elik Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 3 godziny temu, rozi napisał: "Niektórzy", nie mając rozeznania w temacie, mają skłonność do aroganckiego pouczania innych. Przypomnieć Ci kilka wątków? Zabawne :) :) Czyżbyś myślała, że się Ciebie boję, że szantażując mnie możesz mieć wpływ na to co myślę, czy to co mówię? A arogancji mogłabym się od Ciebie uczyć. Nie dam się prowokować więc nie zamierzam z Tobą dyskutować. Dodaję Cię do grona osób ignorowanych. Jest tam już kilka, które całkiem dobrze znasz. Quote
rozi Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 5 minut temu, elik napisał: Zabawne :) :) Czyżbyś myślała, że się Ciebie boję, że szantażując mnie możesz mieć wpływ na to co myślę, czy to co mówię? A arogancji mogłabym się od Ciebie uczyć. Nie dam się prowokować więc nie zamierzam z Tobą dyskutować. Dodaję Cię do grona osób ignorowanych. Jest tam już kilka, z które całkiem dobrze się znasz. https://www.dogomania.com/forum/topic/339446-nadzieja-umiera-ostatnia-czekamy-a-więc-mamy-nadzieję-suzi-już-w-ds-hana-w-dt-w-warszawie-wciąz-czeka-na-ds/?do=findComment&comment=17120932 Quote
Recommended Posts