Jump to content
Dogomania

Z rowu, lękliwa lisia Mimisia: skradła serce Jaguski i Jej Połówka i zakotwiczyła u nich na stałe <3 DZIĘKUJĘ!!!

Recommended Posts

Posted

Jakie wyśmienite wieści :) Jagusko, jak ja się cieszę z domku dla rudej! :) 
Wygląda na zupełnie zrelaksowaną, jakby zmiana domu w ogóle jej nie ruszyła - ekstra!

Powiedz mi proszę co zrobić z wykupionym wyróżnieniem? czy podmienić na innego kotka? 

Wyróżnienie jest d o 17. sierpnia, więc kto wiem... może przyniesie szczęście innemu mruczkowi? :)

Dwa ogłoszenia (bez wyróżnień) już usunęłam.

Posted
18 godzin temu, elik napisał:

Koci raj  :)  Żeby jeszcze mój Rudi znalazł taki domek  :)

Kto wie, kto wie  :)  Jakby bania rozbiła się z dobrymi zapytaniami o kicię. Jak nie było, to ani jednego, a teraz po kilka sensownych telefonów dziennie.
Wczoraj miałam kolejne zapytanie o kicię. Powiedziałam, że kicia jest już w swoim domku. Pan może myślał, że to jakaś organizacja i zapytał czy nie mamy jakiegoś drugiego rudego kotka :) Wyjaśniłam, że jestem osobą prywatną, ale tak sie składa, że właśnie mam rudaska, choć nie malutkiego, bo około rocznego i nie kicię, tylko kocurka, ale już wykastrowanego i że mogę podesłać zdjęcia, jeśli dostanę adres e-mail. Dostałam wysłałam i pan zaraz zadzwonił, że bardzo chcą rudaska, żona od dawna chciała rudego kociaka i zakochała się właśnie w Rudim. Mieszkają we Wrocławiu na osiedlu domów jednorodzinnych i mają już jednego kotka, koteczkę. Zgadzają się na wizytę i umowę adopcyjną. Tylko kto mógłby ją wykonać?  Jeśli to dobry dom, a tak go oceniam, byłabym gotowa zawieźć Rudiego pociągiem.

• Like 3
Posted
Przed chwilą, Tyś(ka) napisał:

elik, jeśli podasz mi na pw ulicę to mogę poszukać kociego wizytatora na grupie na FB. Trzymam kciuki, oby się udało :)

Byłoby super  :)  Dzisiaj wyślę im umowę adopcyjną do wypełnienie to będę wiedziała jaka to ulica. Umowę tylko do uzupełnienia danymi osoby która adoptuje Rediego. Wydrukowaną przywiozę jak ewentualnie przyjadę z kocurkiem.

Posted

Jak wszystko dobrze pójdzie, a wizyta PA przede wszystkim, to mój Rudi Będzie miał super dom z wrocławskiego ogłoszenia kici  :)

Posted
21 minut temu, jaguska napisał:

Tysiu, to jak Ela uważa, czy jej kocurka wstawić, czy jakieś inne kotki.

Eluuuuu, co robimy z ogłoszeniami?

Ja oba ogłoszenia wyróżniłam na miesiąc.

Iwonko, Rudasek być może już w tym tygodniu pojedzie do swojego domku we Wrocławiu z ogłoszenia Twojej kici. Zależy jak wypadnie wizyta. Poker ma dzisiaj uzgodnić termin wizyty.  W tej sytuacji doprawdy nie wiem co powiedzieć. Może na Kraków wstaw Tysiu Rudaska, a na Wrocław może jest jakiś kotek u Toli, którego można byłoby ogłosić na Wrocław.

Posted

Zróbcie kochane dziewczyny z tymi ogłoszeniami tak żeby było dobrze, żeby Eli Rudasek miał w zapasie jakby co...

Nesiu, Mimisia ma swój świat i czy zwierzaki są czy ich nie ma jej to lotto, najważniejsze żebym ja była ;)

Mama jednak zdecydowała się przyjechać na cały sierpień do mnie, a nawet i dłużej, bo wypuszczę ją stąd dopiero jak wrócimy z Kołobrzegu. Ogarniam więc jej pokój na górze, odświeżam i padam na nos, taaaaka zmęczona jestem ;)

20200712_125328.jpg

Posted

Od telefonu z obecnego DS kiciuni dzwonią o kicię codziennie i to po kilka telefonów dziennie. Pomimo bardzo bolesnych przeżyć, Poker jutro zrobi wizytę PA, za co ogromnie Jej dziękuję. Jeśli da zielone światło, to w piątek Rudi zamelduje się we Wrocławiu.

Biedna Iwonko, ale Cię dopadło. W takie upasły  to gehenna  :(

Posted

Elu, trzymam mocno kciuki za Rudiego, musi mu się udać, wierzę w to, ogłoszenia po małej wykorzystałyście?

Ja właściwie rzutem na taśmę skończyłam doprowadzać piętro do używalności, dzisiaj tylko kurze i górną łazieneczkę ogarnęłam, nie szły mi te porządki bo duchota przeokropna a na piętrze to już w ogóle tropiki, ustawiłam wiatraki, a znając mamę jutro będę jeszcze ciągać meble po całym pokoju, wedle życzenia ;). Planowo przyjeżdża na cały sierpień, chociaż z moją mamą nic nie jest pewne ;), ale mi nie przeszkadza jej marudzenie, takie jej prawo.

Dobrej nocy, spokoju, odpoczynku, kolorowych snów.

cat-2548197_640.jpg

Posted

Iwonko, czy ja już Ci mówiłam, że Ciem kofam?  Jesteś samo dobro, dobro i tylko dobro. Cza by Cie sklonować w milionach, kwadrylionach egzemplarzy.

A z Tysią nie kontaktowałam się w sprawie Rudiego, bo Ona bardzo mocno zajęta innymi ważnymi sprawami i nie chcę Jej głowy zawracać.

Posted

Jedno ogłoszenie podmieniłam na koteczki Toli, drugie - czekało na wynik wizyty p/a dla Rudiego, ale... w międzyczasie skończyło się wyróżnienie, przykro mi :( Miałam jeszcze kilka zapytań o koteczkę, za każdym razem podsyłałam Rudiego, jednemu panu sie spodobał, ale widocznie nie dzwonił do elik :( Dzisiaj spróbuję zrobić nowe ogłoszenie rudemu od elik.

To owocnego i szybkiego sprzątania.

Posted
25 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Dzisiaj spróbuję zrobić nowe ogłoszenie rudemu od elik.

Tysiu, ja bym go ogłosiła na swoim OLX  i wyróżniała, ale jeśli mogę, to proszę Cię o tekst  :)