Tyśka) Posted December 6, 2017 Author Posted December 6, 2017 Jak miło, że zaglądacie i kibicujecie... A tymczasem na kojcach nowy nabytek. Też wystraszona sunia. Może nie taka pchełka jak Mimi, ale też mała :( Prosi o uwagę :( Średniawo sobie radzi... żebrze o kontakt z człowiekiem Do tego "moja" Fanta (czarna, krótkowłosa) i brązowa średniaczka terierkowata... Quote
Jo37 Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Ona zadbana jest. Czy jest szansa, że właściciel ją odnajdzie? Chyba, że zaczęły się przedświąteczne porządki. Quote
Tyśka) Posted December 6, 2017 Author Posted December 6, 2017 3 minuty temu, Jo37 napisał: Ona zadbana jest. Czy jest szansa, że właściciel ją odnajdzie? Chyba, że zaczęły się przedświąteczne porządki. Błąkała się po jednej z głównych ulic dość długo. Ktoś ją w końcu przywiózł, jak spadł pierwszy grubszy śnieg, by dłużej nie spała na ulicy. Quote
Tyśka) Posted December 6, 2017 Author Posted December 6, 2017 Ta terierka tez wygląda na zadbaną, a też nikt się po nią nie zgłosił. Też z ulicy zgarnięta. No i "moja" Fanta też już od września na kojcach, a wygląda na zadbaną... Tylko, że u nas suczek się nie lubi. Nie zdziwię się, jak np. któraś z nowych jest w ciąży... Quote
Jo37 Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Fajna jest. Kilka zdjęć więcej i trzeba ruszyć z ogłoszeniami. Quote
Tyśka) Posted December 6, 2017 Author Posted December 6, 2017 1 minutę temu, Jo37 napisał: Fajna jest. Kilka zdjęć więcej i trzeba ruszyć z ogłoszeniami. Na więcej zdjęć nie ma szans. Dostałam tyle, ile dostałam i ruszam z tymi, co są... :( Quote
Tyśka) Posted December 6, 2017 Author Posted December 6, 2017 I ogłoszenia: https://www.olx.pl/oferta/terierkowata-sunia-marzy-o-domku-na-swieta-CID103-IDqDfux.htmlhttps://www.olx.pl/oferta/mala-czarna-zebrze-o-kontakt-z-czlowiekiem-CID103-IDqDeFf.html Quote
seramarias Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Mi sunie są szczególnie bliskie, jeśli coś się zmieni i będziemy mieć warunki na drugiego psa to będzie to na 99,9 % sunia. Oby żadna z tych nie była w ciąży, dość biedaków jest na świecie, żeby jeszcze nowe na świat przychodziły :( Quote
Tyśka) Posted December 8, 2017 Author Posted December 8, 2017 A kto tu zachowuje czystość w domu i powoli pokonuje swoje lęki i fobie? No kto? Postępy są minimalne, ale SĄ! I jak widzicie, łóżko zajęte przez Mimiśkę :) Quote
b-b Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Okruszek malutki :) Wiewióreczka kochana :D Oby tak dalej maleńka! 1 Quote
elik Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Ale malizna :) Ona jest mniejsza od tej zabawki pluszowej :) Prześliczna :) Quote
helli Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 7 minut temu, elik napisał: Ale malizna :) Ona jest mniejsza od tej zabawki pluszowej :) Prześliczna :) 1 Quote
b-b Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 58 minut temu, elik napisał: Myszeczka Całkiem:D Quote
elik Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 12 minut temu, b-b napisał: Całkiem:D A może i wiewióreczka Quote
b-b Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 16 godzin temu, elik napisał: A może i wiewióreczka 4 godziny temu, Figunia napisał: Dzielna Mysia :) Oooo to to :D Quote
anica Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Poczuła się bezpieczna :) one są takie mądre!...ile ,jeszcze moglibyśmy się od nich jako ludzie, nauczyć 1 Quote
Tyśka) Posted December 16, 2017 Author Posted December 16, 2017 Dzisiaj mijają 2tygodnie od adopcji. Pani ją kocha nadżycie i walczy z jej strachami. Na razie ciężko mówić o wielkich zmianach, jednak bez wątpienia takie zmiany dzieją się w Mimisiowym myśleniu. Sunia bardzo lubi ciepełko i wygodę - łóżko jest jej. :) W związku z tym mam ogromną przyjemność napisać: MIMISIA JUŻ NIGDZIE SIĘ NIE WYBIERA. :) Z racji, że sunia ma na koncie pokaźną sumę (359,60 zł) to proszę, zastanówcie się, na jakiego psiaczka/psiaczki chcecie, by je przekazać. Propozycje bezdomniaków śmiało piszcie na wątku - nie chcę podejmować decyzji za Darczyńców, wbrew Was. Jedyne, o co mam czelność prosić to o to, by rozważyć kandydaturę dwóch suni z kojców, "współtowarzyszek" niedoli Mimisi. Link do ich wątku mam w podpisie. Quote
b-b Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Może przekazać je do suń z tego samego "kojca" w którym siedziała mała ? :) Quote
mgog Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Anecik ma nowego malucha, który wymaga pilnej operacji może trochę tam? Quote
anica Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek, Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia serdecznie życzę :) Quote
Recommended Posts