Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no oczywiście , że złego diabli nie biorą , też uważaj , bo jakiś morderca przejął Twój avatar :cooldevi:
to się tak zaczyna , jak sekta działa , najpierw zdjęcie , potem serce , potem dom całe życie ... utopia
ale jedno jest dobre , to to złe , modrercze - ale humor człowiek dobry przy tym musi mieć ....

dobranoc , ucałuj ten red nos ;)

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']one gorsze niż koty , bo koty mają 7 żyć , a te bestie z piekła rodem , nieskończoność !!!
przykład z mojego domu - mam 4 takie szatany , złe to to - strach się normalnie bać - jak ja chce to humanitarnie uśpić .. co robie każdego wieczora - nawet teraz uspane leżą , rano jak nowe ożywają :mdleje: już jestem bezsilna , spać się boje iść :placz: a jak już usnę , to boję się obudzić !!! i tak śpię ile pęcherz wytrzyma - otwieram oczy , a one od nowa żyją ...
[/QUOTE]

Padłam... :lol: :mdleje:
Btw teraz już po części wiem, o czym mówisz :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][B]:placz::placz::placz:taka fajoska dobranocka a ja nic nie wiedziałam :placz:

moje zUo dziś rano wylizało mi oczy :diabloti:...a teraz śpi dalej zakopane w piernatach i pewnie obmyśla plan jak mnie zeżreć przy następnej okazji :diabloti:[/B][/FONT]

Posted

Genialne:grin: szkoda ,ze tez nie wiedzialam o czym piszecie to bym spac tak szybko nie szla wczoraj.Gratuluje poczucia humoru ale pamietajcie ,ze te wasze psy i tak was zagryza predzej czy pozniej:cool3:

Posted

Właściciele ttb to jednak strasznie znękani przez bliźnich i media ludzie i jakoś muszą odreagować, dlatego już drugi wątek zamienia się w psychoterapeutyczną wymianę doświadczeń. A paparazzi już Was gonią, żeby mieć materiał do Faktu? ;)

Posted

[quote name='Mameczka']Genialne:grin: szkoda ,ze tez nie wiedzialam o czym piszecie to bym spac tak szybko nie szla wczoraj.Gratuluje poczucia humoru ale pamietajcie ,ze te wasze psy i tak was zagryza predzej czy pozniej:cool3:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Black][B]o boshe i znów mam traume:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='filodendron']Właściciele ttb to jednak strasznie znękani przez bliźnich i media ludzie i jakoś muszą odreagować, dlatego już drugi wątek zamienia się w psychoterapeutyczną wymianę doświadczeń. A paparazzi już Was gonią, żeby mieć materiał do Faktu? ;)[/QUOTE]
2 wątek ? ee to jesteś człowiek małej wiary , bądź masz kiepską pamieć ... to jest któryś tam wątek o tym samym , ale widzę że dzielnie nam towarzyszysz w każdym z nich :buzi:

No a ja się dzisiejszej nocy tak wystraszyłam , że dopiero odważyłam sie otworzyć oka o 12 :placz: no i co ? otwieram powieki - patrzą na mnie , tak dziwnie .. i co one sobie mogły myśleć ? ale to nic .. jak one tak patrzyły , to ja czułam że nie czuje nogi :placz: jednak strach o życia dalszą część silniejszy ... zachowałam resztki zimnej krwi .. w ogóle to myślałam że już się wykrwawie i stracę tą ciepłą krew też - bo jak pisałam - czułam że nie czuje nogi - na pewno mi odgryzły i pożarły ... ale one nie są takie głupie by ślady zostawiać , najpierw na moją nieczutą nogę wpuściły stado mrówek , które mi ja sparaliżowały , a same zaczęły mnie rozmiękczać od paszczy , ale jak to to tak gębę chochluje jęzorem , śline mają jakąś toksyczną ... tak działa że sie zaczyna człowiekowi wara rozwierać do uśmiechu niemalże , no i weź się człowieku nie śmiej ? jak masz wizje końca życia .. a z tą nogą której czułam że nie czuje dokończe - jaki to cud że ja się o tej 12 obudziła , jeszcze pół godziny i sama by mi odpadła , bo jak mi na tej nodze leżało 30 kilo potwora , to krew i ta ciepła i reszta zimnej , przestała krążyć , do tego te mrówki ... odpadła by mi i by zjadly ... to podstępne bestie są , zabijają nie zostawiając śladów ...

