Dusia-Duszka Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 To słoneczko kochane malutkie :))) 2 Quote
Tola Posted February 14, 2018 Author Posted February 14, 2018 Szelki zamówione, jak dojdą, to będzie sesja;). Wet ocenił wiek Homerka na ok. 5 lat 1 Quote
uxmal Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 śliczny piesek ma taki łagodny pyszczek 1 Quote
elik Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 20 minut temu, Tola napisał: 12 minut temu, Tola napisał: Śliczna morduchna, a pazurki do obcięcia :) Quote
Tola Posted February 14, 2018 Author Posted February 14, 2018 2 minuty temu, elik napisał: Śliczna morduchna, a pazurki do obcięcia :) Powolutku wszystko będziemy naprawiać ;) Quote
sybil Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 3 godziny temu, Anula napisał: To jest rozmiar S (dla mojego pekinka za małe) i wymiary podane przez zooplus: obwód szyi - 30-37cm obwód - 40-44cm + - naciągające się 2cm. Jeżeli pasują to wyślę mam dane tylko bym prosiła o zwrot kosztu wysyłki (listu). Oczywiście zwrócę, tylko podaj kwotę. Wpłacę też grosik dla Homerka, bo to przecież jego wątek Quote
Jolanta08 Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Metamorfoza widoczna gołym okiem, tak trzymać Quote
b-b Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Zmiany są już widoczne! Oby tak dalej maluchu :) Quote
elik Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Rozesłałam nr konta Homerka. Bardzo proszę o wpisywanie w tytule przelewu dokładnie tak, jak podałam w PW. Bardzo dziękuję :) Quote
elik Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 23 godziny temu, Anula napisał: Zapraszamy na bazarki m.in.dla Homerka. BAZAREK - Anula:http://www.dogomania.com/forum/topic/341703-dzieciaczkowo-cz2-ciuszki130218-180218/ BAZAREK - Bogusik:http://www.dogomania.com/forum/topic/341701-domowy-mix-różności-do-180218-zapraszam/ Anula, na podstawie tego postu zapisałam w poście rozliczeniowym, że Ty i Bogusik robicie bazarki dla Homerka. Ale chyba coś nie tak zrozumiałam, albo dałaś niewłaściwy link do Twojego bazarku, bo Homerka nie ma tam wśród beneficjentów. Czy Twój bazarek też jest m.in. dla Homerka, czy tylko bazarek Bogusik ? Quote
Bogusik Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 10 minut temu, elik napisał: Anula, na podstawie tego postu zapisałam w poście rozliczeniowym, że Ty i Bogusik robicie bazarki dla Homerka. Ale chyba coś nie tak zrozumiałam, albo dałaś niewłaściwy link do Twojego bazarku, bo Homerka nie ma tam wśród beneficjentów. Czy Twój bazarek też jest m.in. dla Homerka, czy tylko bazarek Bogusik ? Elu skoryguj proszę bo tylko mój bazarek jest min. dla Homerka :) Quote
konfirm31 Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Wpłata poleciała. Póki co, niewielka i jednorazowa. Quote
Anula Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 16 minut temu, elik napisał: Anula, na podstawie tego postu zapisałam w poście rozliczeniowym, że Ty i Bogusik robicie bazarki dla Homerka. Ale chyba coś nie tak zrozumiałam, albo dałaś niewłaściwy link do Twojego bazarku, bo Homerka nie ma tam wśród beneficjentów. Czy Twój bazarek też jest m.in. dla Homerka, czy tylko bazarek Bogusik ? Tylko Bogusik robi Bazarek a ja dodałam swój bo wysyłka może być wspólna.Źle to napisałam,przepraszam.Zaraz edytuję i wyrzucę swój. Quote
Bogusik Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Fajnie,że maluszek się pomału otwiera i zaczyna ufać :) Jak patrzę na jego pysio i tą niewinną minkę, to bardziej przypomina szczeniaka a nie 5 letniego pieska....:) Zęby jednak mówią same za siebie i są faktycznie w okropnym stanie :( Martuniu,czy on nie ma coś z tą prawa łapką? On prawie na wszystkich zdjęciach tak dziwnie układa tak na zewnątrz, a druga jest prosto.Staw też taki zgrubiały ale to może tylko akurat takie ujęcie na zdjęciach...? Quote
elik Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 6 minut temu, Bogusik napisał: Elu skoryguj proszę bo tylko mój bazarek jest min. dla Homerka :) Ok dzięki za informację :) 1 minutę temu, Anula napisał: Tylko Bogusik robi Bazarek a ja dodałam swój bo wysyłka może być wspólna.Źle to napisałam,przepraszam.Zaraz edytuję i wyrzucę swój. Nic nie szkodzi, już poprawiam :) Quote
elik Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 6 minut temu, konfirm31 napisał: Wpłata poleciała. Póki co, niewielka i jednorazowa. Pięknie dziękuję :) Poinformuję, gdy znajdzie się na koncie Homerka. Quote
Gabi79 Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Kochany mały skrzacik, będę zaglądać i trzymać kciuki za super domek Quote
Madie Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Hej, raz ale najwcześniej 1 marca, jestem w stanie opłacić Homerkowi 1 miesiąc hotelu. Można zapisać jako deklarację. 2 Quote
elik Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 21 minut temu, Madie napisał: Hej, raz ale najwcześniej 1 marca, jestem w stanie opłacić Homerkowi 1 miesiąc hotelu. Można zapisać jako deklarację. Pięknie dziękujemy Podeślę nr konta i dam znać gdy kaska pojawi się na koncie :) Quote
Recommended Posts