Jump to content
Dogomania

Rudy za TM:( Mam na imię Homer i mam już własny dom - zamieszkałem we Wrocławiu:) Miałem dom, pana i brata – w jednej chwili straciłem wszystko

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, Tola napisał:

W lokalu też potrafi się chłopak zachować;)

To widać na zdjeciu, jak grzecznie siedzi na krześle. Światowy piesek zrobił się z naszego Homerka !

• Like 1
Posted
4 minuty temu, elik napisał:

W Czechach możliwy taki widok, a u nas psiaków nie wpuszczają do lokali gastronomicznych. Czemu ???!!!

to nie do końca prawda

Jest coraz więcej restauracji, do których można wejść z psem. My wakacyjnie podróżujemy po Polsce z naszą Niką i zawsze znajdujemy miejsce na obiad. Jest też we Wrocławiu pies bokser - Kafel :) , który ze swoim panem - prawnikiem chodzi do pracy, jeździ w delegacje, sypia w hotelach i jada w restauracjach :) Ma swoją stronę na FB, na której opisuje gdzie go goszczą , a gdzie nie :) fajna sprawa

• Upvote 1
Posted
Dnia 3.05.2018 o 22:40, Poker napisał:

Przeurocza parka z Homerka i pańci.

Coś wiadomo o serduszku ?

Z serduszkiem jest coś nie tak,  Homerek miał zrobione specjalistyczne badania, ale nie chcę nic przekręcić - jak p. Ewelina wróci do Wrocławia, to wszystko mi napisze, a  ja przekażę tutaj.