Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Poker napisał:

Anula, wykasuj nazwisko pani L. w cytacie mojego postu.

Ponawiam prośbę.

Mam nadzieję ,że Bajka nie rozchoruje sie mocno

Posted

Boni po długiej podróży już w swoim domu. Żal było nas się żegnac, ale dojechała szczęśliwie bez przygód po drodze. Jestem w stałym kontakcie z ds. Ma dwie dziewczynki pod opieką. 

IMG_20180311_183711.jpg

• Like 4
  • Upvote 3
Posted
1 godzinę temu, EdiAbija napisał:

Boni po długiej podróży już w swoim domu. Żal było nas się żegnac, ale dojechała szczęśliwie bez przygód po drodze. Jestem w stałym kontakcie z ds. Ma dwie dziewczynki pod opieką. 

IMG_20180311_183711.jpg

Cudny widok!

Szczęścia maleńka :*

Posted

Ale fajna następna rodzinka dla Sisi/Boni.Psiaczki pomalutku rozjeżdżają się do swoich domków.

EdiAbija  pisz wiadomości o Sisi/Boni chętnie poczytamy. 

Posted
15 godzin temu, b-b napisał:

Cudny widok!

Boni jest święta. To nie jest naprawdę cudny widok - fotka dwóch dziewczynek pochylających się na dzień dobry nad zwierzątkiem i unieruchamiających suczkę w objęciach. To jeden  z najlepszych sposobów na przyprawienie zwierzaka o stres i spowodowanie panicznego wyrywania się lub kłapnięcia zębami. Boni jest święta, ale nie wszystkie będą święte - chyba  wydając zwierzaka trzeba 100 razy powtórzyć, że pies może się bać pochylania się nad nim, głaskania po wierzchu głowy ręką opadającą z góry i porywania w objęcia. Raz powiedzieć o tym nie wystarczy...

• Like 1
Posted
2 godziny temu, ona03 napisał:

Gracja to Loluś w czystej postaci, ależ byliby śliczną parą :)

I cała moja Tosiulka. Te łatki na tułowiu identyczne:)

Posted
10 godzin temu, Sowa napisał:

Boni jest święta. To nie jest naprawdę cudny widok - fotka dwóch dziewczynek pochylających się na dzień dobry nad zwierzątkiem i unieruchamiających suczkę w objęciach. To jeden  z najlepszych sposobów na przyprawienie zwierzaka o stres i spowodowanie panicznego wyrywania się lub kłapnięcia zębami. Boni jest święta, ale nie wszystkie będą święte - chyba  wydając zwierzaka trzeba 100 razy powtórzyć, że pies może się bać pochylania się nad nim, głaskania po wierzchu głowy ręką opadającą z góry i porywania w objęcia. Raz powiedzieć o tym nie wystarczy...

Nie chodziło mi o uściski tylko o to,że mała w swoim domku.

Pewnie takie uściski są wszędzie w domach gdzie pies trafia do rodziny z dziećmi.

To,że nie powinno się klepać po łowie i to,że tak ludzie robią od dziesiątków lat to też dwie różne sprawy są.

Posted

Pani Agnieszka była wczoraj z Bajką u wetki i mała ma zapalenie krtani.Dostała 2 zastrzyki,a  antybiotyk oraz syrop do podawania w domu.Kontrola w sobotę.Przy okazji  został wprowadzony czip do bazy danych.Bajeczka była bardzo grzeczna i dała się wetce wyoglądać na wszystkie strony i oczywiście skradła jej serce :) Noc przesypia,nie brudzi,czeka na założenie szeleczek,zatrzymuje się przed przejściem na drugą stronę ulicy.Psi ideał!:) Państwo bardzo zadowoleni i Bajeczka też :)

• Upvote 3