Jump to content
Dogomania

Z rowu, lękliwa lisia Mimisia: skradła serce Jaguski i Jej Połówka i zakotwiczyła u nich na stałe <3 DZIĘKUJĘ!!!

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry, jak miło Cię czytać i oglądać śliczne rude rywalki :)
Mimi jakiego krawacika się dorobiła na zimę :D 

Dużo zdrowia życzę, trzymajcie się i Wy.

Posted
1 minutę temu, Tyśka) napisał:

Mimi jakiego krawacika się dorobiła na zimę :D

Zdecydowanie ofutrzyła się solidnie, może w końcu będzie prawdziwa zima? Taka biała, czysta, z mrozikiem niewielkim i kopnym śniegiem, tęsknię za taką. 

zima-ruchomy-obrazek-0028.gif

• Like 1
Posted
2 minuty temu, Poker napisał:

Przeurocze panny , przynajmniej na zdjęciu.

Zdrówka, zdrówka dla wszystkich !!

Hihi na zdjęciu i owszem, Mimiśka rządzicielka i prezeska, nos w każdy kąt musi wepchnąć i ciągle kombinuje. Psota też chce rządzić i się nie daje, ale jest dużo mniejsza. A ja jestem arbiter. Same face to face nigdy nie zostają w domu.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
54 minuty temu, jaguska napisał:

Żyjemy, pozdrawiamy serdecznie, mocno ściskamy, buziole ślemy i dbajcie o siebie.

serce-ruchomy-obrazek-0888.gif

mimi i psota.jpg

Ślicznotki, obie urocze, trudno powiedzieć, która bardziej    1757278821_serce8.gif.02e0c140d727a08992010050cae1b707.gif

U Mimisi minka nietęga  :)  A jak zdrówko?

Posted
1 godzinę temu, jaguska napisał:

Żyjemy, pozdrawiamy serdecznie, mocno ściskamy, buziole ślemy i dbajcie o siebie.

serce-ruchomy-obrazek-0888.gif

mimi i psota.jpg

Jak dobrze widzieć lisiczkę!

Zdrowia dla całej rodziny.

Posted

Kochamy Was mocno.

Żyjemy, nie chorujemy na razie. Dużo znajomych chorowało, wielu ciężko, niestety niektórych wirus zabił. W czwartek mamy pogrzeb naszego przyjaciela :(

Postaram się niebawem skrobnąć coś więcej. Szykujcie się na prawdziwą zimę, Mimi pierwszy raz odkąd jest u mnie futrzy się jak Malamut na zimę i zjada wszystko co się da, co znajdzie, co ukradnie i wszystkim wyjada z misek, zamienia się w Yetti ;)  Ma w grafiku dodatkowy spacer i staram się jej pilnować z jedzeniem. Yoshi i Psotka to kanapowe psy i po nich nic nie widać, Mimi w odróżnieniu od nich ma cechy prawdziwego pierwotnego psa, normalnie wilczyca ;)

A ja  dzisiaj tylko na chwilkę, przypomnieć Wam i pokazać Eli, bo to domek z jej ręki był :)

128748487_1830328977119540_65326880779310888_n.jpg

• Like 2