Jump to content
Dogomania

Rudy za TM:( Mam na imię Homer i mam już własny dom - zamieszkałem we Wrocławiu:) Miałem dom, pana i brata – w jednej chwili straciłem wszystko

Recommended Posts

Posted
14 godzin temu, Dusia-Duszka napisał:

Na ile lat określił jego wiek wet? 

Tutaj masz odpowiedź :)

Dnia 14.02.2018 o 19:05, Tola napisał:

(...)

Wet ocenił wiek Homerka na ok. 5 lat

Posted
Dnia 20.02.2018 o 22:22, b-b napisał:

. . .

Elu proszę zapisz 20zł stałej  przez pół roku od marca dla małego ode mnie :)

Soreczki Boguniu, nie zauważyłam, ślepota już zemnie niewąska :)  Zapisałam, konto wysłałam  :)

Posted
9 godzin temu, elik napisał:

Soreczki Boguniu, nie zauważyłam, ślepota już zemnie niewąska :)  Zapisałam, konto wysłałam  :)

Ja pieniążku już przelałam :)

Posted
11 godzin temu, b-b napisał:

Ja pieniążku już przelałam :)

Pięknie dziękujęhttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,25_yr_orig.gif

Kochani - Homerek zostaje w Zamościu w BDT, nie jedzie do hoteliku - udało się w ostatniej chwili taki wyszukać!

Im bliżej było do wyjazdu, tym bardziej byłam przygnębiona, bo obawiałam się skutków  kolejnej  zmiany miejsca. Homerek jest nadal bardzo wystraszony, boi się nowości.

Do tego wszystkiego dzisiaj rano okazało się, ze Homer cały czas bierze antybiotyk w zastrzyku i wskazany jest pobyt w lecznicy jeszcze do piątku.

Rozmawiałam już z szafirką - na taki wyjazd zawsze będzie czas - przed maluchem jeszcze kastracja, szczepienia - spróbujemy ogarnąć to tutaj na miejscu.

No i zejdziemy z kosztów; a może przez ten czas ktoś zakocha się w Homerku;)

• Upvote 3
Posted

A ciuciuś zna już człowieka z BDT?

Czy dla jego komfortowego komfortu psy-chicznego jest szansa żeby przed przeprowadzką z lecznicy poznał się z kimś z DT? Albo żeby mu dostarczyć do klateczki coś z zapachem nowego domu?

Posted

Przywitam się z Homerem i resztą towarzystwa. A za drzwiami znów mróz - pieski wyskoczyły na chwię, zrobiły siusiu i pędem do drzwi

co by pani nie wpadła na głupi pomysł, że trzeba je zamknąć...

• Upvote 3
Posted

Ja się ogromnie cieszę,że udało się znaleźć dla maluszka DT na miejscu.Z jego słabą psychiką by było ciężko przetrwać w hoteliku.Powodzenia Homerku w nowym DT.

Posted

Bardzo dobre  rozwiązanie na tymczas dla Homerka  :)

Wczoraj tj. 26.02. na konto Homerka wpłynęły następujące kwoty:

30,00 zł  od  MALWA

20,00 zł  od  b-b    deklaracja II

20,00 zł  od  elik    deklaracja II

Bardzo serdecznie dziękujemy

5a950707067fb_kwiatki6.gif.f31d4e73f2118350ec8848b26cacc11d.gif

Posted

Przywitamy się z Homerkiem - moje psy znów błyskawicznie rano załatwiły swoje poranne potrzeby i pędem wracały do drzwi. Aż szkoda mi kur, jeszcze trochę poczekam z ich wypuszczeniem. No, ale wyjść muszą.