Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Bgra napisał:

Zaczynają się pytania o adopcję Sisi/Boni...rozmawiamy,niczego nie obiecując...

Kto jest prawnie odpowiedzialny za psa i kto poprowadzi procedurę adopcji ? oczywiście w swoim czasie...jeżeli ja się bardzo cieszę :)  jeden domek mamy zweryfikowany,po wizycie PA,

Bożenko w pewnym sensie przejęłaś opiekę nad Sisi-Boni więc pilotuj i jej adopcję :) Tak będzie najlepiej:)

• Like 1
Posted
1 minutę temu, Bogusik napisał:

Bożenko w pewnym sensie przejęłaś opiekę nad Sisi-Boni więc pilotuj i jej adopcję :) Tak będzie najlepiej:)

Ok :) biorę na klatę :)

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Dzień dobry pluszowy psiaczku. Pewnie już domki zaczynają ustawiać się po Ciebie w kolejce - pamiętaj żeby mieć oczy z każdej strony łebka.

Dwa domki sprawdzone,oba to przyjaciele naszych znajomych z którymi współpracujemy...wybór trudny...mamy trochę czasu bo we wtorek zabieg usunięcia ząbka/ząbków,decyja zapadnie na stole operacyjnym.Sunia ma już braki w uzębieniu,chyba jeszcze o tym nie wspomniałam? nie pamiętam.

Posted
4 godziny temu, Bgra napisał:

Dwa domki sprawdzone,oba to przyjaciele naszych znajomych z którymi współpracujemy...wybór trudny...mamy trochę czasu bo we wtorek zabieg usunięcia ząbka/ząbków,decyja zapadnie na stole operacyjnym.Sunia ma już braki w uzębieniu,chyba jeszcze o tym nie wspomniałam? nie pamiętam.

A dlaczegóż to decyzja zapadnie w taki miejscu?

Gracja w pełni zasługuje na swoje imię.Sliczna jest.

Posted
1 godzinę temu, Bogusik napisał:

Gracja mówi wszystkim dzień dobry :)

28536811_1898045970506662_471734125_n.jpg.c8ae66dda9321d9577a406bd34571f3d.jpg

Dzień dobry :D.

Gracja urocza 0heart.gif&key=055b73420cc2fdaed6c58ee3c. Na zdjęciu ma taką jakby zatroskaną minkę.

Posted
24 minuty temu, Poker napisał:

Pewnie decyzja dotycząca usunięcia 1 czy więcej ząbków :)

Posted
27 minut temu, Poker napisał:

:)))))też sobie zadałam to pytanie.?

3 minuty temu, Anecik napisał:

Pewnie decyzja dotycząca usunięcia 1 czy więcej ząbków :)

Dziękuje, bo Mnie wyobraźnia przeniosłaaaa na stój operacyjny i wybór rodziny ... :)

Posted

Na mocznice mam bardzo dobry lek (suplement diety) Ipacitine całe opakowanie.Jest to proszek,który się dosypuje do mokrej karmy.Wiąże niebezpieczne związki w moczu.Jeżeli jest potrzebny Boni to postaram się szybciutko wysłać priorytetem (trzeba dopytać wetki).Opakowanie zostało po mojej Sawani.

A Gracja to ślicznotka,na razie wstrzymuję się jeszcze z ogłoszeniami.Potrzeba więcej informacji o Gracji jak do kotków,dzieci,psiaków,cy zachowuje czystość w domu,czy ciągnie na smyczy i ogólnie.Jestem pewna,że jest cudną przylepką tylko nie jestem pewna czy kocha wszystkich i wszystko. 

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Poker napisał:

decyzja dotycząca usunięcia ząbka jednego czy dwóch...jak usunie wet jeden to przyjrzy się drugiemu i zadecyduje.

faktycznie,zabrzmiało ...oj Bgra nie pisz już nic :(

• Upvote 1
Posted
22 godziny temu, Bgra napisał:

decyzja dotycząca usunięcia ząbka jednego czy dwóch...jak usunie wet jeden to przyjrzy się drugiemu i zadecyduje.

faktycznie,zabrzmiało ...oj Bgra nie pisz już nic :(

Przeciwnie, pisz wiecej. Czuje zwykle niedosyt.. :)

• Like 1
Posted
Dnia 5.03.2018 o 13:02, Figunia napisał:

Przeciwnie, pisz wiecej. Czuje zwykle niedosyt.. :)

:)  Aniu łap kochana zdjęcie Sisi/Boni przed zabiegiem w asyście pielęgniarza Tofisia ...za chwilę EdiAbija odbiera dziewczynę z lecznicy,wtedy dowiem się więcej.

boni.jpg

Posted
5 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Jak kolorystycznie się dobrali :) Przy kocie nie wygląda na sunię swojej wielkości :D

No jak kot ma z 6 kilo... :)

Kilka słów od EdiAbija " Boni po zabiegu doszła do siebie ma usunięte 2 korzenie po starych zębach i 2 zęby gnijące, do tego w jednym kle założony tlenek cynku. Dziąsła zszyte nićmi rozpuszczalnymi. Po lewej str zrobił się stan zapalny od kamienia więc też został usunięty. Boni ładnie się wybudziła i już szuka biedna jedzenia. Była siku już więc dobrze, dziewczyna przytyłam nam już 40 dag "

Koszt zabiegu 179 zł

Posted

Odebrałam już kilka telefonów w sprawie Gracji, ale nic konkretnego. Dzisiaj zadzwoniła też Pani w sprawie Bajki i cała rodzina jest na nią zdecydowana. Państwo mieszkają w Kątach Wrocławskich i czekają z niecierpliwością na wizytę, bo chcieliby już Bajkę w swoim domu. Dane do wizyty przesłałam Bogusik.

Gracja ma w kłębie 36 cm, uwielbia dzieci, chyba najbardziej ze wszystkich psiaków. Koty lubi i toleruje, ale jak kot jest np. na parapecie, to szczeka na niego. Gracja to złodziejka, nie krępuje się i ładuje się łapkami i pyszczkiem na stół nawet przy nas. Jest bardzo ruchliwa, lubi zabawki i sama się nimi bawi. Utrzymuje czystość bezwzględną.

Bajka ma w kłębie 34 cm, jest delikatna i subtelna. trzyma się blisko nas, nawet na dworze idzie prawie przy nodze. Jest ciekawska, lubi wszystko wiedzieć, mieć wszystko obwąchane.

• Upvote 1