Poker Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 4 minuty temu, NikaEla napisał: no.... aż tak długo to nie ;) tak długo to nie , ale końcówka jest najgorsza. 1 Quote
uxmal Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 55 minut temu, Radek napisał: Kilka godzin nie zaglądałem, a tu takie wieści:) ja też :) Homerek jedzie do Wrocka? 1 Quote
Poker Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 2 minuty temu, uxmal napisał: ja też :) Homerek jedzie do Wrocka? No jasne :) Quote
uxmal Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 1 minutę temu, Poker napisał: No jasne :) O JACIE KRĘCe :)))))))))))))))))))))) Quote
NikaEla Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 To już druga udana wizyta PA i mam nadzieję udana adopcja w marcu w tej części mojego osiedla W sąsiednim bloku zamieszkał Bruno Quote
elik Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 14 minut temu, NikaEla napisał: To już druga udana wizyta PA i mam nadzieję udana adopcja w marcu w tej części mojego osiedla W sąsiednim bloku zamieszkał Bruno Jednym słowem, mieszkasz na szczęśliwym osiedlu :) Quote
terra Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Bardzo się cieszę z domku Homerka, szczęścia psiaczku. Quote
Tola Posted March 25, 2018 Author Posted March 25, 2018 17 godzin temu, Radek napisał: Kilka godzin nie zaglądałem, a tu takie wieści:) 18 godzin temu, Poker napisał: Wspaniale.Kiedy przeprowadzka? Może wykorzystać panią do transportu innego psiaczka czy kotka? 19 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Cieszę się, że Homerek ma domek!! 19 godzin temu, Havanka napisał: Super wiadomość ! Nasz maluszek będzie miał swój własny dom ! bardzo, bardzo się cieszę ! 21 godzin temu, Jo37 napisał: Ale fajnie. Homerku - niech Ci się wiedzie! 22 godziny temu, elik napisał: Super wiadomość 1 godzinę temu, Onaa napisał: :) super Homerku Dziękuję za tą wspólną radość ze szczęścia Homerka Quote
Tola Posted March 25, 2018 Author Posted March 25, 2018 17 godzin temu, Radek napisał: Kilka godzin nie zaglądałem, a tu takie wieści:) 18 godzin temu, Poker napisał: Wspaniale.Kiedy przeprowadzka? Może wykorzystać panią do transportu innego psiaczka czy kotka? 19 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Cieszę się, że Homerek ma domek!! 19 godzin temu, Havanka napisał: Super wiadomość ! Nasz maluszek będzie miał swój własny dom ! bardzo, bardzo się cieszę ! 21 godzin temu, Jo37 napisał: Ale fajnie. Homerku - niech Ci się wiedzie! 22 godziny temu, elik napisał: Super wiadomość 1 godzinę temu, Onaa napisał: :) super Homerku Dziękuję za tą wspólną radość ze szczęścia Homerka 1 Quote
Tola Posted March 25, 2018 Author Posted March 25, 2018 A z naszego Homerka to prawdziwy szczęściarz!!! Dzisiaj zadzwoniła nowa pańcia z informacją, że nie wytrzyma 3 tyg. bez malucha i że osobiście przyjedzie jeszcze przed świętami po Homerka Namówiła paczkę przyjaciół na wyjazd na Roztocze;) To się nazywa fart;) 2 5 Quote
Poker Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Suuuuper, to dobrze świadczy o pani. Niepokoję się trochę ,żeby Homerek nie spanikował przy większej ilości obcych ludzi na dzień dobry, Quote
NikaEla Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: A z naszego Homerka to prawdziwy szczęściarz!!! Dzisiaj zadzwoniła nowa pańcia z informacją, że nie wytrzyma 3 tyg. bez malucha i że osobiście przyjedzie jeszcze przed świętami po Homerka Namówiła paczkę przyjaciół na wyjazd na Roztocze;) To się nazywa fart;) Wspaniale. Zarówno Pani , jak jej przyjaciele już bardzo czekają na Rudego barona (tak mówi o Homerku) Quote
NikaEla Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 47 minut temu, Poker napisał: Suuuuper, to dobrze świadczy o pani. Niepokoję się trochę ,żeby Homerek nie spanikował przy większej ilości obcych ludzi na dzień dobry, uczuliłam Panią na ucieczki, poradziłam szelki guardy i podwójna smycz 1 Quote
Nesiowata Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: A z naszego Homerka to prawdziwy szczęściarz!!! Dzisiaj zadzwoniła nowa pańcia z informacją, że nie wytrzyma 3 tyg. bez malucha i że osobiście przyjedzie jeszcze przed świętami po Homerka Namówiła paczkę przyjaciół na wyjazd na Roztocze;) To się nazywa fart;) No to spokojnych Świąt Homerku we wlasnym domu. Pilnuj go dobrze. 3 Quote
Tyśka) Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Alez świetnie :) Mam nadzieję, że Homerek będzie jechał w transporterku i całą drogę obejdzie się bez spacerów i postojów - czeka go długa podróż, ale zawsze boję się, że psiak nawieje w trakcie podrózy... 1 Quote
Bogusik Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 To już przeprowadzka Homerka do nowego domku w tym tygodniu...? Trzymam kciuki! Quote
Gusiaczek Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Radość ogromna! Powodzenia Chłopaku, a na Roztocze to z buta bym gnała ;) W tym roku znów, a właściwie - nareszcie!, jedziemy w to zaczarowane miejsce 1 Quote
Onaa Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Trzymam mocno kciuki za Homerka i jego spokojną przeprowadzkę do nowego domku :). Quote
Tola Posted March 26, 2018 Author Posted March 26, 2018 Dnia 25.03.2018 o 17:42, Nesiowata napisał: No to spokojnych Świąt Homerku we wlasnym domu. Pilnuj go dobrze. 23 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Alez świetnie :) Mam nadzieję, że Homerek będzie jechał w transporterku i całą drogę obejdzie się bez spacerów i postojów - czeka go długa podróż, ale zawsze boję się, że psiak nawieje w trakcie podrózy... 20 godzin temu, Radek napisał: Oj tak, transporterek rzecz wskazana. 19 godzin temu, b-b napisał: Powodzenia chłopaku :) 5 godzin temu, Bogusik napisał: To już przeprowadzka Homerka do nowego domku w tym tygodniu...? Trzymam kciuki! 54 minuty temu, Onaa napisał: Trzymam mocno kciuki za Homerka i jego spokojną przeprowadzkę do nowego domku :). Homerek wyjeżdża z Zamościa w w czwartek około 10. 00 Dzisiaj dzwoniła przyszła pańcia i wszystko ustaliłyśmy. Powiedziałam o potrzebie zakupu kontenerka, o ryzyku wyprowadzania psa w czasie transportu (w razie konieczności podwójne zabezpieczenie) i o naszym wielkim tutaj stresie związanym z przewozem psa. TZ dzwonił dzisiaj do lecznicy z prośbą o przygotowanie książeczki i dokumentacji medycznej. 1 Quote
Tyśka) Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 Szczęsliwej podróży, Homerku! To już za dwa dni! :)) 1 Quote
Recommended Posts