Elisabeta Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 5 godzin temu, b-b napisał: I ja! Ja toże. Dobrej soboty dla wszystkich Fanek Beni. 1 Quote
anica Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 9 godzin temu, b-b napisał: I ja! Bogusiu, Ty chyba też zaglądałaś do nas na jamniczy, prawda? 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Ja toże. Dobrej soboty dla wszystkich Fanek Beni. .... rozkręcamy się! . 1 Quote
elik Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 14 godzin temu, anica napisał: Ja Chcę! Eluniu ja uważam ,że jest bardzo potrzebny taki wątek! taki kiedyś miałyśmy na jamnikach,...bardzo mi go brakuje :( 9 godzin temu, b-b napisał: I ja! 4 godziny temu, Elisabeta napisał: Ja toże. Dobrej soboty dla wszystkich Fanek Beni. Ogromnie się cieszę, że macie ochotę nadal się spotykać Mamy różne zainteresowania, problemy nie tylko psie i warto pogadać w sympatycznym gronie, podzielić się sp;ostrzeżeniami, kłopotami, radościami... Miło mi będzie, gdy w miarę czasu przyłączą się do nas kolejne osoby. Zapraszamy! Quote
elik Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 Aby sobota była miła podrzucam jeszcze jedno zdjęcie śpiącej królewny :) 3 Quote
b-b Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 2 godziny temu, anica napisał: Bogusiu, Ty chyba też zaglądałaś do nas na jamniczy, prawda? . Wstyd powiedzieć Aniu ale nie pamiętam. Po tych zmianach pouciekały gdzieś zapisane wątki ai moja przerwa przyczymiła się do tego ,że połowy nie mam ...i nie pamiętam :( Miłego dnia Dziewczyny! :) Quote
Tyśka) Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Ojej, jaka Benitka delikatna, niemal porcelanowa na tym zdjęciu :) 1 Quote
anica Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 3 godziny temu, elik napisał: Aby sobota była miła podrzucam jeszcze jedno zdjęcie śpiącej królewny :) A te jej oczki ,jak malowane 2 Quote
anica Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 2 godziny temu, b-b napisał: Wstyd powiedzieć Aniu ale nie pamiętam. Po tych zmianach pouciekały gdzieś zapisane wątki ai moja przerwa przyczymiła się do tego ,że połowy nie mam ...i nie pamiętam :( Miłego dnia Dziewczyny! :) ... nieważne :) nie wiem dlaczego kojarzę Ciebie jako znajomą Berni /Sarunia -Niunia ? Miłego dnia, również :) Quote
Elisabeta Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 5 minut temu, anica napisał: A te jej oczki ,jak malowane Tak, Anico. Oczy Beni to najpiękniejsze psie oczy na Dogo. 1 Quote
MALWA Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 3 godziny temu, elik napisał: Aby sobota była miła podrzucam jeszcze jedno zdjęcie śpiącej królewny :) Sliczne zdjecie, fajnie, ze mala trafila do domku z kanapa :) 1 Quote
Nesiowata Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Benito - tak trzymaj dalej. Witamy wszystkich w niedzielę. 1 Quote
Elisabeta Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 A dzień dobry, Nesiowata. Wszystkie Fanki jeszcze śpią, a my jak zwykle już w Klubie. Dobrej niedzieli. 1 Quote
elik Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 Melduję się w najmilszym miejsc u na dogo i od razu dziele się z Wami nowymi zdjęciami :) Ach te jej oczka :) 2 Quote
Tyśka) Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Ojejku! Sama słodycz :) Pięknie Beni w fiolecie! Widzisz, elik, a Ty się martwiłaś o relacje... :) a tu nawet zdjęcia mamy! 1 Quote
MALWA Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Sliczne zdjecia ! Czy Benia nadal jest Benia czy tez zmieniono jej imie ? Quote
b-b Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Fajnie,że jednak Pani informuję Ciebie co z małą :) Oczka ma takie hipnotyzujące :) Miłej niedzieli FK :) Quote
elik Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 2 godziny temu, MALWA napisał: Sliczne zdjecia ! Czy Benia nadal jest Benia czy tez zmieniono jej imie ? Pani Agnieszka nie zmieniła i nie zamierza zmienić imienia suni :) Quote
