Nesiowata Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Szczęściarz, szybko mu poszło.Śliczny rudasku - niech tak będzie zawsze.Wyłącz pamięć wsteczną i żyj na bieżąco. 1 Quote
NikaEla Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 17 godzin temu, Tola napisał: Dzisiaj na dobranoc dostałam wspaniałą wiadomość od p. Eweliny, którą dzielę się od razu z Wami - nasz Homerek zaczął się bawić!!! A jak jego pańcia wraca do domu, to Homerek biega z radości po całym mieszkaniu:) wspaniale bardzo się cieszę Quote
elik Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 21 godzin temu, Tola napisał: Są zadowoleni, wystawią całościową fakturę na Zea :) Pięknie dziękuję To super :) Muszę znaleźć konto Fundacji :) 21 godzin temu, Tola napisał: Dzisiaj na dobranoc dostałam wspaniałą wiadomość od p. Eweliny, którą dzielę się od razu z Wami - nasz Homerek zaczął się bawić!!! A jak jego pańcia wraca do domu, to Homerek biega z radości po całym mieszkaniu:) Fantastyczna wiadomość ! Chciałabym, żeby moja tymczaska też tak szybko zaakceptowała nowy dom. Jutro ją zawożę :( Quote
Nesiowata Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Trzymaj tak dalej zadartonosy! Byłeś i jesteś bardzo, bardzo dzielny! Quote
Tola Posted April 8, 2018 Author Posted April 8, 2018 18 godzin temu, NikaEla napisał: wspaniale bardzo się cieszę taki domek to m.in i Twoja zasługa;) 17 godzin temu, elik napisał: To super :) Muszę znaleźć konto Fundacji :) Fantastyczna wiadomość ! Chciałabym, żeby moja tymczaska też tak szybko zaakceptowała nowy dom. Jutro ją zawożę :( To trzymam kciuki za szybka aklimatyzację Twojej tymczaski:) 11 godzin temu, b-b napisał: Już tylko wspaniałych dni maluchu :) Tylko wspaniałych:) 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Trzymaj tak dalej zadartonosy! Byłeś i jesteś bardzo, bardzo dzielny! W malum ciałku wielki zuch:) Quote
Nesiowata Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Dalzsego powodzenia. A może teraz zostaniesz księciem? Quote
elik Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Dnia 5.04.2018 o 11:19, elik napisał: . . . Na koncie Homerka jest więc obecnie 730,00 zł. Tolu, może przeleje tę kwotę na konto Fundacji ZEA. Nie trzeba będzie wystawiać dwóch odrębnych faktur. Dnia 6.04.2018 o 22:17, Tola napisał: Są zadowoleni, wystawią całościową fakturę na Zea :) Pięknie dziękuję W związku z powyższym dzisiaj zrobiłam przelew wszystkich zgromadzonych funduszy Homerka tj. 735,00 zł na konto Fundacji ZEA. 1 Quote
Tola Posted April 9, 2018 Author Posted April 9, 2018 4 godziny temu, elik napisał: W związku z powyższym dzisiaj zrobiłam przelew wszystkich zgromadzonych funduszy Homerka tj. 735,00 zł na konto Fundacji ZEA. Bardzo dziękuję, potwierdzę, jak wpłata będzie na koncie:) Doszła wpłata 92 zł od Jo37 i 50 zł od Havanka - pięknie dziękuję Quote
Tola Posted April 9, 2018 Author Posted April 9, 2018 Homerek ma wspaniały dom i swojego człowieka - kolejny psi rozbitek zaczyna lepszą część swojego życia:) Nie byłoby Tego domu i Tego człowieka bez Waszej Kochani pomocy - obecność na wątku, wpłaty, bazarki, ogłoszenia, ciepłe myśli i troska to najwspanialsze dary, jakie mógł dostać Homerek - za wszystko bardzo dziękuję Elik bardzo dziękuję za skrupulatne prowadzenie księgowości chłopaka 1 Quote
Tola Posted April 9, 2018 Author Posted April 9, 2018 Zaglądajcie tutaj jak najczęściej, bo p. Ewelina na pewno będzie nam dostarczała dalszych powodów do radości:) Dzisiaj dostałam informację, że byli na pierwszej wycieczce; wiadomo, że autem Homer uwielbia jeździc, więc niespodzianek nie było, ale równie wspaniale zachowywał się w lesie i w restauracji i wzbudził zachwyt reszty gości:) Homerek szybko się uczy, a p. Ewelina rozumie, że traumom trzeba dać dużo czasu i cierpliwości. 1 1 Quote
Tola Posted April 9, 2018 Author Posted April 9, 2018 A, zapomniałabym napisać, ze Homerek został Rudym;) Pani Ewelina napisała, że Homer będzie miał na drugie na cześć ludzi o dobrych sercach, którzy dali mu "paszport" na nowe życie:) Quote
Tola Posted April 9, 2018 Author Posted April 9, 2018 Homerek i p. Ewelina dziękują dogomaniakom 3 1 Quote
Tyśka) Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Jakież piękne wieści :) sam miód na serce! niesamowite, jak niewiele trzeba było na psie skołatane serduszko: miłość własnego człowieka! 1 Quote
Havanka Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 44 minuty temu, Tola napisał: Homerek i p. Ewelina dziękują dogomaniakom No i kolejna psia historia jak z bajki ! Dla takich chwil, warto żyć ! Tolu, 50 zł, to kwota nie ode mnie, lecz Helli. Zgodnie z Jej życzeniem, niewykorzystaną już marcową deklarację na Teo, wpłaciłam na poczet długu, jaki Homer pozostawił w lecznicy. 1 Quote
Tola Posted April 9, 2018 Author Posted April 9, 2018 11 minut temu, Havanka napisał: No i kolejna psia historia jak z bajki ! Dla takich chwil, warto żyć ! Tolu, 50 zł, to kwota nie ode mnie, lecz Helli. Zgodnie z Jej życzeniem, niewykorzystaną już marcową deklarację na Teo, wpłaciłam na poczet długu, jaki Homer pozostawił w lecznicy. Tak, ja tylko potwierdziłam, ze doszły wpłaty z bazarku Jo37 i od Ciebie i podziękowałam za przelanie;). Helii oczywiście bardo dziękuję bukiecik już wręczyłam stronę wcześniej:) Quote
Bogusik Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Cudowny Homerek-Rudy we wspaniałym domku! :) Chłopak dopiero teraz poznaje normalne życie i czerpie z niego przyjemności! :) Pyrkaty nosek został,ale oczka już bez cienia strachu :) Cudo! 1 Quote
elik Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Pięknie razem wyglądają - Pani i Jej Pies :) 2 godziny temu, Tola napisał: . . . Elik bardzo dziękuję za skrupulatne prowadzenie księgowości chłopaka Cała przyjemność po mojej stronie :) 1 Quote
elik Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 14 godzin temu, Tola napisał: Doszła wpłata od elik - 735 zł :) Bardzo dziękuję za potwierdzenie :) Quote
Recommended Posts