Jump to content
Dogomania

Rudy za TM:( Mam na imię Homer i mam już własny dom - zamieszkałem we Wrocławiu:) Miałem dom, pana i brata – w jednej chwili straciłem wszystko

Recommended Posts

Posted
14 minut temu, NikaEla napisał:

To już druga udana wizyta PA i mam nadzieję udana adopcja w marcu w tej części mojego osiedla  W sąsiednim bloku zamieszkał Bruno 

Jednym słowem, mieszkasz na szczęśliwym osiedlu :)

Posted
17 godzin temu, Radek napisał:

Kilka godzin nie zaglądałem, a tu takie wieści:)

18 godzin temu, Poker napisał:

Wspaniale.Kiedy przeprowadzka? Może wykorzystać panią do transportu innego psiaczka czy kotka?

19 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Cieszę się, że Homerek ma domek!! 

19 godzin temu, Havanka napisał:

Super wiadomość ! Nasz maluszek będzie miał swój własny dom ! bardzo, bardzo się cieszę !

21 godzin temu, Jo37 napisał:

Ale fajnie. Homerku - niech Ci się wiedzie!

22 godziny temu, elik napisał:

Super wiadomość    5ab6729f625ba_tacz.gif.77abc58ce41c43a32ed6958514bdacfe.gif   5ab672afb670c_gifpodskokizradoci.gif.0a56bc941b31755d3cc8927b77a709d7.gif

1 godzinę temu, Onaa napisał:

:) super Homerku

Dziękuję za tą wspólną radość ze szczęścia Homerkahttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,14_cE_orig.gif

Posted
17 godzin temu, Radek napisał:

Kilka godzin nie zaglądałem, a tu takie wieści:)

18 godzin temu, Poker napisał:

Wspaniale.Kiedy przeprowadzka? Może wykorzystać panią do transportu innego psiaczka czy kotka?

19 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Cieszę się, że Homerek ma domek!! 

19 godzin temu, Havanka napisał:

Super wiadomość ! Nasz maluszek będzie miał swój własny dom ! bardzo, bardzo się cieszę !

21 godzin temu, Jo37 napisał:

Ale fajnie. Homerku - niech Ci się wiedzie!

22 godziny temu, elik napisał:

Super wiadomość    5ab6729f625ba_tacz.gif.77abc58ce41c43a32ed6958514bdacfe.gif   5ab672afb670c_gifpodskokizradoci.gif.0a56bc941b31755d3cc8927b77a709d7.gif

1 godzinę temu, Onaa napisał:

:) super Homerku

Dziękuję za tą wspólną radość ze szczęścia Homerkahttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,14_cE_orig.gif

• Like 1
Posted

A z naszego Homerka to prawdziwy szczęściarz!!!

Dzisiaj zadzwoniła nowa  pańcia z informacją, że nie wytrzyma 3 tyg. bez malucha i że osobiście przyjedzie jeszcze przed świętami po Homerkahttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,14_cE_orig.gif

Namówiła paczkę przyjaciół na wyjazd na Roztocze;)

To się nazywa fart;)

• Like 2
  • Upvote 5
Posted

Suuuuper, to dobrze świadczy o pani. Niepokoję się trochę ,żeby Homerek nie spanikował przy większej ilości obcych ludzi na dzień dobry,

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Dzisiaj zadzwoniła nowa  pańcia z informacją, że nie wytrzyma 3 tyg. bez malucha i że osobiście przyjedzie jeszcze przed świętami po Homerkahttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,14_cE_orig.gif

To się nazywa fart;)

Wspaniale. Zarówno Pani , jak jej przyjaciele już bardzo czekają na Rudego barona (tak   mówi o Homerku)

Posted
47 minut temu, Poker napisał:

Suuuuper, to dobrze świadczy o pani. Niepokoję się trochę ,żeby Homerek nie spanikował przy większej ilości obcych ludzi na dzień dobry,

uczuliłam Panią na ucieczki, poradziłam szelki guardy i podwójna smycz

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

To się nazywa fart;)

No to spokojnych Świąt Homerku we wlasnym domu. Pilnuj go dobrze.

• Upvote 3
Posted

Alez świetnie :)
Mam nadzieję, że Homerek będzie jechał w transporterku i całą drogę obejdzie się bez spacerów i postojów - czeka go długa podróż, ale zawsze boję się, że psiak nawieje w trakcie podrózy...

• Like 1
Posted
Dnia 25.03.2018 o 17:42, Nesiowata napisał:

No to spokojnych Świąt Homerku we wlasnym domu. Pilnuj go dobrze.

23 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Alez świetnie :)
Mam nadzieję, że Homerek będzie jechał w transporterku i całą drogę obejdzie się bez spacerów i postojów - czeka go długa podróż, ale zawsze boję się, że psiak nawieje w trakcie podrózy...

20 godzin temu, Radek napisał:

Oj tak, transporterek rzecz wskazana.

19 godzin temu, b-b napisał:

Powodzenia chłopaku :)

5 godzin temu, Bogusik napisał:

To już przeprowadzka Homerka do nowego domku w tym tygodniu...? Trzymam kciuki!

54 minuty temu, Onaa napisał:

Trzymam mocno kciuki za Homerka i jego spokojną przeprowadzkę do nowego domku :).

Homerek wyjeżdża z Zamościa w w czwartek około 10. 00

Dzisiaj dzwoniła przyszła pańcia i wszystko ustaliłyśmy.

Powiedziałam o potrzebie zakupu kontenerka, o ryzyku wyprowadzania psa w czasie transportu (w razie konieczności podwójne zabezpieczenie) i o naszym wielkim tutaj stresie związanym z przewozem psa.

TZ dzwonił dzisiaj do lecznicy z prośbą o przygotowanie książeczki i dokumentacji medycznej.

• Upvote 1