Jump to content
Dogomania

ROXI (*) ZASNĘŁA... DO ZOBACZENIA, MALEŃKA. :( Zdradziłeś mnie, człowieku: ale przez 3 lata miałam prawdziwe życie i byłam kochana u Moli.

Recommended Posts

Posted

Już teraz, póki nie wpadliśmy do końca w wir świątecznych przygotowań, życzę WAM Wszystkim: sympatykom, darczyńcom i dobrym duszom Roxi, zwłaszcza jej troskliwej i wyjątkowej Opiekunce :) spokojnych świąt, które będę dla Was odpoczynkiem od zamętu, smutku i trudnych doświadczeń. Aby był to czas dający wytchnienie, czas małych wzruszeń i radości nawet z tych najmniejszych rzeczy. 
A na nadchodzący Nowy Rok życzę Wam duuużo dobroci płynącej z serc Ludzkich, życzliwych i pomocnych Ludzi wokół oraz wiary i nadziei w lepsze czasy :)

Wszystkiego najlepszego dla Was :) Dziękuję, że pomimo różnic pomiędzy nami, wspieracie mnie w moim działaniu oraz wspólnie możemy odmieniać los niejednego bezdomniaka. DZIĘKUJĘ :)

Tak się mocno cieszę, że Roxi może cieszyć się świętami... że może rozdawać całuski i żebrać przy stole o jakiś kąsek :) Dziękuję!

pizap.jpg.b2ad3f3788b03bdac3c20694b549b002.jpg

• Like 4
Posted

Po wizycie kontrolnej w lecznicy..., uff, jest coraz lepiej :)

Nadal na antybiotyku w iniekcjach i co drugi dzień przeciwzapalny.

Kontrolna wizyta 4 stycznia.

Zapłaciłam za badanie i leki 75zł / 28.12 (paragon)

Roxi w kubraczku bo chłodno i non stop padał deszcz.

e77f89d420ac6cecmed.jpg

93e57adeda306ac0med.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Z ulgą wchodzę na wątek... zdrowiej maleńka i nie strasz więcej.

Przepraszam, że jeszcze nie zaktualizowałam rozliczenia, postaram się jak najszybciej, teraz do 8.01 jestem na wyjeździe, właśnie wracam od swoich rodziców i jadę do drugiej mamy. Na forum jestem z doskoku na telefonie.

Posted

Zastanawiałam się, gdzie napisać, u Roxi najbezpieczniej.

Zaczynają ostro strzelać, pod nogami plącze mi się pies, bo chce zobaczyć fajerwerki.

Kula forever the best.

Szczęśliwego!!!

Posted
6 godzin temu, rozi napisał:

Zastanawiałam się, gdzie napisać, u Roxi najbezpieczniej.

Zaczynają ostro strzelać, pod nogami plącze mi się pies, bo chce zobaczyć fajerwerki.

Kula forever the best.

Szczęśliwego!!!

No zobacz :)

Roxi nie interesowały, olewka totalna :)

Posted
Dnia 22.12.2020 o 13:08, Aldrumka napisał:

15.12.2020 stan konta 824,50 zł

wydatki: 

2 wizyty u weta  274 zł

badania 21.12   60 zł

22.12.2020 stan konta 490,50 zł

Dnia 29.12.2020 o 16:18, Aldrumka napisał:

22.12.2020 stan konta 490,50 zł

wydatek:

badania i leki 28.12.2020 - 75 zł

29.12.2020 stan konta 415,50 zł

Dziękuję za szybkie opłacenie kosztów weterynaryjnych :) <3

• Tyśka) changed the title to Zdradziłeś mnie, człowieku... ale od 3 lat mam nowe życie i jestem w PDT u Moli. Babulinka ROXI potrzebuje wsparcia - aby mieć godną starość.
Posted

Po kontrolnej wizycie w lecznicy. Koszt 94zł / 04.01.2021 (paragon)

USG macicy - malutki cień (ropień) - za kilka dni zniknie ..., uff udało się bez zabiegu. 

USG płuc - OK

Ciąg dalszy leczenia - antybiotyk podano w lecznicy + 4 do domu + 3 przeciwzapalne (co drugi dzień)

Po zastrzykach -  Cimalgex w tab 1/4 co 48 godzin.

Obserwować w domu, jeżeli nic niepokojącego się nie wydarzy to KONIEC leczenia.

Zalecono za 2 miesiące kontrolne badanie krwi.

2ee3f325627b982fmed.jpg

• Upvote 1
Posted

Przepraszam za ten wpis ale myślę ,że jest to ważne zwłaszcza dla właścicieli czworonogów ,które strasznie przechodzą takie wybuchy.

PETYCJA - ZAKAZ SPRZEDAŻY I UŻYWANIA FAJERWERKÓW PRZEZ CAŁY ROK

https://secure.avaaz.org/community_petitions/pl/sejm_rzeczypospolitej_polskiej_zakaz_sprzedazy_i_uzywania_fajerwerkow_w_calym_kraju_caly_rok/?cvlibob&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-825961-zakaz_sprzedazy_i_uzywania_fajerwerkow_w_calym_kraju_caly_rok&utm_term=vlibob%2Bpl

• Upvote 1