnym psiakiem. Vanilka cudna, cieszę się bardzo, że już się nie boi, to zwiększ szansę na znalezienie domu. Dziękuję za informacje o puszkach, jutro zamówię, to dziewczyny będą miały zapas:) Quote
agat21 Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Prześliczna! <3 <3 <3 Myślé, że domy będą się o nią zabijać! •••} Quote
Havanka Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Ja też uważam, ze Vanilka rozkwita u Szafirki. Tolu, nawet nie wiesz jak sie cieszę, ze sunia załapała sie na ten transport ! To była najlepsza decyzja ! 1 Quote
Jo37 Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Zapraszam na szybki bazarek . Dla Vanilki będzie 50% utargu. Quote
b-b Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 1 godzinę temu, Radek napisał: Nie wiem, które zdjęcie najpiękniejsze. Wszystkie :D 1 Quote
Tyśka) Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Śliiiczna jest... i chyb długopłapna? :) W Wojtyszkach są jej dwa bliźniaki-samce. No identyczne :) Quote
Nesiowata Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 7 godzin temu, Poker napisał: Rozanielona Vanilka Psi błogostan. Witaj piękna i korzystaj ze swobody wszystkimi łapkami. Quote
Tianku Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 Dzień dobry Vanilko :) poproszę konto bo chciałabym wpłacić moją cegiełkę Quote
Alaskan malamutte Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 2 godziny temu, Tianku napisał: poproszę konto bo chciałabym wpłacić moją cegiełkę Bardzo proszę, wysyłam PW :-))) Quote
Recommended Posts