elik Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Zdrowia, spokoju i normalności, nie tylko na święta Quote
elik Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Cytat Jeżeli o czymś zapomniałam, to mi przypomnijcie!!! Bardzo proszę 🙂 Cytat postaram się na dniach pstryknąć Mimi jakieś fotki. Quote
Nesiowata Posted May 15, 2022 Posted May 15, 2022 Słoneczne niedzielne pozdrowienia dla Mimiśki i całej jej rodziny. Quote
Tyśka) Posted May 15, 2022 Author Posted May 15, 2022 Mnie się dzisiaj śniła Mimisia. Pozdrawiam całą jej Rodzinę ♡ Quote
Nesiowata Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 Deszczowe pozdrowienia dla Mimi i jej rodzinki. Jagusko - daj głos. Quote
Tyśka) Posted May 30, 2022 Author Posted May 30, 2022 Ostatnio jak byłam u rodziców widziałam brata bliźniaka Mimi, pewnie jej Rodzina... Głaski zostawiam dla całego stada. 🙂 Quote
jaguska Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 Jesteśmy, żyjemy, potworek w formie, postaram się na dniach coś wstawić. Dziękuję że jesteście. 2 Quote
elik Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 Dnia 30.05.2022 o 18:00, jaguska napisał: Jesteśmy, żyjemy, potworek w formie, postaram się na dniach coś wstawić. Dziękuję że jesteście. Quote
jaguska Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Zgodnie z obietnicą meldujemy się w sobotnie popołudnie. Spojrzałam na pierwszą stronę wątku i wychodzi mi że Mimi jest już w szóstym roku życia 🙂 Zwierz z Mimisi niereformowalny, na całym świecie tylko ja się dla niej liczę. Z nikim na spacer nie wyjdzie, domowników toleruje, ale obszczekuje. Psotki nadal nie lubi, z wzajemnością zresztą, nigdy same nie zostają. W lipcu jedzie z nami na kilka dni nad morze, reszta będzie miała chwilę oddechu od rozdarciucha. A jako że Yoshi i Psotka to już seniorzy, Mimi dostarcza nam wrażeń i rozrywki 😉 Obiecane zdjęcia, niestety Mimi nie lubi się fotografować, więc ciężko zrobić jakieś sensowne fotki. 3 1 Quote
Nesiowata Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Trzymajcie się - Mimi dostarczy Wam rozrywki po pachy. A to zdjęcie extra Quote
Nadziejka Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Dnia 4.06.2022 o 18:35, jaguska napisał: Zgodnie z obietnicą meldujemy się w sobotnie popołudnie. Spojrzałam na pierwszą stronę wątku i wychodzi mi że Mimi jest już w szóstym roku życia 🙂 Zwierz z Mimisi niereformowalny, na całym świecie tylko ja się dla niej liczę. Z nikim na spacer nie wyjdzie, domowników toleruje, ale obszczekuje. Psotki nadal nie lubi, z wzajemnością zresztą, nigdy same nie zostają. W lipcu jedzie z nami na kilka dni nad morze, reszta będzie miała chwilę oddechu od rozdarciucha. A jako że Yoshi i Psotka to już seniorzy, Mimi dostarcza nam wrażeń i rozrywki 😉 Obiecane zdjęcia, niestety Mimi nie lubi się fotografować, więc ciężko zrobić jakieś sensowne fotki. 🍀❤️🍀❤️🍀 Quote
Tyśka) Posted June 4, 2022 Author Posted June 4, 2022 Jak miło jest poczytać o Mimisi 🙂 Miała ogromnego farta w życiu, że Was spotkała w życiu. Dziękuję!! A za wypad nad morze trzymam kciuki i życzę miłego wypoczynku (wow, dzikuska zobaczy morze!). Quote
elik Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Dnia 4.06.2022 o 18:35, jaguska napisał: W lipcu jedzie z nami na kilka dni nad morze, reszta będzie miała chwilę oddechu od rozdarciucha. A jako że Yoshi i Psotka to już seniorzy, Mimi dostarcza nam wrażeń i rozrywki 😉 Obiecane zdjęcia, niestety Mimi nie lubi się fotografować, więc ciężko zrobić jakieś sensowne fotki. Fajowo być rozdarciuchem, w nagrodę jedzie się nam morze 🥰 Bardziej sensownych fotek już dawno nie widziałam 🙂 Zwłaszcza ta i ta Ojejku jej, jak ja dawno morza nie widziałam, zabierzcie mnie z sobą 1 Quote
Tyśka) Posted July 30, 2022 Author Posted July 30, 2022 Pozdrowienia znad morza wysyłam Mimisiowej Rodzinie. Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze ♡ 1 Quote
jaguska Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 Dziękujemy pięknie 💚 U nas wszystko ok, nic złego się nie dzieje, Mimisia constans, tylko ja mogę ją obsłużyć, inni służą tylko i wyłącznie do wyżebrania jedzenia a później można ich obszczekiwać i trzymać na dystans. Po niedzieli szczepienie Mimisię czeka, więc stresisko ogromne będzie. Z moim seniorkiem Yoshim mam tylko kłopot, największy z AZS, na stałe ma też wprowadzony suplement Pronefrę, a w poniedziałek powtórka badań na tarczycę i kontrolne na nerki. Tysiu, niech pogoda Wam sprzyja, łykajcie jodu jak najwięcej i odpoczywajcie, pozdrawiam serdecznie. Quote
jaguska Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 Dnia 30.07.2022 o 18:13, Nesiowata napisał: Ciekawe jak Mmiśka po wczasach... Niestety, wczasy nie wypaliły i ciężko będzie w przyszłości. Mama nie jest już w stanie zaopiekować się pozostałym stadem, zostają nam wycieczki jednodniowe, niedzielne. Tylko kamper by ratował sytuację, ale nie mogę trafić szóstki w totka 🙃 1 Quote
elik Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 Dnia 30.07.2022 o 18:20, jaguska napisał: Tylko kamper by ratował sytuację, ale nie mogę trafić szóstki w totka 🙃 A tak w ogóle to grasz w totka? Bo jak nie grasz, to na pewno nie trafisz 😋 Quote
Tyśka) Posted July 30, 2022 Author Posted July 30, 2022 Dziękuję, pierwszy raz urlop w 4. Dużo zdrowia dla Yoshiego w takim razie. Jak Twoje stadko teraz wygląda? Quote
Radek Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 Dnia 30.07.2022 o 19:43, elik napisał: Bo jak nie grasz, to na pewno nie trafisz Ja mam ten problem 😉 Quote
Recommended Posts