Havanka Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 Jeszcze tylko jedna zmiana miejsca i nasz maluszek osiądzie na stałe w swoim własnym domku ! W czwartek będziemy trzymać kciuki za szczęśliwą podróż Homerka i szybką aklimatyzację. 1 1 Quote
Tyśka) Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 No pięknie :) Chyba Homerek wygrał los na loterii :) Może warto na wierzch, na kocyk położyć jakis podkład w razie sii? Quote
NikaEla Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Świetnie :) Cieszę się , że miałam swój skromny udział w tej adopcji 1 Quote
Tola Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 Homerek spakowany, dokumentacja medyczna przygotowana, a ja bardzo się denerwuję No i będę jutro płakać... Quote
b-b Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 8 minut temu, Tola napisał: Homerek spakowany, dokumentacja medyczna przygotowana, a ja bardzo się denerwuję No i będę jutro płakać... Quote
Onaa Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Przed chwilą, Tola napisał: Homerek spakowany, dokumentacja medyczna przygotowana, a ja bardzo się denerwuję No i będę jutro płakać... Będą duże emocje, Homerek jedzie prawie przez całą Polskę do swojego domku, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Jak psiak wychodzi spod naszych opiekuńczych skrzydeł to serce się niepokoi i boli trochę chociaż człowiek wie, że psiak jedzie żeby mieć dobre życie w swoim własnym kochającym domu. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Homerku, spokojnej i bezpiecznej podróży do swojego domku!!Bądź już zawsze szczęśliwy, maluchu z zadartym noskiem! Quote
elik Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Tolu nie płakusiaj. Homerek jedzie po dobre życie u boku dobrych, kochających go ludzi. Będzie super :) Byle tylko ta droga przebiegła szczęśliwie, to już będzie tylko lepiej. Dzisiaj jest szczęśliwy dzień dla dwóch zamojszczaków. Bobik także jedzie dzisiaj do swojego Domku. Szczęśliwego życia Chłopaczki w nowych domach. 1 Quote
Bogusik Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Szczęśliwej drogi życzę Państwu i Homerkowi :) Quote
Tola Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 Homerek już w drodze do własnego domu, wyjechali o 10.10 z Zamościa. Było jescze pożegnanie z dr. Kubą i innymi pracownikami lecznicy:) Jest wszystko dobrze - siedzą sobie z p. Eweliną z tyłu auta, Homerek co chwila kładzie łapki na kolana pańci:). 1 2 Quote
Havanka Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Homerek nie wygląda na przestraszonego. Tolu, czy nie bał się p. Eweliny, czy chętnie wsiadł do samochodu? Mam nadzieję, ze podróż minie szybko i bezproblemowo. No i czekamy tu wszyscy na relację z nowego domu ! Quote
Tola Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 19 minut temu, Havanka napisał: Homerek nie wygląda na przestraszonego. Tolu, czy nie bał się p. Eweliny, czy chętnie wsiadł do samochodu? Mam nadzieję, ze podróż minie szybko i bezproblemowo. No i czekamy tu wszyscy na relację z nowego domu ! Homerek nie byłby Homerkiem, gdyby się chociaż trochę nie bał;) Myślę, ze się bał i jeszcze trochę to potrwa, nim w pełni poczuje się bezpieczny. Homerek jest malutki i ma malutkie, strachliwe serduszko. 1 Quote
Tola Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 Trochę niechronologicznie;) Zapoznanie z p. Eweliną:) 2 Quote
Tola Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 3 minuty temu, NikaEla napisał: Cudnie Cudnie Homerek ma niepewna minkę, ale w ostatnim czasie tyle zmian, tyle nowych ludzi wokół niego. Ale będzie coraz lepiej! Quote
Havanka Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Super ! Nie dość, ze Homer będzie miał swoj własny dom, to jeszcze tak uroczą panią ! Ale mu sie poszczęściło ! 1 Quote
Tola Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 3 minuty temu, Havanka napisał: Super ! Nie dość, ze Homer będzie miał swoj własny dom, to jeszcze tak uroczą panią ! Ale mu sie poszczęściło ! Niooo Uroczą, ciepłą i utalentowaną:) Będzie jadł z miseczki, którą własnoręcznie zrobiła Pańcia:) 1 Quote
Bogusik Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Malutki kochany szkrabek :) Jeszcze przed nim sporo stresów związanych z nową opiekunką i zupełnie nie znanym sobie miejscem...Trzymaj się maluszku! :) 1 Quote
Radek Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Pychol trochę niepewny, ale zaciskam kciuki żeby szybko niepewność minęła. 1 Quote
Recommended Posts