Jump to content
Dogomania

Rudy za TM:( Mam na imię Homer i mam już własny dom - zamieszkałem we Wrocławiu:) Miałem dom, pana i brata – w jednej chwili straciłem wszystko

Recommended Posts

Posted
17 godzin temu, Tola napisał:

Dzisiaj  na dobranoc dostałam wspaniałą wiadomość od p. Eweliny, którą dzielę się od razu z Wami - nasz Homerek zaczął się bawić!!!

A jak jego pańcia wraca do domu, to Homerek biega z radości po całym mieszkaniu:)

wspaniale 

bardzo się cieszę

Posted
21 godzin temu, Tola napisał:

Są zadowoleni, wystawią całościową fakturę na Zea :)

Pięknie dziękuję http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,25_yr_orig.gif

To super :) Muszę znaleźć konto Fundacji :)

21 godzin temu, Tola napisał:

Dzisiaj  na dobranoc dostałam wspaniałą wiadomość od p. Eweliny, którą dzielę się od razu z Wami - nasz Homerek zaczął się bawić!!!

A jak jego pańcia wraca do domu, to Homerek biega z radości po całym mieszkaniu:)

Fantastyczna wiadomość ! 

Chciałabym, żeby moja tymczaska też tak szybko zaakceptowała nowy dom. Jutro ją zawożę :(

Posted
18 godzin temu, NikaEla napisał:

wspaniale 

bardzo się cieszę

taki domek to m.in i Twoja zasługa;)

17 godzin temu, elik napisał:

To super :) Muszę znaleźć konto Fundacji :)

Fantastyczna wiadomość ! 

Chciałabym, żeby moja tymczaska też tak szybko zaakceptowała nowy dom. Jutro ją zawożę :(

To trzymam kciuki za szybka aklimatyzację Twojej tymczaski:)

11 godzin temu, b-b napisał:

Już tylko wspaniałych dni maluchu :)

Tylko wspaniałych:)

5 godzin temu, Nesiowata napisał:

Trzymaj tak dalej zadartonosy! Byłeś i jesteś bardzo, bardzo dzielny!

W malum ciałku wielki zuch:)

Posted
Dnia 5.04.2018 o 11:19, elik napisał:

. . .

Na koncie Homerka jest więc obecnie 730,00 zł.

Tolu, może przeleje tę kwotę na konto Fundacji ZEA. Nie trzeba będzie wystawiać dwóch odrębnych faktur.

Dnia 6.04.2018 o 22:17, Tola napisał:

Są zadowoleni, wystawią całościową fakturę na Zea :)

Pięknie dziękuję http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,25_yr_orig.gif

W związku z powyższym dzisiaj zrobiłam przelew wszystkich zgromadzonych funduszy Homerka tj. 735,00 zł na konto Fundacji ZEA.

Homer.png.5afbb0a513bfb65e76b5efd56bbb480b.png

• Like 1
Posted
4 godziny temu, elik napisał:

W związku z powyższym dzisiaj zrobiłam przelew wszystkich zgromadzonych funduszy Homerka tj. 735,00 zł na konto Fundacji ZEA.

Homer.png.5afbb0a513bfb65e76b5efd56bbb480b.png

Bardzo dziękuję, potwierdzę, jak wpłata będzie na koncie:)

Doszła wpłata 92 zł od Jo37 i 50 zł od Havanka - pięknie dziękuję divers2291.gif

Posted

Homerek ma wspaniały dom i swojego człowieka - kolejny psi rozbitek zaczyna lepszą część swojego życia:)

Nie byłoby Tego domu i Tego człowieka bez Waszej Kochani pomocy - obecność na wątku, wpłaty, bazarki, ogłoszenia, ciepłe myśli i troska to najwspanialsze dary, jakie mógł dostać Homerek  - za wszystko bardzo dziękujęk,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,13_Au_orig.gif

Elik bardzo dziękuję za skrupulatne prowadzenie księgowości chłopakadivers2291.gif

• Like 1
Posted

Zaglądajcie tutaj jak najczęściej, bo p. Ewelina na pewno będzie nam dostarczała dalszych powodów do radości:)

Dzisiaj dostałam informację, że byli na pierwszej wycieczce; wiadomo,  że autem Homer uwielbia jeździc, więc niespodzianek nie było, ale równie wspaniale zachowywał się w lesie i w restauracji i wzbudził zachwyt reszty gości:)

Homerek szybko się uczy,  a p. Ewelina rozumie, że traumom trzeba dać dużo czasu i cierpliwości.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

A, zapomniałabym napisać, ze Homerek został Rudym;)

Pani Ewelina napisała, że  Homer będzie miał na drugie na cześć ludzi o dobrych sercach, którzy dali mu "paszport" na nowe życie:)

Posted
44 minuty temu, Tola napisał:

Homerek i p. Ewelina dziękują dogomaniakom

V__0FA2.jpg

No i kolejna psia historia jak z bajki !   Dla takich chwil, warto żyć !

Tolu, 50 zł, to kwota nie ode mnie, lecz Helli. Zgodnie z Jej życzeniem, niewykorzystaną już marcową deklarację na Teo, wpłaciłam na poczet długu, jaki Homer pozostawił w lecznicy.

• Like 1
Posted
11 minut temu, Havanka napisał:

No i kolejna psia historia jak z bajki !   Dla takich chwil, warto żyć !

Tolu, 50 zł, to kwota nie ode mnie, lecz Helli. Zgodnie z Jej życzeniem, niewykorzystaną już marcową deklarację na Teo, wpłaciłam na poczet długu, jaki Homer pozostawił w lecznicy.

Tak, ja tylko potwierdziłam, ze doszły wpłaty z bazarku Jo37 i od Ciebie i podziękowałam za przelanie;).

Helii oczywiście bardo dziękuję bukiecik już wręczyłam stronę wcześniej:)

Posted

Cudowny Homerek-Rudy we wspaniałym domku! :) Chłopak dopiero teraz poznaje normalne życie i czerpie z niego przyjemności! :)

Pyrkaty nosek został,ale oczka już bez cienia strachu :) Cudo!

• Upvote 1
Posted

Pięknie razem wyglądają - Pani i Jej Pies :)

2 godziny temu, Tola napisał:

. . .

Elik bardzo dziękuję za skrupulatne prowadzenie księgowości chłopakadivers2291.gif

Cała przyjemność po mojej stronie :)

• Upvote 1