Alaskan malamutte Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Bardzo się cieszę, że Vanilka bezpiecznie dotarła do Szafirki i zaczęła nowe, lepsze życie! Na koncie suni zameldowały się następujące wpłaty: helli - 50 zł , agat21 - 20 zł, MikAga - 30 zł, Teresa118 - 40 zł, Zagrodowy pies polski - 20 zł, b-b- 20 zł Pięknie dziękujemy!!!! . Quote
Nesiowata Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Witaj ślicznotko! Teraz już będzie dobrze, jesteś bezpieczna i ciesz się tym. Quote
szafirka Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Vanilka przywitała mnie rano z wielką radością. Zadek mało jej się nie urwał od machania ogonem, pocałunków z jej strony nie było końca :) Na zdjęciach wydaje mi się większa, niż jest w rzeczywistości. 2 1 Quote
Onaa Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Dzień dobry :). No co tu dużo pisać, Vanilka to cud, miód i orzeszki :D. Śliczna urocza młoda o miłym radosnym usposobieniu powinna szybko domek znaleźć. 1 Quote
Bogusik Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Bardzo się ciesze,że Vanilka jest taka radosna i lgnie do człowieka :) Super! 1 Quote
Tola Posted April 7, 2018 Author Posted April 7, 2018 Cudne wieści, a będą na pewno jeszcze lepsze, przecież to dopiero pierwszy ranek w nowym życiu:) Quote
Tola Posted April 7, 2018 Author Posted April 7, 2018 16 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Bardzo się cieszę, że Vanilka bezpiecznie dotarła do Szafirki i zaczęła nowe, lepsze życie! Na koncie suni zameldowały się następujące wpłaty: helli - 50 zł , agat21 - 20 zł, MikAga - 30 zł, Teresa118 - 40 zł, Zagrodowy pies polski - 20 zł, b-b- 20 zł Pięknie dziękujemy!!!! . Ja i Vanilka bardzo dziękujemy Quote
Havanka Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 No i Vanilka zaczęła nowe życie ! Teraz musi nabrać pewnosci siebie i pozbyć się podkulonego ogonka. Od teraz będzie coraz lepiej ! 1 Quote
Anula Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Nie ujmując innym psiaczkom Vanilka jest najładniejsze ze wszystkich.Na zdjęciach wyszła spora ale to jest kurdupel,trochę wyższa od Capri ale nie wiele. Vanilce trzeba zwiększyć racje karmy,powinna przytyć.Po wecie będzie wiadomo ile waży ale na bank ma niedowagę. Quote
terra Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Cudna sunieczka, otworzy się tylko potrzebuje czasu. Quote
b-b Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Cieszę się,że dostała szansę na zmianę losu i że okazała się słodkim psiaczkiem :) Quote
Radek Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 4 godziny temu, Anula napisał: będzie wiadomo ile waży ale na bank ma niedowagę. Pod dobrą opieką na pewno niedługo waga będzie normalna. 1 Quote
Tola Posted April 8, 2018 Author Posted April 8, 2018 Zaglądam do malutkiej, dzisiaj szykuje się piękny dzień, psiaki na pewno poszaleją na trawce:) Życzę miłej niedzieli i pachnącej kawci Quote
zachary Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Zajrzał do białego kurdupelka ale nic nie piszę... podziwiam. Quote
Tola Posted April 9, 2018 Author Posted April 9, 2018 Przed chwilą, zachary napisał: Zajrzał do białego kurdupelka ale nic nie piszę... podziwiam. :) Dzisiaj psiaki były chyba w SPA, ciekawa jestem, jak to zniosły;) Quote
Tola Posted April 9, 2018 Author Posted April 9, 2018 47 minut temu, zachary napisał: Zajrzał do białego kurdupelka ale nic nie piszę... podziwiam. 45 minut temu, Nesiowata napisał: Zagląda teraz - dobrej nocy pachnąca. 40 minut temu, Poker napisał: Zagląda, zagląda tylko na razie wieści brak. 37 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ja też zaglądam :) Bardzo się cieszę:) Quote
Recommended Posts