Figunia Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Tez z niepokojem i nadzieja czekam na dobre wiesci, ze sunia juz zlapana i bezpieczna. Quote
zachary Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Nieustająco trzymamy kciuki za śliczną strachule! Quote
b-b Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Co wpis to zaglądam z nadzieją, że już jest uratowana... Quote
auraa Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Straszna bieda, oby udało się jej pomóc,,, Quote
Tyśka) Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Oby się udało złapać... Zaciskam kciuki... 1 Quote
zachary Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Może coś ale Ajula nie ma kiedy napisać.... Quote
malagos Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Pewnie nic, bo by napisała :( Nie wszystkim udaje się pomóc... Quote
zachary Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Ajula, czy udało się złapać tę przerażoną sunię?... Quote
Ajula Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 Przepraszam, nie zaglądałam na dogo tak dawno, tyle niedobrego się działo, choroby itp. Nie miałam czasu, nie miałam siły, umarła nasza ukochana psinka. Nie możemy się pozbierać. Ta sunia z Czaplinka złapana już jakiś czas temu, jest w przytulisku u p.Ani, która jeździła wielokrotnie ją łapać. Quote
zachary Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Dzięki za info o suni!. Szkoda, że pan Łukasz nie chciał jej adoptować z tego przytuliska a może jeszcze.... nie wiadomo?.... Quote
b-b Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 14 godzin temu, Ajula napisał: Przepraszam, nie zaglądałam na dogo tak dawno, tyle niedobrego się działo, choroby itp. Nie miałam czasu, nie miałam siły, umarła nasza ukochana psinka. Nie możemy się pozbierać. Ta sunia z Czaplinka złapana już jakiś czas temu, jest w przytulisku u p.Ani, która jeździła wielokrotnie ją łapać. Każdy z nas wie jak trudno pozbierać się po takiej stracie. Współczuję. Dobrze,że sunia już bezpieczna. Quote
Recommended Posts