Jump to content
Dogomania

ROXI (*) ZASNĘŁA... DO ZOBACZENIA, MALEŃKA. :( Zdradziłeś mnie, człowieku: ale przez 3 lata miałam prawdziwe życie i byłam kochana u Moli.

Recommended Posts

Posted

Wierzyć mi się nie chce...

Żegnaj kochana NASZA Królewno ![*] Biegaj szczęśliwa po zielonych łąkach za TM mleńka.

Szkoda, wielka szkoda,że nie mogłaś jeszcze z nami zostać...

Moli@ tulę ...Tobie pewnie  jest bardzo ciężko...

• Like 1
Posted

Trudno się pogodzić...:(

Wynik krwi mogły sugerować zmianę nowotworową..., dlatego monitorowano płuca (częste USG) w marcu miała mieć kontrolne badanie + badanie krwi. Niestety :( Na szczęście nie męczyła się i nie odchodziła tygodniami 

Posted
3 godziny temu, Moli@ napisał:

Smutno :(

Trudno mi o tym pisać. U nas nadal bardzo dużo śniegu..., zlodowaciałego, ziemia zamarznięta. Musimy jechać do lecznicy...skremować zwłoki.

Nie mogę uwierzyć, zaglądałam często do Roxi, bardzo lubiłam jej wątek - tyle tu było radości z Waszego wspólnego życia....

Bardzo współczuję, nie miałam szczęścia jej poznać a i tak bardzo mi smutno na tę wiadomość, nawet nie wyobrażam sobie co Ty czujesz.... Bardzo, bardzo mi przykro....

Kiedy odeszła sunia moich rodziców w 2006r. (zima stulecia) mój tato rozpalił  w ogrodzie wielkie ognisko by rozmrozić ziemię i pogrzebać Dolly obok naszych wcześniejszych psiaków....

Posted

Wracam wciąż tutaj, aby przekonać się że to nieprawda... :( I znowu czytam, i łzy mi napływają do oczu. :((( Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić, co czuje Moli@.

:(

Posted
24 minuty temu, Tyśka) napisał:

Wracam wciąż tutaj, aby przekonać się że to nieprawda... :( I znowu czytam, i łzy mi napływają do oczu. :((( Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić, co czuje Moli@.

:(

No mam doła :(

Posted
12 godzin temu, Moli@ napisał:

Mam smutną wiadomość..., Roxi biega po zielonych łąkach

Odeszła około 2 w nocy. Obudził mnie odgłos pazurków na panelach..., chodziła, kręciła się.....kucnęła zrobiła siusiu i upadła na boczek. Lekkie drgawki, prężenia...łapała powietrze. Patrzyła ale chyba już mnie nie widziała..., zrobiła kupkę i zasnęła.

Do zobaczenia Kochana...,

O matko, co za wiadomość ....

Przyszłam uzupełnić wpłaty ... To już jutro zrobię

Moli dziękujemy za wszystko.

Śpij spokojnie malutka (*)

Posted
4 minuty temu, Aldrumka napisał:

O matko, co za wiadomość ....

Przyszłam uzupełnić wpłaty ... To już jutro zrobię

Moli dziękujemy za wszystko.

Śpij spokojnie malutka (*)

Dla Ciebie też podziękowania za prowadzenie rachunków.

Nie mogę się otrząsnąć  :(

Posted

Dopiero zobaczyłam, nie mogę uwierzyć, że jej już nie ma :( Miała godną starość, była kochana. Bardzo żal , że nie doczekała słoneczka, ciepełka, dobrze, że nie cierpiała. Bardzo współczuję  Ci Moli@. 

Roxi[*]

Posted

Nie wiedziałam, że Roxi, której nawet nie widziałam  zostawi taki smutek ...

Na koncie zostało trochę pieniędzy moja propozycja podziału:

niedawno wpłacone 100 zł od p. Alicji zgodnie z wolą ofiarodawczyni  na psy pod opieka Tysi

reszta dla Pikusi lub innego psa u Moli jeśli jest w większej potrzebie

Jeśli macie inne propozycje piszcie tu czy na pw.

Posted

Jesteśmy jednomyślne, Aldrumko... Bo też miałam proponować, aby pieniądze w całości (również od pani Alicji) poszły na Pikusię Moli@, ale nie miałam śmiałości jeszcze pisać. Moli@ dała naszej Roxi wspaniałą końcówkę życia, była tak zaopiekowana jak nigdy - jestem Jej bardzo, bardzo za to wdzięczna. 

Aldrumko, dla Ciebie też ogromny szacun za skarbnikowanie uszatej królowej. Bardzo, bardzo Ci dziękuję.
I tym, którzy z Roxi wytrwale byli, wspierali, kibicowali. To DZIĘKI WAM WSZYSTKIM Roxi mogła odchodzić w domu.