elik Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 30 minut temu, b-b napisał: Fajnie,że jednak Pani informuję Ciebie co z małą :) Oczka ma takie hipnotyzujące :) Miłej niedzieli FK :) Miłej niedzieli :) Quote
elik Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 Jutro znowu wyjeżdżamy do kraka i wracamy na działkę dopiero we czwartek. Mam serdecznie dość tych przeprowadzek wrrrrr !!! Quote
Nesiowata Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Super Benia. I Pani też rozsądna - nie mąci psu w łepetynie. A jak kocica? Quote
elik Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 45 minut temu, Nesiowata napisał: Super Benia. I Pani też rozsądna - nie mąci psu w łepetynie. A jak kocica? Tak, bardzo dobre posunięcie :) A kociczka przedwczoraj miała wyjęte szwy z wyjątkiem 2-ch, które wrosły się w skórę. Została odrobaczona (moje psiaki też z konieczności) i jednak okazało się, że bez antybiotyku się nie obejdzie. W uszkach to jednak świerzb. Dostaje maść z antybiotykiem co 12 godzin przez 7 dni. Trzeba tą maść aplikować głęboko do uszek i obawiam się czy ja to dobrze robię. Boję się wkładać aplikatora zbyt głęboko i nie wiem czy nie robię tego za płytko :( Za każdym razem trochu maści wypływa jej z uszek. Biedna myje się często, a i tak te uszka ma posklejane maścią :( Kompletnie nie mam w tym wprawy. Poprzednia kotka też miała świerzb i wszystkie jej dzieciaczki, ale pomagała mi w opiece znajoma z działki, która ma wprawę, bo ona, jak ja psiakami, tak ona kotami się opiekuje. Miałam przez kicię duszę na ramieniu, bo nie wiadomo kiedy i jak zrobiła sobie wycieczkę. Szukaliśmy jej przez dobre 40 minut, a ona powędrowała sobie nad rzekę. Już wracała, kiedy zauważyła ją jakaś pani, złapała i wołała za mężem, który szedł i rozpytywał o nią mijanych ludzi. Jak ją mąż przyniósł to nerwy mi puściła i trzęsłam się jak galareta. Teraz leży sobie o myje całe futerko, jak gdyby nic się nie stało. No sami zobaczcie :) Quote
Tyśka) Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Ależ sobie wycieczkę zrobiła :) A mnie tak przyszło teraz na myśl... może jak wyleczysz świerzb to przejdzie problem z omijaniem Kuwejtu? ;) Niektóre koty się buntują, jak są chore właśnie, niby czasem choroby nie są powiązane z układem moczowym... a nagle problem przechodzi jak ręką odjął... ;) Koty to zagadki... Quote
elik Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 20 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ależ sobie wycieczkę zrobiła :) A mnie tak przyszło teraz na myśl... może jak wyleczysz świerzb to przejdzie problem z omijaniem Kuwejtu? ;) Niektóre koty się buntują, jak są chore właśnie, niby czasem choroby nie są powiązane z układem moczowym... a nagle problem przechodzi jak ręką odjął... ;) Koty to zagadki... Tak, wielka zagadka :) Ona nie całkiem omija kuwejty :) Siusiu robi zawsze raz do jednej, raz do drugiej. Jakby dbała o to, żebym miała co robić :) Nie podoba mi się to, że odkąd wstawiłam kuwetę pod krzesło, tam gdzie 3 razy zrobiła koo,. nie zauważyłam w żadnej kuwecie koopki. Nie robi też gdzie indziej, bo nic nie czuć, a były w zapaszku ojjjjjj. . . Quote
MALWA Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 2 godziny temu, elik napisał: Jutro znowu wyjeżdżamy do kraka i wracamy na działkę dopiero we czwartek. Mam serdecznie dość tych przeprowadzek wrrrrr !!! A ja myslalam, ze siedzisz na dziakce juz do jesieni.... Quote
MALWA Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Super Benia. I Pani też rozsądna - nie mąci psu w łepetynie. A jak kocica? Tak, rozsadna. I nie ma co psiakowi zmieniac imienia, kiedy juz na nie reaguje. Inna rzec, jak nie lapie Kajtek, ze jest Kajtkiem. Ja do dzisiaj tak mam, ze jak wolam Grafisia, to przechodzi Grafi. Ale kiedy wolam Tosie, to wracaja do domu oba psiaki. Quote
Recommended Posts