helli Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 1 godzinę temu, Poker napisał: Super wyglądają , dwa czorciki Elf to był czort przed strzyżeniem, odrosną kłaczki i znów będzie Quote
Anula Posted November 29, 2017 Author Posted November 29, 2017 Uregulowałam zaległości finansowe.Opłata hoteliku (Majka,Elfik) za XI,transport,SPA,wet. Haniu bardzo dziękuję,że mogłaś poczekać. Quote
szafirka Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Przed chwilą przyszła animonda. Pani Edyta z mężem długo nie mogli się zdecydować, którego pieska wezmą. Elfik będzie miał towarzystwo 2 suczek i 3 kotków, więc trzeba będzie trzymać kciuki, aby nasz czorcik umiał się zachować :) Quote
Tianku Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 skoro Elfik się pakuje została Majeczka 1 Quote
Tyśka) Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 Trzymam kciuki za Elfika, aby przy psich koleżankach umiał zachować się jak gentleman ;) Quote
Bogusik Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Pięknie dziękujemy Tianku za śliczny banerek dla Majeczki :) Wizyta wypadła bardzo dobrze i ok. godziny 13 Państwo przyjadą do Szafirków po Elficzka.Przed chłopakiem kolejna zmiana i mam nadzieję,że szybko zaakceptuje nowe miejsce i domowników.Kciuki za to bardzo potrzebne! To przesłane zdjęcia przez p. Edytę :) Jasna sunia to Molusia,ciemna to Fifi a kotka i kociak to Halinka i Fredzia :) Quote
b-b Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Piękne zdjęcia :) Powodzenia maluch w DS :) Quote
Sara2011 Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Jakie fantastyczne zdjęcia, aż się człowiek sam do siebie uśmiecha :) Quote
Tyśka) Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Ale malutkie kocię... jakieś samodzielnie odchowane? Powodzenia życzę Elfikowi :) Quote
Bogusik Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Ale malutkie kocię... jakieś samodzielnie odchowane? Powodzenia życzę Elfikowi :) Tysiu, p. Edyta zgarnęła wałęsającą się kotkę z parkingu.Po jakimś czasie okazało się,że jest ciężarna i urodziła 3 kociaki.Dwa były martwe a jedna koteczka żyła.Tak więc jest to mama z córeczką Quote
helli Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 To Elf będzie miał 1 czortowata koleżankę, a 1 nieczortowata, hehe Quote
b-b Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 1 godzinę temu, helli napisał: To Elf będzie miał 1 czortowata koleżankę, a 1 nieczortowata, hehe Wyglądają jakby z jednej rodziny pochodzili ;) Quote
Bogusik Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Elficzek pojechał! :) Hania mi tylko napisała,że super adopcja! :) Pewnie jak będzie miała chwilkę to coś więcej napisze... Quote
Bogusik Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Elfik ma się bardzo dobrze i od razu poczuł się jak u siebie :) Koty lekko pogonił,poznaczył teren po swojemu,a do towarzystwa raczej wybrał sobie drugiego "czorta" czyli czarną Fifi. :) Miejsce do leżakowania też wybrane, a jest nim kanapa,na która wcale go nie trzeba było zapraszać :) Niesamowity z niego przytulak i ciągle domaga się głasków od Pańciostwa :) Tak mi teraz dobrze....:) 4 Quote
Tyśka) Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Ależ cudowny! Szczęściarz z niego niesamowity :) Dobrze, że dostał szansę! A Majka też szybko znajdzie dom:) coś tak czuję. Quote
Anula Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 Nio,nasz ślicznotek już w swoim domku i tak powinno być.Śliczne zdjęcia naszego Elfika. Quote
b-b Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Się mały rozłożył jak królewicz :D I tak powinno wyglądać życie każdego zwierzaczka. 1 Quote
Poker Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Cudak mały , wrzucił całkiem na luz.Dobrze mu tak. 1 Quote
Bogusik Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Zapraszam serdecznie na świąteczny bazarek dla Majki i Teosia :) http://www.dogomania.com/forum/topic/340583-hoho-ho-świąteczny-bazarek-do-o91217/ Quote
Bogusik Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Wydaje mi się,że możemy już Majeczkę ogłaszać,może akurat jeszcze przed świętami znajdzie domek....:) Haniu potrzebne będą jeszcze jakieś zdjęcia i potrzebny opis o Majeczce do ogłoszeń. Quote
Anula Posted December 4, 2017 Author Posted December 4, 2017 Nadeszła wpłata,stała deklaracja od elficzkowej za XI I XII.Ślicznie dziękujemy za pomoc. Quote
Havanka Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Anula, w wolnej chwili podeślij mi nr konta do wpłaty. Czekam jeszcze na dwie wpłaty i będę mogła rozliczyć bazarek. Przy okazji wrzucę link do wątku psiej rodzinki, która potrzebuje pomocy na cito: Quote
Anula Posted December 5, 2017 Author Posted December 5, 2017 13 minut temu, Havanka napisał: Anula, w wolnej chwili podeślij mi nr konta do wpłaty. Czekam jeszcze na dwie wpłaty i będę mogła rozliczyć bazarek. Przy okazji wrzucę link do wątku psiej rodzinki, która potrzebuje pomocy na cito: Okey.A psia wielodzietna rodzinka naprawdę potrzebuje pomocy. Quote
Recommended Posts