Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam się znów;) Kochani wczoraj Justynka znow byla na laserkach u Pana Doktora Wydry ;) bo ranka nad gipsem znow się slimaczyla. Teraz wyglada super ;) i uwaga Pan doktor stwierdzil ze cala jego opieka to...prezent dla Lejdi ;) nie chce od nas zaplaty za pomoc. To taki wspanialy czlowiek ten nasz doktor;)

received_897041300459235.jpeg

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Norkowa napisał:

Witam się znów;) Kochani wczoraj Justynka znow byla na laserkach u Pana Doktora Wydry ;) bo ranka nad gipsem znow się slimaczyla. Teraz wyglada super ;) i uwaga Pan doktor stwierdzil ze cala jego opieka to...prezent dla Lejdi ;) nie chce od nas zaplaty za pomoc. To taki wspanialy czlowiek ten nasz doktor;)

received_897041300459235.jpeg

Uściskajcie od nas Pana Doktora!!! :)

Szkoda,że takich ludzi jest ciągle mało, za mało na tym świecie.

• Upvote 2
Posted
3 godziny temu, Norkowa napisał:

... u Pana Doktora Wydry ;) bo ranka nad gipsem znow się slimaczyla. Teraz wyglada super ;) i uwaga Pan doktor stwierdzil ze cala jego opieka to...prezent dla Lejdi ;) nie chce od nas zaplaty za pomoc. To taki wspanialy czlowiek ten nasz doktor;)

Wspaniały człowiek, lekarz weterynarii o zwierzęcym nazwisku, więc nie może być inaczej :) 

Wygłaski dla psiej dziewczynki.

• Upvote 1
Posted

Kochane Cioteczki przekażę Justynce by wyściskała doktora ❤ 

Przepraszam za nieobecność ale niestety dopadlo mnie choróbsko i 4 dni przeleżałam w łóżku ;( 

Lejdi wczoraj miała odwiedziny znów Pani która ją uratowała ;)

• Upvote 2
Posted

Kochani bazarek cegiełkowy Lejdusi już zamknęłam. Rozliczę jak Justynka wszystko mi podeśle, bo niestety przedwczoraj jej tata miał udar :( więc pocxzekam aż ona sobie ta wszystko pozałatwia i ogarnie... niestety ten Nowy Rok jak widać dla żadneh z nas nie zaczął się dobrze :( same choroby i choroby... moja babcia nadal w szpitalu więc też chodzę po ścianach bo przez gorączkę nie mogłam u niej być już 5 dni ;( oby tylko nie było już gorzej... 

Posted
14 godzin temu, b-b napisał:

Pani ciągle się waha? ;)

Trzeba jakieś czary odprawić :D

A ja już nie wiem czy ona weźmie Lejdi :( ostatnio coś przebąkiwała z mężem że chcą na dt haszczaka wziąć bo mąż woli duże psy...;( coś czuję że jednak Lejdi dla nich to nie to ;(

Posted
Dnia 5.01.2018 o 18:11, Dusia-Duszka napisał:

Wspaniały człowiek, lekarz weterynarii o zwierzęcym nazwisku, więc nie może być inaczej :) 

Wygłaski dla psiej dziewczynki.

O właśnie nie zwróciłam na to uwagi że nawet nazwisko ma takie zwierzakowe :D naprawdę wspaniały doświadczony wet i jeszcze z takim sercem <3 

Posted
8 godzin temu, Norkowa napisał:

A ja już nie wiem czy ona weźmie Lejdi :( ostatnio coś przebąkiwała z mężem że chcą na dt haszczaka wziąć bo mąż woli duże psy...;( coś czuję że jednak Lejdi dla nich to nie to ;(

No szkoda....

Ale mała i tak jak wyzdrowieje szybko zawojuje czyimś sercem :)

Posted
Dnia 8.01.2018 o 20:47, milagros19853201 napisał:

I ZNOWU ZAPRASZAM NA BAZAREK GDZIE EWENTUALNIE POZYSKANY DOCHOD W CZESCI BEDZIE PRZEZNACZONY DLA LEJDI :

:

Ciociu pięknie dziękuję❤

Dnia 8.01.2018 o 22:24, b-b napisał:

No szkoda....

Ale mała i tak jak wyzdrowieje szybko zawojuje czyimś sercem :)

Dziś Pani znów dzwoniła i coś tak przebąkiwała że na dt już nie wezmie pieska i że już niedlugo Lejdi będzie w domku ❤ to może jednak :)

• Upvote 1
Posted

Dziś Justynka była na RTG z mała. Pan doktor pochwalil. Zlamanie juz się pięknie nadlalo i zrasta sie. 26go zdejmujemy gipsior. 13go się odrobaczamy a 20go szczepienie ❤ no i nasza Lejdi będzie szukać chałupki ❤ za wizyty Justynka zapłaciła 265 zl wrzucę paragony i Fv jutro :) 

A wrzucam zdj zabaw Lejdi z szyszka:) oraz Lejdi gotowej do spania ❤

received_900035106826521.jpeg

received_900038556826176.jpeg

• Upvote 2
Posted

:D 

Szyszka jako szczoteczka do zębów? ;)

Fajnie tak wyglądają w łóżeczku. A dla ludziów coś miejsca zostąło ? :P

• Upvote 1
Posted
Dnia 8.01.2018 o 13:36, Norkowa napisał:

Kochani bazarek cegiełkowy Lejdusi już zamknęłam. Rozliczę jak Justynka wszystko mi podeśle, bo niestety przedwczoraj jej tata miał udar :( więc pocxzekam aż ona sobie ta wszystko pozałatwia i ogarnie... niestety ten Nowy Rok jak widać dla żadneh z nas nie zaczął się dobrze :( same choroby i choroby... moja babcia nadal w szpitalu więc też chodzę po ścianach bo przez gorączkę nie mogłam u niej być już 5 dni ;( oby tylko nie było już gorzej... 

Skąd ja to znam z 2  strona zawsze po najczarniejsza,hi dniu wstaje świt 

Posted

Kochani wrzucam rozliczenie. Na leczenie Lejdi wydaliśmy 265 zł. Rtg, odrobaczenia, szczepienia, leki na rankę i odpchlenie;) 

Wrzucam również książeczkę Lejdi oraz opis wizyty :)

received_900032876826744.jpeg

received_894660454030653.jpeg

received_894659277364104.jpeg

FB_IMG_1515575562771.jpg

FB_IMG_1515575560250.jpg

FB_IMG_1515575558343.jpg

FB_IMG_1515575556453.jpg

FB_IMG_1515575551484.jpg

FB_IMG_1515575549021.jpg

FB_IMG_1515575547150.jpg

Posted
11 godzin temu, b-b napisał:

:D 

Szyszka jako szczoteczka do zębów? ;)

Fajnie tak wyglądają w łóżeczku. A dla ludziów coś miejsca zostąło ? :P

Niewiele ale cos tam bylo :)

Posted
1 godzinę temu, milagros19853201 napisał:

Skąd ja to znam z 2  strona zawsze po najczarniejsza,hi dniu wstaje świt 

Oby Ciociu. Bardzo bym chciala 

Posted
10 godzin temu, Poker napisał:

Szyszka jest niebezpieczna , bo pies może zaaspirować do oskrzela łuskę.

Piesie na łóżku rozkoszniaczki.

O kurczak nie wiedziałam:/ przekażę Justynce :)

Posted

Zaglądam do ślicznotki :)

Jestem ciekawa jak sunie będzie się czuła po ściągnięciu gipsu. Pewnie będzie kuleć. Zapytajcie weta jaką rehabilitację w warunkach domowych łapce można robić .