Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 4.04.2018 o 21:04, Radek napisał:

Na razie nie bardzo mam jak pomóc, ale kibicuję z całych sił.

Kibicowanie tez na wagę złota:)

23 godziny temu, Nadziejka napisał:

kciuki mocniuuutenko

za wszystkie lapeczki

Witaj Nadziejko u malutkiej, zostań na dłużej http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,28_Yw_orig.gif

9 godzin temu, Jaaga napisał:

Śliczna sunieczka. Mam nadzieje, ze szybko ujmie czyjes serce. Super, ze ma juz jutro jechać. Z chęcia też wzięłabym jakąś sunieczkę, jednak Olly jak siedział, to siedzi i nie było o niego ani jednego telefonu, więc nie wchodzi to w grę niestety.

Bardzo się Jaaga cieszę, że jesteś http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,28_Yw_orig.gif

5 godzin temu, 3 x napisał:

jejku jaka ona śliczna 

Cieszę się, że Vanilka się podoba, może uroda pomoże jej w poszukiwaniu nowego domu...

Posted
Dnia 4.04.2018 o 20:04, Anula napisał:

Jeszcze tylko nocka dzień i nocka.Szafirek jutro wyjeżdża aby być z rana w schronie po psiaki.Wstąpi do mnie a więc będę szczęściarą,że je zobaczę.

Transport opłacę,przekażę szafirkowi 830,00zł a później na spokojnie się rozliczymy.

7 godzin temu, teresaa118 napisał:

Na razie wyslalam w kwietniu40 zl, popatrze, czy ktorys z moich podopiecznych pojdzie do domu, wtedy zdeklaruje sie

Bardzo dziękuję, każda pomoc bezcenna http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,28_Yw_orig.gif

1 godzinę temu, Poker napisał:

Kciuki trzymam ,ale tymczasem bazarek otworzyłam.

Pięknie dziękuję, Vanilka również http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,28_Yw_orig.gif

Posted

Kochani - TZ umówiony jest z szafirkiem jutro jutro 0 7.00 w schronisku.

Wiele bym dala, aby tam być, ale niestety na informację będę czekała w pracy.

Mam nadzieję, ze pomimo początkowych trudności, jutro wszystko przebiegnie bez problemów  - potrzebne mocno zaciśnięte kciuki!

Jutro 5 suczek rozpoczyna nowe życie:)

Posted
14 minut temu, Tola napisał:

Kochani - TZ umówiony jest z szafirkiem jutro jutro 0 7.00 w schronisku.

Wiele bym dala, aby tam być, ale niestety na informacje będę czekała w pracy.

Mam nadzieje, ze pomimo początkowych trudności, jutro wszystko przebiegnie bez problemów  - potrzebne mocno zaciśniete kciuki!

Jutro 5 suczek rozpoczyna nowe życie:)

Trzymam kciuki!!!

Posted
16 minut temu, Jo37 napisał:

Tak. Na innym wątku była informacja, że suczki już zapakowane.

To wspaniale, że już poza schroniskiem.

Posted

Szafirek zameldował, że na pokładzie auta cicho i spokojnie.

Na poniedziałek umówiłam SPA

Zamówiłam 2 worki suchej karmy dla całej piątki, za którą zapłaci fundacja ZEA.

Posted

Szafirek już odjechał z psiaczkami.Vanilka jest przepiękna i bardzo ufna,polizała mnie po ręce.Vanilka i Capri jadą w jednym transporterku.

IMG_1073.JPG

IMG_1061.JPG

IMG_1071.JPG

IMG_1060.JPG

• Like 1
Posted

Vanilka to bardzo delikatna sunia, przywitała mnie dotykiem mokrego noska, chętnie pozwoliła się wygłaskać. Wszędzie się rozgląda, mimo, że wydaje się spokojna, to jest bardzo czujna. No i jest pięęęęęękna :)

IMG_20180406_174534_800x600.jpg

IMG_20180406_174539_800x600.jpg

IMG_20180406_174547_800x600.jpg

IMG_20180406_174549_800x600.jpg

IMG_20180406_174551_800x600.jpg

IMG_20180406_174553_800x600.jpg

IMG_20180406_174555_800x600.jpg

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

Vanilka jest rzeczywiście piękna, trzeba będzie ją tylko  trochę podtuczyć, bo jest bardzo  chudziutka, nie wiem jak inne psiaki...

Zaskoczyła mnie też odwagą w kontakcie z człowiekiem, bo pamiętam, jak przemykała pod ścianami  boksu albo chowała się wewnątrz budynku.

Bardzo się cieszę, ze wszystkie  psy już bezpieczne  - zobaczymy jak jutro przywitają nowy dzień:)