a teraz posłusznie i w skupieniu podążam na spacer z nimi , w zasadzie to ja im tylko jestem potrzebna żeby się SG nie do nich a do mnie czepiła w razie co ... takie to cwane ..

wracając do tych paparazzi jesio , nie wiem kto by kogo gonił :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']2 wątek ? ee to jesteś człowiek małej wiary , bądź masz kiepską pamieć ... to jest któryś tam wątek o tym samym , ale widzę że dzielnie nam towarzyszysz w każdym z nich :buzi: [/QUOTE]
Wszystko przez te subskrypcje. Człowiek raz popełni błąd i się odezwie a potem za każdym razem go kusi, żeby sprawdzić, czym ktoś znowu uderzył w stół i czy nożyce się odezwały.:p

Posted

[quote name='Gabryjella']Widocznie każdy musi mieć jakąś fobię jedni, że ich atakują TTB, drudzy, że ich TTB są atakowane, takie życie cóż począć :cool1:[/QUOTE]
Mojego potwora może atakować tylko [B]Chuck Norris [/B]albo[B] Pudzian :):):):eviltong::evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='Canaveral-staff']a to się usmiałam po pachy ,ide wypuścić te swoje 7 szt. morderców ,niech sobie coś upolują na noc do pochrupania[/QUOTE]
[FONT=Arial][B]
mój dziś nie upolował :diabloti:...jeszcze przyszedł i ryj zaraz do miski :mad:... darmozjad:shake::diabloti::evil_lol:[/B][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]
mój dziś nie upolował :diabloti:...jeszcze przyszedł i ryj zaraz do miski :mad:... darmozjad:shake::diabloti::evil_lol:[/B][/FONT][/QUOTE]
To jak w więzieniu -bandziory dostają michę pod nos .Przyzwyczaiłaś do "ciepłego" papu to mu się mordowac odechciało .Daj mu surowego pekińczyka to mu sie przypomni :)

Posted

[quote name='ania z poznania']Niczego Ozzulka nie nauczyłaś :eviltong::diabloti:![/QUOTE]

[FONT=Arial][B]a bo widzisz to było tak :roll:.... kupiliśmy astmana :cool1:... zapisaliśmy na szkolenie wydane 450zeta :diabloti:....a tam niczego takiego jak polowania nie było:shake: ... kazali uczyć , co by sie pies słuchał ... i po kij tyle kasy poszło:mad:[/B][/FONT]

Posted

:evil_lol:[quote name='pinkmoon']może jeszcze nie jest za późno, podrzuć mu trochę krwawych flaków to może obudzisz w nim mordercę - ogień pójdzie mu z pyska, i pies pobiegnie szukać ofiar :loveu:[/QUOTE]

Na naukę nigdy nie jest za późno :evil_lol:

Posted

[IMG]http://i944.photobucket.com/albums/ad283/pinkmoon4/123.jpg[/IMG]

:crazyeye:Ania, ale jak Ty żyjesz po czymś takim? możesz nam opowiedzieć o zagryzieniu przez amstaffa z pierwszej ręki :razz:

Posted

[quote name='pinkmoon']może jeszcze nie jest za późno, podrzuć mu trochę krwawych flaków to może obudzisz w nim mordercę - ogień pójdzie mu z pyska, i pies pobiegnie szukać ofiar :loveu:[/QUOTE]
[FONT=Arial][B]no daję mu surowe skrzydła z kuraka i nic:mad:tylko dziad przytył od tego
[/B][/FONT]

Posted

[quote name='OniISucz']Mojego potwora może atakować tylko [B]Chuck Norris [/B]albo[B] Pudzian :):):):eviltong::evil_lol:[/B][/QUOTE]
Przy naszych YT wymiękł nawet TurboDymoMen :evil_lol:

Posted

[quote name='ania z poznania']No kurcze, nie mogę, bo jak mój Killah już już miał okazję to mu jednak onek (który chciał zaatakować MNIE) sprzed pyska zwiał, z piskiem i podkulonym ogonem..................[/QUOTE]
Bo Ty źle to rozegrałaś -ja np:jak jestem z Honey w parku to chowamy się w krzakach a na sznurku mamy kawałek mięska .Jak jakaś psina się skusi to wtedy Honey wyskakuje i już jest świeże mięsko :)Warto mieć ze sobą chusteczki żeby swojemu psiakowi usta po posiłku z krwi wytrzeć ....