b-b Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Może za łapczywie je jadła. Dobrze nie pogryzła i przez to zwróciła? Oby jej nic nie było! Quote
Poker Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 4 godziny temu, Poker napisał: Anula, wykasuj nazwisko pani L. w cytacie mojego postu. Ponawiam prośbę. Mam nadzieję ,że Bajka nie rozchoruje sie mocno Quote
EdiAbija Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Boni po długiej podróży już w swoim domu. Żal było nas się żegnac, ale dojechała szczęśliwie bez przygód po drodze. Jestem w stałym kontakcie z ds. Ma dwie dziewczynki pod opieką. 4 3 Quote
b-b Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 1 godzinę temu, EdiAbija napisał: Boni po długiej podróży już w swoim domu. Żal było nas się żegnac, ale dojechała szczęśliwie bez przygód po drodze. Jestem w stałym kontakcie z ds. Ma dwie dziewczynki pod opieką. Cudny widok! Szczęścia maleńka :* Quote
Anula Posted March 11, 2018 Author Posted March 11, 2018 Ale fajna następna rodzinka dla Sisi/Boni.Psiaczki pomalutku rozjeżdżają się do swoich domków. EdiAbija pisz wiadomości o Sisi/Boni chętnie poczytamy. Quote
Anula Posted March 11, 2018 Author Posted March 11, 2018 4 godziny temu, Poker napisał: Ponawiam prośbę. Mam nadzieję ,że Bajka nie rozchoruje sie mocno Już poprawiłam. Quote
Bogusik Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Hania podesłała mi zdjęcia Gracji więc wstawiam :) 1 Quote
Sowa Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 15 godzin temu, b-b napisał: Cudny widok! Boni jest święta. To nie jest naprawdę cudny widok - fotka dwóch dziewczynek pochylających się na dzień dobry nad zwierzątkiem i unieruchamiających suczkę w objęciach. To jeden z najlepszych sposobów na przyprawienie zwierzaka o stres i spowodowanie panicznego wyrywania się lub kłapnięcia zębami. Boni jest święta, ale nie wszystkie będą święte - chyba wydając zwierzaka trzeba 100 razy powtórzyć, że pies może się bać pochylania się nad nim, głaskania po wierzchu głowy ręką opadającą z góry i porywania w objęcia. Raz powiedzieć o tym nie wystarczy... 1 Quote
Patmol Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 100 razy chyba tez nie. Ludzie to maja chyba wkodowane, ze psa trzeba objąć ciasno i jednocześnie klepać po głowie . Jakie odjazdowe legowisko. Quote
kado Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 4 godziny temu, Bogusik napisał: Hania podesłała mi zdjęcia Gracji więc wstawiam :) Kocham Ją:) Quote
ona03 Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 1 godzinę temu, kado napisał: Kocham Ją:) Gracja to Loluś w czystej postaci, ależ byliby śliczną parą :) Quote
kado Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 2 godziny temu, ona03 napisał: Gracja to Loluś w czystej postaci, ależ byliby śliczną parą :) I cała moja Tosiulka. Te łatki na tułowiu identyczne:) Quote
Poker Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Hania podesłała mi zdjęcia Gracji więc wstawiam :) Spojrzenie wybitnie Lolcio podobne. Quote
b-b Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 10 godzin temu, Sowa napisał: Boni jest święta. To nie jest naprawdę cudny widok - fotka dwóch dziewczynek pochylających się na dzień dobry nad zwierzątkiem i unieruchamiających suczkę w objęciach. To jeden z najlepszych sposobów na przyprawienie zwierzaka o stres i spowodowanie panicznego wyrywania się lub kłapnięcia zębami. Boni jest święta, ale nie wszystkie będą święte - chyba wydając zwierzaka trzeba 100 razy powtórzyć, że pies może się bać pochylania się nad nim, głaskania po wierzchu głowy ręką opadającą z góry i porywania w objęcia. Raz powiedzieć o tym nie wystarczy... Nie chodziło mi o uściski tylko o to,że mała w swoim domku. Pewnie takie uściski są wszędzie w domach gdzie pies trafia do rodziny z dziećmi. To,że nie powinno się klepać po łowie i to,że tak ludzie robią od dziesiątków lat to też dwie różne sprawy są. Quote
Bogusik Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Do domu Bajeczki nie udało mi się dzisiaj dodzwonić i będę próbować jutro.Mam przesłane zdjęcia ale wstawię jutro bo dzisiaj już nie mam siły... Quote
Anula Posted March 13, 2018 Author Posted March 13, 2018 To czekamy na fotki Bajeczki a dla Gracji super domku. Quote
Patmol Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 czekamy na zdjecia pewnie, że super że sunia w domu i że ma takie dwie fajne dziewczynki do towarzystwa Quote
Onaa Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 To teraz czekamy na dobry domek dla Gracji :). I dobre wieści z nowego domu Bajeczki. Quote
Poker Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Jak wywalona kołami do góry, to znaczy ,że się czuje bezpiecznie. Quote
Bogusik Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Pani Agnieszka była wczoraj z Bajką u wetki i mała ma zapalenie krtani.Dostała 2 zastrzyki,a antybiotyk oraz syrop do podawania w domu.Kontrola w sobotę.Przy okazji został wprowadzony czip do bazy danych.Bajeczka była bardzo grzeczna i dała się wetce wyoglądać na wszystkie strony i oczywiście skradła jej serce :) Noc przesypia,nie brudzi,czeka na założenie szeleczek,zatrzymuje się przed przejściem na drugą stronę ulicy.Psi ideał!:) Państwo bardzo zadowoleni i Bajeczka też :) 3 Quote
Tyśka) Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Nono, wieści - rarytas :) Bardzo troskliwi opiekunowie, zaplusowali u mnie mocno za to, że od razu wpisali chip do bazy danych i zareagowali na kaszel Bajeczki :) Quote
b-b Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Bajeczko zdrówka i już teraz tylko wspaniałych chwil w swoim życiu :* Quote
Recommended Posts