auraa Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Śliczny psiak szybko znajdzie domek. Szkoda jego brata:( 1 Quote
Tola Posted February 16, 2018 Author Posted February 16, 2018 21 godzin temu, agat21 napisał: Dziękuję za zaproszenie, Homerek to śliczny psiak, myślę, że szybko wpadnie komuś w oko. Poproszę o nr konta, kapnę grosik. Bardzo bym tego chciała, to cudny psiak :) Dziękuję za pomoc i ze jesteś 20 godzin temu, elik napisał: Na koncie Homerka zameldowały się pierwsze wpłaty 100,00 zł - helli 20,00 zł - konfirm31 Bardzo serdecznie dziękujemy Bardzo dziękuję, wydatków sporo, a takie wpłaty to ogromna pomoc 10 godzin temu, auraa napisał: Śliczny psiak szybko znajdzie domek. Szkoda jego brata:( Bardzo szkoda:( Dzisiaj tez myślałam o tamtym psiaku i o tym, że tyle stracił, odszedł nie zaznawszy innego życia; trzymałam Homerka na rękach, widziałam te pełne strachu, ale i nadziei oczy i i żałowałam, ze nie mogę trzymać ich obu... Dzięki auraa, że jesteś Quote
Tola Posted February 16, 2018 Author Posted February 16, 2018 Homerek coraz lepiej - je co prawda nadal tylko w samotności, zamiera, jak pojawia się ktoś obcy, ale na rękach czuje się wyśmienicie;) Dzisiejszy poranny spacerek z Ewą - widzicie to pełne nadziei spojrzenie Homerka;) 1 1 Quote
terra Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Ojej, Homerek patrzy miłośnie, czy to tylko jednostronne patrzenie? edit. po kąpieli będzie cudne cudo :) 1 Quote
Tola Posted February 16, 2018 Author Posted February 16, 2018 Byłem przerażony kąpielą, chociaż Ewa zrobiła to bardzo delikatnie i cały czas coś do mnie mówiła w czasie kąpieli. Jestem już po i żyję, nie było tak źle! 2 Quote
agat21 Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Biedne skrzywdzone psiątko - jak bardzo widać to w jego oczach :( Quote
Tola Posted February 16, 2018 Author Posted February 16, 2018 20 minut temu, seramarias napisał: To chyba 1 kąpiel w jego życiu. Na pewno pierwsza, żył w koszmarnych warunkach, na pustkowiu:( Miał tylko pana i brata i widać, że wciąż bardzo za nimi tęskni... 19 minut temu, agat21 napisał: Biedne skrzywdzone psiątko - jak bardzo widać to w jego oczach :( Jest tak wzruszający, ze za każdym razem jak o nim myślę, mam łzy w oczach. Mam nadzieję, ze powolutku zobaczymy i jego radość... 2 Quote
Tola Posted February 16, 2018 Author Posted February 16, 2018 31 minut temu, terra napisał: Ojej, Homerek patrzy miłośnie, czy to tylko jednostronne patrzenie? edit. po kąpieli będzie cudne cudo :) Ewa zakochana od pierwszego dnia, lepiej maluch nie mógł trafić;). Oby znalazł taką opiekunkę na stałe. Quote
Radek Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Smutne spojrzenie, ale psiak taki śliczny. 1 Quote
b-b Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 37 minut temu, Tola napisał: Oby znalazł taką opiekunkę na stałe. Jestem pewna ze tak bedzie:) Quote
elik Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Homerek wpatrzony i zakochany Będzie bardzo za p. Ewa tęsknił. Psiaki zabrane z trudnych warunków bardzo przywiązują się do wybawcy. Quote
auraa Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Nie mogę się na niego napatrzeć! :) 1 1 Quote
Havanka Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Przybiegłam z rana zobaczyć Homerka... Teraz dopiero, przy p. Ewie widać, jaki to maluszek ! No i chyba bardziej polubił szeleczki ! U Was zima w pełnej krasie. Czy Homer nie marznie? Tak się cieszę, ze jest już bezpieczny, choć tą radość przyćmiewa świadomość, że nie udało sie drugiemu pieskowi. 1 Quote
terra Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Puchacz się z Homerka po kąpieli zrobił, i nowe szeleczki dostał :) Quote
agat21 Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Grosik dla ślicznej mordeczki poleciał :) Niech mu się szczęści. Pierwszy uśmiech losu już go spotkał, teraz pora na kolejne :) 1 Quote
magenka1 Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 piękny się zrobił, Tolu piekne fotki robicie , ładne kolory 1 Quote
Tola Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 3 godziny temu, terra napisał: Puchacz się z Homerka po kąpieli zrobił, i nowe szeleczki dostał :) To nowe tymczasowe od Ewy, czekamy na te zamówione;) 3 godziny temu, agat21 napisał: Grosik dla ślicznej mordeczki poleciał :) Niech mu się szczęści. Pierwszy uśmiech losu już go spotkał, teraz pora na kolejne :) Bardzo dziękuję oby te wszystkie życzenia dla Homerka spełniły się Quote
Tola Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 Homerek nadal w lecznicy, polubił chyba swoją klateczkę - ma tam ciepło, spokojnie, dostaje jedzonko - czyli ma to wszystko, czego brakowało mu w dotychczasowym życiu. Weci bardzo chwalą malucha, że taki cichutki, spokojny, a on na pewno jeszcze trochę w strachu... Ale wydaje mi się, że charakter ma bardzo uległy - wczoraj był kąpany u mnie, poznał moje dziewczyny - ani odrobiny agresji - siadł sobie bidulek w kąciku i obserwował. Zdjęcia z dzisiejszego porannego spacerku z Ewą, potem wyprowadzał go wet. 1 Quote
Poker Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Jaki on jest słodki, no sam miód. Jak długo ma być w lecznicy? Quote
Recommended Posts