Nesiowata Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Straszna wiadomość. Ale jest jedno pocieszenie - odeszła kochana, przy człowieku. I nie cierpiała. 1 Quote
beataczl Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 3 lata pieknego zycia u Moli,gdzie byla zaopiekowana kochana,miala dom...to bardzo ważne [*] zegnaj Maleńka Moli,wspolczuje ,przytulam. 1 Quote
Moli@ Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Smutno :( Trudno mi o tym pisać. U nas nadal bardzo dużo śniegu..., zlodowaciałego, ziemia zamarznięta. Musimy jechać do lecznicy...skremować zwłoki. 1 Quote
elficzkowa Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Odeszła cichutko tak jak i cichutko żyła... Roxi [*] Moli, dziękuję Ci , że maleńka znalazła u Ciebie dom. 2 Quote
b-b Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Wierzyć mi się nie chce... Żegnaj kochana NASZA Królewno ![*] Biegaj szczęśliwa po zielonych łąkach za TM mleńka. Szkoda, wielka szkoda,że nie mogłaś jeszcze z nami zostać... Moli@ tulę ...Tobie pewnie jest bardzo ciężko... 1 Quote
Moli@ Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Trudno się pogodzić...:( Wynik krwi mogły sugerować zmianę nowotworową..., dlatego monitorowano płuca (częste USG) w marcu miała mieć kontrolne badanie + badanie krwi. Niestety :( Na szczęście nie męczyła się i nie odchodziła tygodniami Quote
Moli@ Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 13 minut temu, Tyśka) napisał: :( Zastanawiałam się... czy nie pamiętam Quote
limonka80 Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 3 godziny temu, Moli@ napisał: Smutno :( Trudno mi o tym pisać. U nas nadal bardzo dużo śniegu..., zlodowaciałego, ziemia zamarznięta. Musimy jechać do lecznicy...skremować zwłoki. Nie mogę uwierzyć, zaglądałam często do Roxi, bardzo lubiłam jej wątek - tyle tu było radości z Waszego wspólnego życia.... Bardzo współczuję, nie miałam szczęścia jej poznać a i tak bardzo mi smutno na tę wiadomość, nawet nie wyobrażam sobie co Ty czujesz.... Bardzo, bardzo mi przykro.... Kiedy odeszła sunia moich rodziców w 2006r. (zima stulecia) mój tato rozpalił w ogrodzie wielkie ognisko by rozmrozić ziemię i pogrzebać Dolly obok naszych wcześniejszych psiaków.... Quote
Tyśka) Posted February 24, 2021 Author Posted February 24, 2021 Wracam wciąż tutaj, aby przekonać się że to nieprawda... :( I znowu czytam, i łzy mi napływają do oczu. :((( Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić, co czuje Moli@. :( Quote
Moli@ Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 24 minuty temu, Tyśka) napisał: Wracam wciąż tutaj, aby przekonać się że to nieprawda... :( I znowu czytam, i łzy mi napływają do oczu. :((( Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić, co czuje Moli@. :( No mam doła :( Quote
rozi Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Dopiero zobaczyłam. :((( ['] nasza piękna Roxi... Quote
Aldrumka Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 12 godzin temu, Moli@ napisał: Mam smutną wiadomość..., Roxi biega po zielonych łąkach Odeszła około 2 w nocy. Obudził mnie odgłos pazurków na panelach..., chodziła, kręciła się.....kucnęła zrobiła siusiu i upadła na boczek. Lekkie drgawki, prężenia...łapała powietrze. Patrzyła ale chyba już mnie nie widziała..., zrobiła kupkę i zasnęła. Do zobaczenia Kochana..., O matko, co za wiadomość .... Przyszłam uzupełnić wpłaty ... To już jutro zrobię Moli dziękujemy za wszystko. Śpij spokojnie malutka (*) Quote
rozi Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 4 minuty temu, Aldrumka napisał: O matko, co za wiadomość .... Przyszłam uzupełnić wpłaty ... To już jutro zrobię Moli dziękujemy za wszystko. Śpij spokojnie malutka (*) Dla Ciebie też podziękowania za prowadzenie rachunków. Nie mogę się otrząsnąć :( Quote
bakusiowa Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Smutna wiadomość. Biegaj malutka po zielonych łąkach. Quote
rozi Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Nie chcę rozdrapywać, ale na pamiątkę żeby zostało Quote
limonka80 Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Wciąż jakoś ciężko uwierzyć.... niby wiem że Roxi już nie ma, ale .... Chyba jeszcze nie przyswoiłam tej wiedzy. Słucham, ale nie słyszę.... Quote
seramarias Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Dopiero zobaczyłam, nie mogę uwierzyć, że jej już nie ma :( Miała godną starość, była kochana. Bardzo żal , że nie doczekała słoneczka, ciepełka, dobrze, że nie cierpiała. Bardzo współczuję Ci Moli@. Roxi[*] Quote
Moli@ Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Na koncie - 100zł / 24.02.2021 (kremacja) - 125zł / 25.02.2021 ( końcowe rozliczenie PDT Roxi ) Dziękuję Quote
Aldrumka Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 19.02.2021 stan konta 361,50 zł wpłata: Bakusiowa 30 zł wydatki: Hotelik 125 zł kremacja 100 zł 25.02.2021 stan konta 166,50 zł Quote
Aldrumka Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Nie wiedziałam, że Roxi, której nawet nie widziałam zostawi taki smutek ... Na koncie zostało trochę pieniędzy moja propozycja podziału: niedawno wpłacone 100 zł od p. Alicji zgodnie z wolą ofiarodawczyni na psy pod opieka Tysi reszta dla Pikusi lub innego psa u Moli jeśli jest w większej potrzebie Jeśli macie inne propozycje piszcie tu czy na pw. Quote
Tyśka) Posted February 26, 2021 Author Posted February 26, 2021 Jesteśmy jednomyślne, Aldrumko... Bo też miałam proponować, aby pieniądze w całości (również od pani Alicji) poszły na Pikusię Moli@, ale nie miałam śmiałości jeszcze pisać. Moli@ dała naszej Roxi wspaniałą końcówkę życia, była tak zaopiekowana jak nigdy - jestem Jej bardzo, bardzo za to wdzięczna. Aldrumko, dla Ciebie też ogromny szacun za skarbnikowanie uszatej królowej. Bardzo, bardzo Ci dziękuję. I tym, którzy z Roxi wytrwale byli, wspierali, kibicowali. To DZIĘKI WAM WSZYSTKIM Roxi mogła odchodzić w domu. Quote
Recommended Posts