Tyśka) Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Ależ on wpatrzony w doktora... szkoda, że dr Kuba nie może adoptować Homerka :( Trzymam kciuki za ładne gojenie sie po kastracji. Quote
b-b Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 35 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ależ on wpatrzony w doktora... szkoda, że dr Kuba nie może adoptować Homerka :( Jakie oczy zaraz mu się wielkie i radosne zrobiły na widok dr :) 1 1 Quote
Tola Posted March 16, 2018 Author Posted March 16, 2018 12 minut temu, b-b napisał: Jakie oczy zaraz mu się wielkie i radosne zrobiły na widok dr :) Oj tak:) Na razie wygląda to tak, że dr Kuba to jedyny akceptowany przez Homerka facet. Mojego Tz tez wciąż się boi, ale to mogę zrozumieć - mój Tz kojarzy się Homerkwi z niezbyt przyjemną łapanką na węglu... Quote
elik Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Śliczny Homerek z wielką ufnością patrzy na pana doktora :) Quote
b-b Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Czy coś się z ogłoszeń ruszyło? Może moje zmienić na inne miasto? Od: 11 mar Do: 10 kwi Henio pragnie miłości. Czy mu ją dasz? podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Statystyki Wyświetleń: 87 Tel: 1 Obserwuje: 2 Quote
Tola Posted March 17, 2018 Author Posted March 17, 2018 12 godzin temu, b-b napisał: Czy coś się z ogłoszeń ruszyło? Może moje zmienić na inne miasto? Od: 11 mar Do: 10 kwi Henio pragnie miłości. Czy mu ją dasz? podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Statystyki Wyświetleń: 87 Tel: 1 Obserwuje: 2 Nic, cisza, az trudno uwierzyć. Wczoraj miałam zapytanie z Częstochowy, bardzo fajna rodzina, ale nie wyobrażają sobie adopcji bez wcześniejszego poznania... Obiecali zajrzeć do schroniska w Cżęstochowie, chcą pomóc jakiemuś bezdomniakowi. Można spróbować zmienić... Quote
Tola Posted March 17, 2018 Author Posted March 17, 2018 Homerek po zabiegu czuje się bardzo dobrze, jutro wraca do DT. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: Nic, cisza, az trudno uwierzyć. Wczoraj miałam zapytanie z Częstochowy, bardzo fajna rodzina, ale nie wyobrażają sobie adopcji bez wcześniejszego poznania... Obiecali zajrzeć do schroniska w Cżęstochowie, chcą pomóc jakiemuś bezdomniakowi. Można spróbować zmienić... Tolu, to zgodnie z ustaleniem zmieniam Częstochowę na Piaseczno. https://www.olx.pl/oferta/homerek-piesek-to-uroczy-nie-raz-milo-cie-zaskoczy-CID103-IDrB4rn.html Quote
b-b Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: Można spróbować zmienić... Na jakie miasto ? Ma na Warszawę? Quote
Alaskan malamutte Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 3 minuty temu, b-b napisał: Na jakie miasto ? Ma na Warszawę? Tola zrobiła Homerkowi na Warszawę, ma też na Kraków. Quote
Radek Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 2 godziny temu, Tola napisał: Homerek po zabiegu czuje się bardzo dobrze Najważniejsze, że Homerek czuje się dobrze:) Dogo dziś nie chciało współpracować i dopiero teraz przeczytałem dobre wieści. 1 Quote
b-b Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 24 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Tola zrobiła Homerkowi na Warszawę, ma też na Kraków. To gdzie kochane je przenieść? Radom? Quote
Tola Posted March 17, 2018 Author Posted March 17, 2018 10 minut temu, b-b napisał: To gdzie kochane je przenieść? Radom? To może zostaw jednak na Lublin, poczekamy jeszcze z tydzień... Quote
agat21 Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Też trudno mi uwierzyć, że Homerzątko nie rozkochało jeszcze w sobie co najmniej tuzina rodzin.. Quote
b-b Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 9 godzin temu, Tola napisał: To może zostaw jednak na Lublin, poczekamy jeszcze z tydzień... Dobrze :) Quote
elik Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 9 godzin temu, agat21 napisał: Też trudno mi uwierzyć, że Homerzątko nie rozkochało jeszcze w sobie co najmniej tuzina rodzin.. No właśnie, aż dziw bierze, że nikt o chłopaczka nie pyta :( Quote
terra Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 Słodki Homerek, uśmiecha się do swojego Pana Doktora :) 1 Quote
Tola Posted March 18, 2018 Author Posted March 18, 2018 Homerek dzisiaj pojechał do DT. Dr Kuba obejrzał jeszcze raz malucha i życzył szybkiego zagojenia rany:) Co oni mi jeszcze wymyślą, bo z tym kloszem to już przesadzili;) 1 Quote
elik Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 Cytat Co oni jeszcze wymyślą, bo z tym kloszem to już przesadzili Faktycznie Tolu widać, że Homerkowi już to bardzo przeszkadza. Może podpowiedz DT, żeby zdejmowali Homerkowi ten kołnierz kiedy tylko będą mogli go obserwować. A może już nie będzie dobierał się do rany i kołnierz jest już zbędny ? Quote
Recommended Posts