Bogusik Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Wieści z Elfikowego domku:) Serdecznie i ciepło witamy Pani Bogusiu :) Przepraszamy, ze długo się nie odzywalismy...Niedawno przygarnęliśmy nowego członka rodziny nazywamy ja "jajko niespodzianka" :)))) fotografie w załączniku :) W domu nastąpiło wielkie poruszenie, biologicznego ojca nie znamy, natomiast adopcyjny znalazł się od pierwszych chwil życia tych małych kinderkow :))) co również przedstawiają fotografie. Tatuś może tak cały dzień... leżeć, patrzeć, przejmować się każdym miauknięciem czy ich ruchem, polizać na pocieszenie. Nie pozwala nawet podejść suczkom, jego dzieci i koniec! Nie wiedzieliśmy czego się spodziewać a tu taka historia. Matka niespodzianek pozwala mu na wszystko... po prostu brak slow :) Po jakimś czasie ostatecznie stanęło na imieniu Szeryf :))) wzięło się to stad, ze wszystkiego i wszystkich pilnuje a w ogrodzie zachowuje się jak strażnik Teksasu :))) Ma się naprawdę dobrze... najlepiej :) To był naprawdę wspaniały wybór, to kochany psiak... nasz przytulas :) Domki dla kotków znaleźliśmy w dwa dni :) dobre domy z idealnymi warunkami do życia. Dzisiaj raz jeszcze gorąco pozdrawiamy, przesyłamy uściski i do usłyszenia :) 1 1 Quote
Bogusik Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Majeczka ma się też bardzo dobrze i długi weekend spędziła z Państwem i psiakami mamy nad jeziorem :) Quote
Anula Posted June 4, 2018 Author Posted June 4, 2018 Ale mnie Elfik zaskoczył,no proszę tatuś całą gębą.Kto by pomyślał.A Majeczka,no cóż ma wspaniałe królewskie życie. Cudowne wiadomości,tak ogromnie cieszą.Dzięki Bogusik. Quote
Bogusik Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 9 godzin temu, Anula napisał: Ale mnie Elfik zaskoczył,no proszę tatuś całą gębą.Kto by pomyślał.A Majeczka,no cóż ma wspaniałe królewskie życie. Cudowne wiadomości,tak ogromnie cieszą.Dzięki Bogusik. Oba domki są naprawdę bardzo dobre :) Co do ciężarnej kotki przygarniętej przez p.Edytę to będzie wysterylizowana.Wspaniała kobieta,która targa do weta,opłaca z własnej kieszeni a jak trzeba to i przechowa w swoim domu.Jeździ z karmą pod wiejski sklepik aby choć tam przychodziły i trzymały się jednego miejsca.Okoliczni mieszkańcy nie zawsze są zgodni z tym co p.Edyta robi ale ona trzyma się swoich przekonań i idzie w zaparte...:) Quote
Anula Posted June 5, 2018 Author Posted June 5, 2018 11 godzin temu, Bogusik napisał: Oba domki są naprawdę bardzo dobre :) Co do ciężarnej kotki przygarniętej przez p.Edytę to będzie wysterylizowana.Wspaniała kobieta,która targa do weta,opłaca z własnej kieszeni a jak trzeba to i przechowa w swoim domu.Jeździ z karmą pod wiejski sklepik aby choć tam przychodziły i trzymały się jednego miejsca.Okoliczni mieszkańcy nie zawsze są zgodni z tym co p.Edyta robi ale ona trzyma się swoich przekonań i idzie w zaparte...:) Rzeczywiście jest wspaniałą osobą P.Edyta.Musi walczyć z całą wsią.Na wsi takiemu człowiekowi ciężko się żyje.Tam panują zasady,które ciężko przeskoczyć.Ludzie traktują zwierzęta jak przedmiot i nie przetłumaczysz im. 1 1 Quote
Bogusik Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 ZDROWYCH,SPOKOJNYCH I PEŁNYCH RADOŚCI ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA! Quote
Bogusik Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Majeczka wraz z rodziną pozdrawiają :) Quote
Anula Posted December 29, 2018 Author Posted December 29, 2018 Ale cudne zdjęcia Majki.Majka ma boskie życie.Nawet na podwyższeniu miseczki.Nie mogę odejść od oczów Majki,przepiękne są. 1 Quote
Bogusik Posted January 1, 2019 Posted January 1, 2019 Majeczka odpoczywa po nocy sylwestrowej... 1 Quote
Bogusik Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Cudowna Majeczka wraz ze swoją kochaną rodziną,serdecznie pozdrawiają :) 1 Quote
Anula Posted April 24, 2019 Author Posted April 24, 2019 O! a ja już całkiem zapomniałam o Majeczce.Cudna jest.Musiałam cofnąć się do pierwszej strony aby sobie przypomnieć jej losy. Quote
b-b Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Śliczna z niej dziewczyna.Nadal maleńka samych szczęśliwych dni !:) Quote
Bogusik Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 Majeczka wraz z rodziną serdecznie pozdrawiają :) Quote
b-b Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Dnia 11.07.2019 o 19:07, Bogusik napisał: Majeczka wraz z rodziną serdecznie pozdrawiają :) Cieszy czytać ,że uratowany psiak "pozdrawia" ze swojego domu:) Quote
Anula Posted July 26, 2019 Author Posted July 26, 2019 Minęło trochę czasu.Fajnie sobie powspominać jak trzeba było pomóc im. Quote
Bogusik Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 Dnia 26.07.2019 o 00:22, b-b napisał: Cieszy czytać ,że uratowany psiak "pozdrawia" ze swojego domu:) Są takie rodziny,że same od czasu do czasu podsyłają zdjęcie swojego adoptowanego pupila i dzięki temu mogę je wstawić na wątek :) Staram się o takie zapewnienie już podczas moich pierwszych weryfikacyjnych rozmowach, ale też z tym różnie bywa czasowo...:) Dnia 26.07.2019 o 09:04, Anula napisał: Minęło trochę czasu.Fajnie sobie powspominać jak trzeba było pomóc im. O tak!Takie serduszkowe miodzio dla nas i osób,które przyczyniły się do tej pomocy :) Quote
Bogusik Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Otrzymałam zdjęcia od p.Anety cudnej Majeczki :) 1 Quote
Recommended Posts