natumm321 Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Mam do oddania 3 psiaki. 2 samczyki i 1 suczkę. Mimo różnych prób nie mogę ich oddać, a nie chcę ich oddawać do schroniska ani ich usypiać, bo są zdrowe. Mają ok. 2 miesięcy. Cały brązowy i biały w jasnobrązowe łaty to samczyki, a biała w ciemnobrązowe łaty to suczka. Quote
Tyśka) Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Szczeniaki powinny być przy matce minimum do 10tyg życia. Już w tej chwili powinny być odrobaczone i zaszczepione. Gdzie jest ich matka i dlaczego właściwie przyszły na świat? dlaczego ich matka nie jest wysterylizowana? Quote
natumm321 Posted January 9, 2018 Author Posted January 9, 2018 Dnia 8.01.2018 o 15:39, Tyś(ka) napisał: Szczeniaki powinny być przy matce minimum do 10tyg życia. Już w tej chwili powinny być odrobaczone i zaszczepione. Gdzie jest ich matka i dlaczego właściwie przyszły na świat? dlaczego ich matka nie jest wysterylizowana? Matka jest przy nich. Pieski są odrobaczone, zadbałam o to. Pieski niestety przyszły na świat z braku upilnowania. Prosiłam rodziców o wysterylizowane suki, lecz nie mieli pieniędzy i ja zbieram ( już zebrałam) pieniądze na to wysterylizowanie. Sunia zostanie wysterylizowana, ale niestety szczeniaki przyszły na świat, 2 zdążyłam oddać, ale reszty nikt nie chce. Quote
Aldrumka Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Tutaj raczej nie znajdą domu. bo wszyscy szukają domów dla piesków a nie je oferują. Trzeba je ogłaszać np. na olx pisząc też czy będą duże i gdzie się teraz znajdują Quote
Cathos Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Ja szukam pieska, Warszawa? Mozna prosić o zdjęcia matki i szczeniąt które zostały? Quote
Recommended Posts