Bogusik Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 Moim marzeniem było aby Elfik dogadał się jakoś z rezydentami domku,a gdy dzisiaj zobaczyłam przesłane zdjęcia to aż mi się oczy zrosiły ze wzruszenia....:) Z pozdrowieniami z Elfikowego domku....:) 4 Quote
Bogusik Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 Jeszcze wiadomości z domeczku Elfika-Fafika i kolejne cudne zdjęcia :) Serdecznie witamy Pani Bogusiu :) Przesyłamy piękne i radosne życzenia świąteczne I aby nowy rok był dla Pani pełen radosnych chwil:) P.S. I oczywiście foteczki :) W przypadku Fafika, sprawy przybrały nieoczekiwany obrót, czegoś takiego się nie spodziewaliśmy, bo największą jego miłością z wszystkich zwierzaków okazała się Halinka :) Wspólne spacery, zabawy, spanie... widoki w przypadku których niekiedy brak po prostu slow. Wychodzimy na dłuższe spacery z psiakami i... kotkiem:) Pani Bogusiu, mieliśmy wiele szczęścia, ze Fafulek do nas trafił, on również codziennie okazuje nam swoją miłość... jest niesamowity. Całujemy mocno :) i będziemy się odzywali :) 4 Quote
Nesiowata Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 1 minutę temu, Bogusik napisał: Jeszcze wiadomości z domeczku Elfika-Fafika i kolejne cudne zdjęcia :) Serdecznie witamy Pani Bogusiu :) Przesyłamy piękne i radosne życzenia świąteczne I aby nowy rok był dla Pani pełen radosnych chwil:) P.S. I oczywiście foteczki :) W przypadku Fafika, sprawy przybrały nieoczekiwany obrót, czegoś takiego się nie spodziewaliśmy, bo największą jego miłością z wszystkich zwierzaków okazała się Halinka :) Wspólne spacery, zabawy, spanie... widoki w przypadku których niekiedy brak po prostu slow. Wychodzimy na dłuższe spacery z psiakami i... kotkiem:) Pani Bogusiu, mieliśmy wiele szczęścia, ze Fafulek do nas trafił, on również codziennie okazuje nam swoją miłość... jest niesamowity. Całujemy mocno :) i będziemy się odzywali :) No przecież cuda się zdarzają. I to jest przykład. Quote
b-b Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 Wspaniale,że mały tak fajnie się dogadał z rezydentami :) Quote
Anula Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 Cudowne zdjęcia Elfika/Fafika z domeczku.Za wiadomości i życzenia ślicznie dziękujemy. Ciekawe co u Majeczki słychać,naszej ślicznotki. Quote
Poker Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Uwielbiam psio- kocio zdjęcia. Najwspanialsze widoki. Quote
Bogusik Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Dnia 27.12.2017 o 23:12, Anula napisał: Cudowne zdjęcia Elfika/Fafika z domeczku.Za wiadomości i życzenia ślicznie dziękujemy. Ciekawe co u Majeczki słychać,naszej ślicznotki. Dnia 29.12.2017 o 08:07, Tianku napisał: a co tam u Majeczki :) Pani Aneta spędzała święta u swoich rodziców i po powrocie przesłała mi info i trochę foteczek...:) Witam Pani Bogusiu :) Majeczka polubiła się z pieskami moich rodziców.Syneczka uwielbia.Jest grzeczniutka,spokojna i opanowana,przychodzi na zawołanie.Naprawdę to piesek moich marzeń! :) Na początku nie chciała chodzić po schodach ale jak tylko założyłam nakładki,to biega bez problemu.Przesyłam kilka foteczek... Quote
Alaskan malamutte Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Śliczna Majeczka!!! Cudowna sunia w cudownym domku, serce się cieszy!! Quote
helli Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Dobry pomysł z tymi nakładkami na schody, rozsądni właściciele Quote
Anula Posted December 30, 2017 Author Posted December 30, 2017 A ja się cieszę i jestem dumna,że Majeczka zamojska sunia została uratowana i ma wspaniały domek.Cudowne zdjęcia i cudowna nasza Majeczka o wspaniałym charakterze.Fajnie jest pomagać takim psiakom. Quote
b-b Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Majeczka jak przystało na kobietę wie jak się zachowywać :) Samych szczęśliwych dni maleńka!!! Quote
Anula Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 07.01.18 - po Majce i Elfiku kwoty 581,02zł oraz 141,61zł zostały przekazane na potrzeby Duni,Tofika i Rafika. http://www.dogomania.com/forum/topic/340739-duniatofikrafik-oczekują-pomocyod-060118-u-szafirki/ Stan konta = 0,00zł Quote
Bogusik Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Pani Aneta wraz z cudowną Majeczką serdecznie pozdrawiają:) Dzisiaj zaliczona wizyta w psa...:) Quote
Anula Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 O rany,ale Majka wypiękniała.Nie ten psiak.Śliczne zdjęcia. Quote
b-b Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 3 godziny temu, Anula napisał: O rany,ale Majka wypiękniała.Nie ten psiak.Śliczne zdjęcia. To fakt! :D Quote
Recommended Posts