Tola Posted August 1, 2018 Author Posted August 1, 2018 Dawno mnie tu nie było;) Homerek pozdrawia wakacyjnie wszystkich fanów:) 1 2 Quote
Tola Posted August 1, 2018 Author Posted August 1, 2018 Homerek trochę podróżuje, trochę odpoczywa w domu, upały znosi z godnością;) 3 1 Quote
Nesiowata Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Witaj rudy baronecie. Można Ci tylko zazdrościć. 2 Quote
Dusia-Duszka Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 5 godzin temu, Tola napisał: Prześliczny uśmiech :))) 1 Quote
Tola Posted August 2, 2018 Author Posted August 2, 2018 Nie ma nic piękniejszego od widoku tak szczęśliwego psa, jak w pamięci ma się jego widok zaraz po uratowaniu. 3 Quote
Nesiowata Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Baron powala na kolano swoim zadowolonym pyszczkiem. Należało mu się, w końcu wie, że człowiek jest przyjacielem i obrońcą w razie potrzeby. Szczęśliwy, bezpieczny i okazuje to całym sobą. 1 Quote
Radek Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Dopiero zdjęcia metamorfozy pokazują jak bardzo psiak się zmienił. Co może zdziałać dobra opieka. Quote
elik Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 11 godzin temu, Tola napisał: Nie ma nic piękniejszego od widoku tak szczęśliwego psa, jak w pamięci ma się jego widok zaraz po uratowaniu. Niesamowita przemiana :) Quote
Nesiowata Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 A co nowego słychać u naszego rudego barona? Quote
Tola Posted October 6, 2018 Author Posted October 6, 2018 4 godziny temu, Nesiowata napisał: A co nowego słychać u naszego rudego barona? 4 godziny temu, Nesiowata napisał: A co nowego słychać u naszego rudego barona? Postaram się dowiedzieć:) Quote
Tola Posted October 25, 2018 Author Posted October 25, 2018 Dnia 6.10.2018 o 04:50, Nesiowata napisał: A co nowego słychać u naszego rudego barona? Rudy baron ma się świetnie, wypodróżował się w czasie wakacji, teraz odpoczywa w domu:) Uwielbiam te jego takie spokojne, wyciszone zdjęcia, bo pamiętam, w jakim stresie był zaraz po wyłapaniu. 3 Quote
elik Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Przed chwilą, Tola napisał: Rudy baron ma się świetnie, wypodrożował się w czasie wakacji, teraz odpoczywa w domu:) Uwielbiam te jego takie spokojne, wyciszone zdjęcia, bo pamiętam, w jakim stresie był zaraz po wyłapaniu. Prześliczny Homerek Quote
Tyśka) Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Ostatnio śmignął mi Homerek... Początkowo nie wiedziałam, skąd kojarzę psa i czy czasem mi się to nie śni, ale po chwili byłam pewna, że to on, nie można go pomylić z żadnym innym psiakiem: biała łatka na karku, lisiaczek, spojrzenie przenikliwe... Cudo. Niestety, nie przypomnę sobie kiedy i o której to było, w ciągu tygodnia krążę po Wrocławiu jak szalona, nie miałam czasu się nawet zatrzymać, ale byłam przeszczęśliwa, że spotkałam go naocznie. Bo że to on, a nie żaden inny pies to jestem pewna. Pani też już znajoma dzięki zdjęciom :) 1 Quote
Tola Posted October 26, 2018 Author Posted October 26, 2018 17 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Ostatnio śmignął mi Homerek... Początkowo nie wiedziałam, skąd kojarzę psa i czy czasem mi się to nie śni, ale po chwili byłam pewna, że to on, nie można go pomylić z żadnym innym psiakiem: biała łatka na karku, lisiaczek, spojrzenie przenikliwe... Cudo. Niestety, nie przypomnę sobie kiedy i o której to było, w ciągu tygodnia krążę po Wrocławiu jak szalona, nie miałam czasu się nawet zatrzymać, ale byłam przeszczęśliwa, że spotkałam go naocznie. Bo że to on, a nie żaden inny pies to jestem pewna. Pani też już znajoma dzięki zdjęciom :) Zazdroszczę tego widoku, muszę to wszystko sobie wyobrażać:) Dobrze, ze mamy zdjęcia i wiemy, ze malec szczęśliwy, spokojny:) A teraz mamy jeszcze Twoja relację:) Quote
Tyśka) Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Dnia 26.10.2018 o 17:05, Tola napisał: Zazdroszczę tego widoku, muszę to wszystko sobie wyobrażać:) Dobrze, ze mamy zdjęcia i wiemy, ze malec szczęśliwy, spokojny:) A teraz mamy jeszcze Twoja relację:) Był bardzo wpatrzony w swoją Panią :) Na pewno szczęściarz z niego jakich mało. Quote
Tola Posted November 10, 2018 Author Posted November 10, 2018 Homerek jesiennie pozdrawia swoich wielbicieli 2 1 Quote
Poker Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Na poduchach jak panna na groszku. Ale mu się domeczek trafił , pozazdrościć. Quote
Recommended Posts