Anula Posted November 25, 2017 Author Posted November 25, 2017 Dnia 24.11.2017 o 16:01, Havanka napisał: To naprawdę szczęściarze ! Zapraszam na bazarek właśnie dla nich : Havanko stokrotne dzięki za bazarek.To jest ogromna pomoc z Twojej strony.DZIĘKUJĘ. Quote
Anula Posted November 25, 2017 Author Posted November 25, 2017 Haniu,ogromna prośba,ponieważ Majeczka jest wychudzona tak jak napisałaś bardzo proszę zakup kilka puszek Animondy i dawaj jej kilka razy dziennie,a ja zaraz zamówię w sklepie internetowym większą ilość sztuk.Rozumiem,że karma sucha już jest i rozliczenie będzie zrobione na Fundację ZEA. Psiaki przepiękne,kocham taki typ psów. 1 Quote
Anula Posted November 25, 2017 Author Posted November 25, 2017 6 godzin temu, szafirka napisał: w najlepszym stanie psychicznym i fizycznym wydaje się być Elfik. Jest otwarty, zainteresowany otoczeniem. Majka natomiast przemieszcza się najszybciej, jakby chciała poznać jak najwięcej wszystkiego, ale jest też chudziutka i przestraszona, np. odchyla się, jak chcę ją pogłaskać. Haniu,animonada 24 szt. x 800g już zamówiona i powinna dotrzeć za 2-3 dni licząc pewnie od poniedziałku.Zakup tak jak napisałam do tego czasu zanim przyjdzie kilka puszek w sklepie i podawaj Majeczce a także Elfikowi. Quote
sonia71 Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 z mojego bazarku naklejkowego -choć bez sprzedaży naklejek,ale dzięki cegiełkom-będzie 100zł. Anula wiem że ty ogarniasz cały transport więc pytanie przelać na Twoje konto (mam numer konta) całą kwotę czy podzielić : na Majkę i Elfika i oddzielnie i Teosia do b-b? 1 Quote
Anula Posted November 25, 2017 Author Posted November 25, 2017 25 minut temu, sonia71 napisał: z mojego bazarku naklejkowego -choć bez sprzedaży naklejek,ale dzięki cegiełkom-będzie 100zł. Anula wiem że ty ogarniasz cały transport więc pytanie przelać na Twoje konto (mam numer konta) całą kwotę czy podzielić : na Majkę i Elfika i oddzielnie i Teosia do b-b? Tak na moje konto,ponieważ ja założyłam za transport P.Grzesia. Quote
b-b Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 29 minut temu, sonia71 napisał: z mojego bazarku naklejkowego -choć bez sprzedaży naklejek,ale dzięki cegiełkom-będzie 100zł. Anula wiem że ty ogarniasz cały transport więc pytanie przelać na Twoje konto (mam numer konta) całą kwotę czy podzielić : na Majkę i Elfika i oddzielnie i Teosia do b-b? 8 minut temu, Anula napisał: Tak na moje konto,ponieważ ja założyłam za transport P.Grzesia. Sonia71 wszystko do Anulki. Jeszcze raz kochana dziękujemy za pomoc! :* Quote
sonia71 Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 ok,więc w poniedziałek jak wpłynie ostatnia kwota zrobię przelew i poprosze o potwierdzenie na bazarku: Quote
Anula Posted November 26, 2017 Author Posted November 26, 2017 14 godzin temu, sonia71 napisał: ok,więc w poniedziałek jak wpłynie ostatnia kwota zrobię przelew i poprosze o potwierdzenie na bazarku: Tak potwierdzę.Jeszcze raz bardzo dziękuję.Tym sposobem zmniejszył się dług o 100,00zł.Jest to ogromna pomoc. Quote
szafirka Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Psiaki dostają nasze puszki, więc potem sobie je odbiorę. Sucha karma dogadana z fundacją. Jutro jest spa i jeśli się uda, to zabierzemy je do weta, jeśli nie zdążymy, to we wtorek. Quote
Anula Posted November 26, 2017 Author Posted November 26, 2017 19 minut temu, szafirka napisał: Psiaki dostają nasze puszki, więc potem sobie je odbiorę. Sucha karma dogadana z fundacją. Jutro jest spa i jeśli się uda, to zabierzemy je do weta, jeśli nie zdążymy, to we wtorek. Dziękuję Haniu za informacje.Już jestem spokojna o karmę dla nich.Fajnie,że będą tak szybko ogarnięte jeżeli chodzi o Spa i weta. Quote
szafirka Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Udało się, psiaki podczas jednej wycieczki odwiedziły spa i weta. Majka i Elfik były grzeczne i spokojne. Elfik waży 7,5 kg, myślę, że powinien przytyć z 1, czy 2 kg. W książeczkę ma wpisany rok urodzenia 2014, ale nasz wet sugeruje, że może być starszy ze względu na stan zębów. Majka waży 13 kg. Sprawa z wiekiem przedstawia się identycznie jak u Elfika. Dzisiaj Majka miała zdejmowane szwy po sterylizacji (?!). Są minimalne ranki, więc będę jej odkażać. Czarnuszki zostały odrobaczone, zaszczepione na zakaźne i dostały krople na pchły i kleszcze, które podam za kilka dni. Aaaa i dostaliśmy od fryzjerki rabacik :) Wcześniej ceny też były nieco niższe, ale nie było zaznaczone, że to w prezencie. Quote
szafirka Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 No i ... Elfik na 90 % może już powoli szykować się do domu, ale jutro podam szczegóły :) Quote
Alaskan malamutte Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Majeczka cudna!! To nie ta sunia!! 1 Quote
helli Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 ja zazwyczaj wole wszystkie misie gladko ostrzyzone, ale wyjatkowo Elfik bardziej podobal mi sie z burza wlosow, na diabla, skoro mu sie szykuje domek, to nic straconego, poza tym -jak zwykle- futro bylo pewno skudlone (skundlone:) Quote
Tola Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 46 minut temu, szafirka napisał: No i ... Elfik na 90 % może już powoli szykować się do domu, ale jutro podam szczegóły :) Ma się to szczęście w życiu;) Oba psiaki cudne, jakże odmienione - jeszcze minki niepewne, ale to tylko kwestia czasu:) Quote
Jo37 Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Świetnie wyglądają. Ich kompan Teoś też. A Elfik w ostatnim momencie wyskoczył z boksu i pokazał się Toli i Alaskan. Chyba przeczuwał, że domek mu się kroi. Quote
helli Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 ale musza byc zmeczone psych. po takim dniu Quote
Tyśka) Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 1 godzinę temu, helli napisał: Elfik bardziej podobal mi sie z burza wlosow, na diabla Mnie też hihi :) ale trzymam kciuki, by domkowi podobał się bez względu na futerko! :) Za to Maja zdecydowanie wypiękniała po spa :) Quote
Bogusik Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Haniu,bardzo dziękujemy za spa i wizytę u weta.Majeczka i Elfik są teraz czyściutkie i już pozbawione wszelkich dredów :) Jestem po długiej rozmowie z p.Edytą zainteresowaną adopcją Elfika i uważam,że jak najbardziej domek trzeba sprawdzić...:) Szukamy kogoś do wizyty p/a w Bednarach k/Pobiedzisk ok. 35km od Poznania! Quote
Bogusik Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Wizytę w domku dla Elfika przeprowadzi Pani Weronika z Fb i jutro będzie znany jej termin :) Quote
Poker Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Super wyglądają , dwa czorciki. Ktoś z dogo mieszka w Pobiedziskach. Quote
Recommended Posts