Alaskan malamutte Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Homerek ogłosony na Częstochowę https://www.olx.pl/oferta/homerek-piesek-to-uroczy-nie-raz-milo-cie-zaskoczy-CID103-IDrB4rn.html 1 Quote
Tola Posted March 14, 2018 Author Posted March 14, 2018 Ponieważ Homerek jest w BDT, to deklaracje stałe można przenieść na innego psiaka. Bardzo dziękuję za dotychczasową pomoc; te jednorazowe wpłaty wciąż na pewno bardzo się Homerkowi przydadzą, bo czeka go jeszcze kastracja, szczepienie, czipowanie, a i dotychczasowy pobyt w lecznicy na pewno sporo będzie kosztował. Jakby ktos chciał jeszcze wspomóc jednorazowo - będę bardzo wdzięczna. Quote
Radek Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Może jeszcze zostawię deklarację na następny miesiąc? W sumie wydatki mniejsze, ale wciąż są. 1 Quote
Tola Posted March 14, 2018 Author Posted March 14, 2018 Przed chwilą, Radek napisał: Może jeszcze zostawię deklarację na następny miesiąc? W sumie wydatki mniejsze, ale wciąż są. Bardzo dziękuję:) Quote
elik Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 10 minut temu, Radek napisał: Może jeszcze zostawię deklarację na następny miesiąc? W sumie wydatki mniejsze, ale wciąż są. To znaczy III i IV ? Quote
b-b Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Ja swoją stałą będę wpłacać tak długo do puki mały nie będzie już w DS Kasa i tak się maluchowi teraz przyda :) 1 Quote
elik Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 7 minut temu, b-b napisał: Ja swoją stałą będę wpłacać tak długo do puki mały nie będzie już w DS . . . Ja swoją także :) 1 Quote
Radek Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 8 godzin temu, elik napisał: To znaczy III i IV ? Marzec poszedł, kwiecień też w planach i tak do momentu, gdy Homer będzie miał własną kanapę;) 8 godzin temu, b-b napisał: Ja swoją stałą będę wpłacać tak długo do puki mały nie będzie już w DS Też mam taki pomysł. 2 Quote
elik Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 2 godziny temu, Radek napisał: Marzec poszedł, kwiecień też w planach i tak do momentu, gdy Homer będzie miał własną kanapę;) Też mam taki pomysł. Dziękuję za informacje i za deklarację 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Dobrego dnia Homerku. Baaaardzo dobrego tobie także Nesiowata :) 1 Quote
b-b Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 20 godzin temu, elik napisał: Ja swoją także :) 12 godzin temu, Radek napisał: Marzec poszedł, kwiecień też w planach i tak do momentu, gdy Homer będzie miał własną kanapę;) Też mam taki pomysł. No to fajnie,że zostajemy razem :) Eluś Radek dostał serduszko i chciałam Ci również dać ale okazało się ,że mi się skończyły :( Dam jak je znowu odzyskam :* 2 Quote
uxmal Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 19 minut temu, b-b napisał: No to fajnie,że zostajemy razem :) Eluś Radek dostał serduszko i chciałam Ci również dać ale okazało się ,że mi się skończyły :( Dam jak je znowu odzyskam :* dałam :) 1 Quote
b-b Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 18 minut temu, uxmal napisał: dałam :) Dziękuję! :* Quote
elik Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 15 godzin temu, b-b napisał: No to fajnie,że zostajemy razem :) Eluś Radek dostał serduszko i chciałam Ci również dać ale okazało się ,że mi się skończyły :( Dam jak je znowu odzyskam :* Dziękuję, za to ja dałam Tobie i jest fajnie :) :) :) Mi też często tak że zdarza. Czemu ilość serduszek jest ograniczona ??? 15 godzin temu, uxmal napisał: dałam :) Dzięki i ja Tobie też :) :) :) 14 godzin temu, b-b napisał: Dziękuję! :* Ja również :) Quote
Tola Posted March 16, 2018 Author Posted March 16, 2018 Dnia 14.03.2018 o 22:07, b-b napisał: Ja swoją stałą będę wpłacać tak długo do puki mały nie będzie już w DS Kasa i tak się maluchowi teraz przyda :) Pięknie dziękuję Dnia 14.03.2018 o 22:14, elik napisał: Ja swoją także :) Tobie Elu również Dnia 15.03.2018 o 06:27, Radek napisał: Marzec poszedł, kwiecień też w planach i tak do momentu, gdy Homer będzie miał własną kanapę;) Też mam taki pomysł. I Tobie Dnia 15.03.2018 o 07:24, Nesiowata napisał: Dobrego dnia Homerku. Dziękujemy za życzenia; dzisiaj były szczególnie potrzebne, bo był zabieg kastracji. Quote
Tola Posted March 16, 2018 Author Posted March 16, 2018 16 godzin temu, Nesiowata napisał: Co u Ciebie słychać mały? Wczoraj wieczorem TZ przywiózł Homerka do lecznicy, a maluch drep, drep i prosto do...swojej klateczki 1 1 Quote
Tola Posted March 16, 2018 Author Posted March 16, 2018 Ooo, moja ulubiona lecznica... Ale gdzie mój ulubiony dr Kuba??? Zaraz go znajdę... 3 Quote
Tola Posted March 16, 2018 Author Posted March 16, 2018 2 minuty temu, Nesiowata napisał: A jak czuje się po zabiegu? Chyba wszystko dobrze, jakby coś było nie tak, to od razu dzwoniono by z lecznicy. Tyle osób trzymało kciuki, to musi być dobrze! Zabieg był po południu, nie jeden dzisiaj, weci nie odbierali tel. Jutro podejdziemy do Homerka:) Quote
Tola Posted March 16, 2018 Author Posted March 16, 2018 Coś mi tu chyba szykują, trochę się obawiam... 1 Quote
Recommended Posts