jaguska Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 O którym rudzielcu Nesiu?;))) Ja jestem od dwóch dnie ledwo żywa, temperatury piekielne, nawet psy nie chcą za długo spacerować, wolą się chłodzić na kaflach w domu. Mimi zrobiła ogromny postęp, nie musi być przyklejona do mnie 24/24, potrafi drzemać w pokoju na fotelu kiedy ja siedzę kilka metrów dalej i nawet nie musi mnie mieć na widoku, po chyba dwu i pół roku :))))))))))) A u drugiej rudej.... 1 Quote
Nesiowata Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Lajków mi zabraknęło... A chodziło mi oczywiście o Mimiśkę. Quote
Nesiowata Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Trzymajcie się mocno, temperatury nadal afrykańskie. U mnie nadal nie widać nawet kropli deszczu. Quote
jaguska Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Zgadywacze pogody zapowiadali u nas nocą deszcz a nawet burze, nie spadła ani kropelka, na dzisiaj też pokazują deszcz i burze, a na razie wygląda na kolejny upalny dzień, może w ciągu dnia coś się zmieni, byle nie zbyt gwałtownie. I jak ktoś bzdurzy że zmiany klimatyczne to kłamstwo, to mnie ogarnia pusty śmiech, bo w końcu nie mam jeszcze sklerozy i pamiętam jak wyglądały lata z mojego dzieciństwa i jakie były temperatury. Upałem nazywaliśmy temperatury dochodzące do 27 stopni, a teraz byłabym przeszczęśliwa gdyby spadło na 27 z tych zabójczych dla mnie 32. Dobrego dnia i dużo wody. Sprzed kilku dni, z wieczora, kiedy można wyskoczyć na godzinkę bez obawy o udar słoneczny i odetchnąć bryzą znad wody. 3 Quote
elik Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Iwonko, ale masz pięknie, piękniście Mnie też wkurza, gdy ktoś bzdurzy, że zmiana klimatu, to bzdury wrrrrr Quote
Nesiowata Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Jagusko, Mimi - nie wychodźcie z domu, piekiełko już od samego rana. Strach myśleć co będzie dalej. Dobrze, że dziś nie mam żadnych koniecznych wyjazdów. Quote
Nesiowata Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 Spokojnego dnia dla Jaguski z całym otoczeniem. Quote
Nesiowata Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Mimiśka - pokaż się czasem. A może jakieś nowe pomysły? 1 Quote
Nesiowata Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Witam po świątecznych dniach - mam nadzieję, że wypoczęliście choć trochę (mimo afrykańskiej pogody). Trzymaj się Jagusko. Quote
Tyśka) Posted August 17, 2020 Author Posted August 17, 2020 Zaglądam z nadzieją na wieści :) Jak się Wam żyje? Może teraz przyszło do Was ochłodzenie? Quote
Nesiowata Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 Spokojnego i w miarę tylko ciepłego dzionka dla Mimiśki i całej ludziowo - zwierzęcej rodzinki! Quote
jaguska Posted August 20, 2020 Posted August 20, 2020 U nas wszystko OK, tylko czasu mało, oprócz normalnych zajęć domowo-ogrodowo-psiokociowo, opieka nad mamą i czasu brak dla siebie. Pewnie dopiero od połowy września będę miała luzy ;) Zbliża się też nasz wrześniowy weekend i Mimisiowe hotelowanie. Mimisia jest grzeczna, tylko nadal nikt przy niej nic zrobić nie może, wczoraj mnie nie było pół dnia i nie dała się wyprowadzić na spacer, ściskała dupala i czekała na mnie, masakra. I pokazujemy się Nesi, pstryknięte w tej chwili, na szybko :). Ściskam wszystkich mocno, pozdrawiam. A tu Mimi obszczekuje aparat, a drugie foto to portrecik z filtrem old :) 3 1 Quote
Nesiowata Posted August 20, 2020 Posted August 20, 2020 Dziękuję bardzo za zdjęcia lisiczki. Jak zwykle - śliczna. Trzymaj się dzielnie Jagusko. Quote
Nesiowata Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Spokojnej nocy lisiczce i całej rodzince. Quote
Nesiowata Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 I udanej niedzieli również. Trzymajcie się w zdrowie i spokoju. Quote
Nesiowata Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 Z nowym tygodniem witam rudą i resztę famułki. Quote
Radek Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 Jejku, ale długo nie zaglądałem. Fajnie obejrzeć nowe zdjęcia:) Quote
Nesiowata Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Mimi pewnie pracuje po ulewach w ogródku i nie ma na nic czasu... Quote
Nesiowata Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 Wtorkowe życzenia zdrowia dla rudzielca z rodziπą. Quote
Nesiowata Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Dawno nie zaglądałam, może jakieś nowe wieści? Ciekawe jak Mimi zniosła rozstanie? Quote
Nesiowata Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 I dalej czekamy. Ciekawe jak Mimiśka? Quote
Nesiowata Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 Znów zaglądam do Mimiśki, może doczekamy się wieści? Quote
Nesiowata Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Spokojnej niedzieli. Może Jaguska objawi się z wieściami? Quote
Recommended Posts