Tola Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Zapisuję się u dziewczynek i bardzo dziękuję za danie im szansy na szczęśliwe życie Obie dziewczyny bardzo ładne, obie dostały cudne imiona, na pewno nie będą długo czekać na nowy dom:) My parę lat temu mieliśmy fundacyjną Monę, jak znajdę jej zdjęcie to pokażę tutaj. Quote
Tola Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Oczywiście jak potrzebna karma, to Zea pokryje koszt zakupu, zapytam szafirki. Pomyślimy też jak jeszcze można pomóc, ale najpierw czekamy na podliczenie pobytu Homerka w lecznicy... Quote
Tola Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 To Mona, tez został zabrana z zamojskiego schroniska 1 Quote
Bogusik Posted March 30, 2018 Author Posted March 30, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: Zapisuję się u dziewczynek i bardzo dziękuję za danie im szansy na szczęśliwe życie Obie dziewczyny bardzo ładne, obie dostały cudne imiona, na pewno nie będą długo czekać na nowy dom:) My parę lat temu mieliśmy fundacyjną Monę, jak znajdę jej zdjęcie to pokażę tutaj. 1 godzinę temu, Tola napisał: Oczywiście jak potrzebna karma, to Zea pokryje koszt zakupu, zapytam szafirki. Pomyślimy też jak jeszcze można pomóc, ale najpierw czekamy na podliczenie pobytu Homerka w lecznicy... Witamy Martuniu na wątku sunieczek :) Bardzo dziękujemy za pomoc i również życzymy zdrowych i spokojnych świąt...:) Quote
Bogusik Posted March 31, 2018 Author Posted March 31, 2018 ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT KOCHANI ŻYCZĘ...:) Quote
b-b Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Czekam na bazarek Havanki aby dorzucić się do transportu dla wszystkich biedulek, które mają szansę na zmianę swojego losu. Quote
kado Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 11 minut temu, b-b napisał: Czekam na bazarek Havanki aby dorzucić się do transportu dla wszystkich biedulek, które mają szansę na zmianę swojego losu. Ja też:) Havanka, może po świętach na bazarku zrzucimy kilogramy...Myślę,że każda z nas chętnie zrzuci parę kilo....a już wszystkie razem jak zrzucimy ponad 800 kg,to będzie wyczyn na skalę dogo...hihihihi ;) 1 1 Quote
Nadziejka Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Spokojnych Zdrowiutenkich Swiateczek Dla Wszytkich Lapeczek Quote
Bogusik Posted March 31, 2018 Author Posted March 31, 2018 4 godziny temu, b-b napisał: Czekam na bazarek Havanki aby dorzucić się do transportu dla wszystkich biedulek, które mają szansę na zmianę swojego losu. 4 godziny temu, kado napisał: Ja też:) Havanka, może po świętach na bazarku zrzucimy kilogramy...Myślę,że każda z nas chętnie zrzuci parę kilo....a już wszystkie razem jak zrzucimy ponad 800 kg,to będzie wyczyn na skalę dogo...hihihihi ;) I ja czekam na bazareczek transportowy Havanki :) Oj te zbędne kilogramy...:) Quote
Havanka Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 16 godzin temu, kado napisał: Ja też:) Havanka, może po świętach na bazarku zrzucimy kilogramy...Myślę,że każda z nas chętnie zrzuci parę kilo....a już wszystkie razem jak zrzucimy ponad 800 kg,to będzie wyczyn na skalę dogo...hihihihi ;) Kado,fantastyczny pomysl na bazarek! Chetnie go wykorzystam.Bardzo dziekuje ! Quote
Havanka Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 12 godzin temu, Bogusik napisał: I ja czekam na bazareczek transportowy Havanki :) Oj te zbędne kilogramy...:) Bogusiu,planuje ruszyć w poniedzialek wieczorem. Teraz mam troche malo czasu,no i dogomania tez chwilowo opustoszala. Quote
Nadziejka Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 Moni Capri zagladam Swiateczkowo pozdrawiam Quote
Bogusik Posted April 1, 2018 Author Posted April 1, 2018 6 godzin temu, Havanka napisał: Bogusiu,planuje ruszyć w poniedzialek wieczorem. Teraz mam troche malo czasu,no i dogomania tez chwilowo opustoszala. Oczywiście Elu,na spokojnie kochana poczekamy! :) Quote
Tola Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Cieplutko zapraszam na wątek Vanilki - koleżanki Capri z boksu Quote
Havanka Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Mona i Capri wkrótce wyruszą w drogę. Zapraszam na bazarek, na którym zrzucamy zbędne, świąteczne kilogramy ! Dochód będzie przeznaczony na transport do hoteliku Szafirki w Nowej Soli: 1 Quote
Bogusik Posted April 2, 2018 Author Posted April 2, 2018 1 godzinę temu, Havanka napisał: Mona i Capri wkrótce wyruszą w drogę. Zapraszam na bazarek, na którym zrzucamy zbędne, świąteczne kilogramy ! Dochód będzie przeznaczony na transport do hoteliku Szafirki w Nowej Soli: Bardzo Elu dziękujemy za bazarek :) Quote
Anula Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Dnia 30.03.2018 o 00:54, Nadziejka napisał: Witajcie serduszka nocka Boguniu czy deklaracyjke chocby malunia chce wplacic do Cioci Anuli? edyt Anulenko wyslalam ku Tobie malunia dekl narazie jednorazowa dla dziewczynek pozdrawiam Nadziejko Kochana nadeszła dekl.jedn.30.03.18- 10,00zł.Bardzo,bardzo dziękujemy za pomoc. Quote
Anula Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 13 godzin temu, Havanka napisał: Mona i Capri wkrótce wyruszą w drogę. Zapraszam na bazarek, na którym zrzucamy zbędne, świąteczne kilogramy ! Dochód będzie przeznaczony na transport do hoteliku Szafirki w Nowej Soli: Havanko,bardzo,bardzo dziękujemy za bazarek kg. Ja założę za transport wszystkich psiaczków a później na spokojnie będziemy się rozliczać. Quote
Havanka Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 1 godzinę temu, Anula napisał: Havanko,bardzo,bardzo dziękujemy za bazarek kg. Ja założę za transport wszystkich psiaczków a później na spokojnie będziemy się rozliczać. Ok, Aniu. Quote
Tola Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Tz był dzisiaj w schronisku w sprawie Abi; wszystkie suczki są już pozamykane i czekają na wyjazd. Quote
Anula Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Za transport całościowy ja rozliczę się z szafirkiem,a później na spokojnie będziemy się rozliczać. Quote
Recommended Posts