Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

po co Ci chusteczki ? środowisko zanieczyszczać :( przecież właściciele posiłku Twojej Honey , nie są nadzy :diabloti:
Honey nie nauczyła się jeszcze wycierać pysiaczka w ubrania ? czym jaśniejsze tym lepsze !!!

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='OniISucz']Bo Ty źle to rozegrałaś -ja np:jak jestem z Honey w parku to chowamy się w krzakach a na sznurku mamy kawałek mięska .Jak jakaś psina się skusi to wtedy Honey wyskakuje i już jest świeże mięsko :)Warto mieć ze sobą chusteczki żeby swojemu psiakowi usta po posiłku z krwi wytrzeć ....[/QUOTE]

No tak, na to, kurcze nie wpadłam :eviltong:! Poprawię się, obiecuję :diabloti:!

Posted

Tak w kwestii miłośników wszystkich piesków... Są tacy, co kochają pieski i nie chcą, żeby myśliwi do nich strzelali. I smarują petycje do Rzecznika Praw Obywatelskich z przesympatycznym zrzuceniem winy za przepisy dotyczące wyprowadzania psów na uwięzi na... american staffordshire terriery, a jakże, bo to one złu całego świata winne, i że do piesków strzelają, i że na smyczy trzeba wyprowadzać, i że sąsiadce się mleko przypaliło :lol: Oto ta urocza petycja autorstwa miłośniczki psów:
[url]http://www.petycje.pl/petycja/3865/zakaz_zabijania_pso[/url].
Na szczęście pod spodem jest mail, pod który można napisać, co myśli się o owej treści :diabloti:

Posted

[quote name='Martens']Tak w kwestii miłośników wszystkich piesków... Są tacy, co kochają pieski i nie chcą, żeby myśliwi do nich strzelali. I smarują petycje do Rzecznika Praw Obywatelskich z przesympatycznym zrzuceniem winy za przepisy dotyczące wyprowadzania psów na uwięzi na... american staffordshire terriery, a jakże, bo to one złu całego świata winne, i że do piesków strzelają, i że na smyczy trzeba wyprowadzać, i że sąsiadce się mleko przypaliło :lol: Oto ta urocza petycja autorstwa miłośniczki psów:
[URL]http://www.petycje.pl/petycja/3865/zakaz_zabijania_pso[/URL].
Na szczęście pod spodem jest mail, pod który można napisać, co myśli się o owej treści :diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Arial][B]eeeee to Ty nie wiedziałaś :crazyeye::shake: , że jak w lipcu spadnie śnieg to temu też winne będą TTB:angryy::diabloti::evil_lol:[/B][/FONT]

Posted

No ja wiedziałam, tylko lekkiego ćwieka dostałam, jak przeczytałam o amstaffach w petycji o zakazie strzelania do psów przez myśliwych :roll: Co ma piernik do wiatraka? :niewiem:
No ale już nasmarowałam do baby maila :)

Posted

[quote name='Vectra']a jak takie coś wygląda ? :hmmmm:[/QUOTE]
no poza zębiskami które psy tej rasy mają normalnie ,te maja jeszcze dwa zęby jadowe na przedzie paszczy , na czubku łba maja rogi bawole a na grzbiecie plamki z neurotoksynami :diabloti:

Posted

O losie, teraz na wątku o wyborze rasy psa rozpętało się piekło... Weszła jakaś kobitka chcąca wybrać psa dla rodziny, chce o zgrozo Cane corso i nie można jej wyperswadować, że dziecko nigdy nie powinno wychodzić z psem samo na spacer - bo to może być niebezpieczne i dla niego...
A co babka na to? Że to wszystko dlatego, że bandyci wychodzą z niebezpiecznymi psami, amstafami, pitbulami [U]bez kagańca i na luźnej smyczy[/U] :crazyeye: :mdleje:

