Jump to content
Dogomania

Z rowu, lękliwa lisia Mimisia: skradła serce Jaguski i Jej Połówka i zakotwiczyła u nich na stałe <3 DZIĘKUJĘ!!!

Recommended Posts

Posted

O którym rudzielcu Nesiu?;)))

Ja jestem od dwóch dnie ledwo żywa, temperatury piekielne,  nawet psy nie chcą za długo spacerować, wolą się chłodzić na kaflach w domu.

Mimi zrobiła ogromny postęp, nie musi być przyklejona do mnie 24/24, potrafi drzemać w pokoju na fotelu kiedy ja siedzę kilka metrów dalej i nawet nie musi mnie mieć na widoku, po chyba dwu i pół roku :)))))))))))

A u drugiej rudej....

117281146_2642256296088100_2293473439700705441_o.jpg

• Like 1
Posted

Zgadywacze pogody zapowiadali u nas nocą deszcz a nawet burze, nie spadła ani kropelka, na dzisiaj też pokazują deszcz i burze, a na razie wygląda na kolejny upalny dzień, może w ciągu dnia coś się zmieni, byle nie zbyt gwałtownie. I jak ktoś bzdurzy że zmiany klimatyczne to kłamstwo, to mnie ogarnia pusty śmiech, bo w końcu nie mam jeszcze sklerozy i pamiętam jak wyglądały lata z mojego dzieciństwa i jakie były temperatury. Upałem nazywaliśmy temperatury dochodzące do 27 stopni, a teraz byłabym przeszczęśliwa gdyby  spadło na 27 z tych zabójczych dla mnie 32.

Dobrego dnia i dużo wody.

Sprzed kilku dni, z wieczora, kiedy można wyskoczyć na godzinkę bez obawy o udar słoneczny i odetchnąć bryzą znad wody.

• Like 3
Posted

Jagusko, Mimi - nie wychodźcie z domu, piekiełko już od samego rana. Strach myśleć co będzie dalej. Dobrze, że dziś nie mam żadnych koniecznych wyjazdów.

Posted

U nas wszystko OK, tylko czasu mało, oprócz normalnych zajęć domowo-ogrodowo-psiokociowo, opieka nad mamą i czasu brak dla siebie. Pewnie dopiero od połowy września będę miała luzy ;)

Zbliża się też nasz wrześniowy weekend i Mimisiowe hotelowanie.

Mimisia jest grzeczna, tylko nadal nikt przy niej nic zrobić nie może,  wczoraj mnie nie było pół dnia i nie dała się wyprowadzić na spacer, ściskała dupala i czekała na mnie, masakra.

I pokazujemy się Nesi, pstryknięte w tej chwili, na szybko :). Ściskam wszystkich mocno, pozdrawiam.

A tu Mimi obszczekuje aparat, a drugie foto to portrecik z filtrem old :)

20200820_113200.jpg

20200820_113012.jpg

• Like 3
  • Upvote 1