Ostatnio spisuję sobie luźne pomysły tematów na pracę inżynierską i pomyślałam o pójściu w stronę mniej zootechniczną, a bardziej społeczną, np. "Psychoza społeczeństwa w stosunku do TTB" - pójdzie jak z płatka, bo przykładów widać codziennie bez liku, na samym forum tutaj. Jak dodam jeszcze to, co mnie spotka na spacerach jak Buc podrośnie, to napiszę 100 stronicowy esej :diabloti:

Posted

no bo przecież luźna smycz to murowana tragedia, nie wiedziałaś?
amstaffy powinno się wyprowadzać na żelaznych łańcuchach, które też nie mogą być luźne, tylko pies powinien wisieć podciągnięty za gardło i dotykać ziemi tylko dwoma łapami, wtedy byłoby bezpiecznie :cool1:

Posted

[quote name='Martens']O losie, teraz na wątku o wyborze rasy psa rozpętało się piekło... Weszła jakaś kobitka chcąca wybrać psa dla rodziny, chce o zgrozo Cane corso i nie można jej wyperswadować, że dziecko nigdy nie powinno wychodzić z psem samo na spacer - bo to może być niebezpieczne i dla niego...
A co babka na to? Że to wszystko dlatego, że bandyci wychodzą z niebezpiecznymi psami, amstafami, pitbulami [U]bez kagańca i na luźnej smyczy[/U] :crazyeye: :mdleje:

Ostatnio spisuję sobie luźne pomysły tematów na pracę inżynierską i pomyślałam o pójściu w stronę mniej zootechniczną, a bardziej społeczną, np. "Psychoza społeczeństwa w stosunku do TTB" - pójdzie jak z płatka, bo przykładów widać codziennie bez liku, na samym forum tutaj. Jak dodam jeszcze to, co mnie spotka na spacerach jak Buc podrośnie, to napiszę 100 stronicowy esej :diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Arial][B]no to ze 100stron na 100% nie zejdziesz:evil_lol:[/B][/FONT]

Posted

O losie, teraz na wątku o wyborze rasy psa rozpętało się piekło... Weszła jakaś kobitka chcąca wybrać psa dla rodziny, chce o zgrozo Cane corso i nie można jej wyperswadować, że dziecko nigdy nie powinno wychodzić z psem samo na spacer - bo to może być niebezpieczne i dla niego...
A co babka na to? Że to wszystko dlatego, że bandyci wychodzą z niebezpiecznymi psami, amstafami, pitbulami [U]bez kagańca i na luźnej smyczy[/U]
10 latek sam z psem na spacerku ?? Jak takie dziecko ma być odpowiedzialne kiedy ma nieodpowiedzialnych rodziców ??Dla tej osoby najodpowiedniejszym psem na poczatek powinna być świnka morska

Posted

Martens , dobrze Ci tak babo :evil_lol:

kolec na zadzie jest BOSKI , już właśnie wypróbowałam ... byłam w hurtowni przed chwilą wróciłam i pędzę się z Wami podzielić ... pojechał z nami Franek - staffik.
Znalazł sie pożal się boziu znaffca .. i mi tu Franka od pitbulli miniaturowych zwyzywał :mad: mówię że to nie pitbull ... to czempion ... no jak nie pitbull ? pan oczy szeroko , pitbull widać ..
a ja mu właśnie że nie , bo nie ma kolca jadowego na dupie :evil_lol:
mina bezcenna :)
to co to jest ?
no mówię że czempion Franek :diabloti:

Posted

[quote name='OniISucz']A ja dziś miałem
"zobacz jaki ładny labrador " :):):):0[/QUOTE]
to już traktuj jako komplement :)

[quote name='Joan od Wolanda']Zaglądam tu czasem, bo się świetnie bawię...:)[/QUOTE]
bo właśnie temu już tylko służy ten wątek ... oczywiście mile widziany ktoś kto wsadzi kij w mrowisko .. wtedy telenowela sezon 30 , na pewno ruszy z kopyta i dostanie rumieńców :cooldevi: