Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, b-b napisał:

I ja!Happy smiley animated emoticon

Bogusiu, Ty chyba też zaglądałaś do nas na jamniczy, prawda? ok2.gif

3 godziny temu, Elisabeta napisał:

Ja toże. MDR05.gif

Dobrej soboty dla wszystkich Fanek Beni.happy.gif 

.... rozkręcamy się!ok2.gif

.

• Like 1
Posted
14 godzin temu, anica napisał:

Ja Chcę!okok.gif   Eluniu ja uważam ,że jest bardzo potrzebny taki wątek! taki kiedyś miałyśmy na jamnikach,...bardzo mi go brakuje :(

9 godzin temu, b-b napisał:

I ja!Happy smiley animated emoticon

4 godziny temu, Elisabeta napisał:

Ja toże. MDR05.gif

Dobrej soboty dla wszystkich Fanek Beni.happy.gif 

Ogromnie się cieszę, że macie ochotę nadal się spotykać    hurra.gif.400396849fc077a351c82d939463622c.gif

Mamy różne zainteresowania, problemy nie tylko psie i warto pogadać w sympatycznym gronie, podzielić się sp;ostrzeżeniami, kłopotami, radościami...

Miło mi będzie, gdy w miarę czasu przyłączą się do nas kolejne osoby.

Zapraszamy!

Posted
2 godziny temu, anica napisał:

Bogusiu, Ty chyba też zaglądałaś do nas na jamniczy, prawda? ok2.gif

.

Wstyd powiedzieć Aniu ale nie pamiętam.

Po tych zmianach pouciekały gdzieś zapisane wątki ai moja przerwa przyczymiła się do tego ,że połowy nie mam ...i nie pamiętam :(

Miłego dnia Dziewczyny! :)

Posted
2 godziny temu, b-b napisał:

Wstyd powiedzieć Aniu ale nie pamiętam.

Po tych zmianach pouciekały gdzieś zapisane wątki ai moja przerwa przyczymiła się do tego ,że połowy nie mam ...i nie pamiętam :(

Miłego dnia Dziewczyny! :)

... nieważne :)  nie wiem dlaczego kojarzę Ciebie jako znajomą Berni /Sarunia -Niunia ? 

Miłego dnia, również :)

Posted
3 godziny temu, elik napisał:

Aby sobota była miła podrzucam jeszcze jedno zdjęcie śpiącej królewny :)

PART_1526642461008.jpeg.73928b73434a50a7037bc10b80eafd27.jpeg

Sliczne zdjecie, fajnie, ze mala trafila do domku z kanapa :)

• Like 1
Posted

Melduję się w najmilszym miejsc u na dogo i od razu dziele się z Wami nowymi zdjęciami :)

PART_1526726124251.jpeg.dd327d42fd1430eb1f81a1bfff314e86.jpeg

Ach te jej oczka  :)

PART_1526724580346.jpeg.4eab58b25045854d5a89a5516156dd60.jpeg

• Like 2
Posted
2 godziny temu, MALWA napisał:

Sliczne zdjecia !

Czy Benia nadal jest Benia czy tez zmieniono jej imie ?

Pani Agnieszka nie zmieniła i nie zamierza zmienić imienia suni :)

Posted
30 minut temu, b-b napisał:

Fajnie,że jednak Pani informuję Ciebie co z małą :)

Oczka ma takie hipnotyzujące :)

Miłej niedzieli FK :)

Miłej niedzieli    :)

Posted

Jutro znowu wyjeżdżamy do kraka i wracamy na działkę dopiero we czwartek. Mam serdecznie dość tych przeprowadzek wrrrrr !!!

Posted
45 minut temu, Nesiowata napisał:

Super Benia. I Pani też rozsądna - nie mąci psu w łepetynie.

A jak kocica?

Tak, bardzo dobre posunięcie :)

A kociczka przedwczoraj miała wyjęte szwy z wyjątkiem 2-ch, które wrosły się w skórę. Została odrobaczona (moje psiaki też z konieczności) i jednak okazało się, że bez antybiotyku się nie obejdzie. W uszkach to jednak świerzb. Dostaje maść z antybiotykiem co 12 godzin przez 7 dni. Trzeba tą maść aplikować głęboko do uszek i obawiam się czy ja to dobrze robię. Boję  się wkładać aplikatora zbyt głęboko i nie wiem czy nie robię tego za płytko :( Za każdym razem trochu maści wypływa jej z uszek. Biedna myje się często, a i tak te uszka ma posklejane maścią :( Kompletnie nie mam w tym wprawy. Poprzednia kotka też miała świerzb i wszystkie jej dzieciaczki, ale pomagała mi w opiece znajoma z działki, która ma wprawę, bo ona, jak ja psiakami, tak ona kotami się opiekuje.

Miałam przez kicię duszę na ramieniu, bo nie wiadomo kiedy i jak zrobiła sobie wycieczkę. Szukaliśmy jej przez dobre 40 minut, a ona powędrowała sobie nad rzekę. Już wracała, kiedy zauważyła ją jakaś pani, złapała i wołała za mężem, który szedł i rozpytywał o nią mijanych ludzi. Jak ją mąż przyniósł to nerwy mi puściła i trzęsłam się jak galareta. Teraz leży sobie o myje całe futerko, jak gdyby nic się nie stało.

No sami zobaczcie :)

20180520_154535.thumb.jpg.31eea439838a9286c74c01fb311eabbc.jpg

Posted

Ależ sobie wycieczkę zrobiła :)
A mnie tak przyszło teraz na myśl... może jak wyleczysz świerzb to przejdzie problem z omijaniem Kuwejtu? ;) Niektóre koty się buntują, jak są chore właśnie, niby czasem choroby nie są powiązane z układem moczowym... a nagle problem przechodzi jak ręką odjął... ;) Koty to zagadki...

Posted
20 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Ależ sobie wycieczkę zrobiła :)
A mnie tak przyszło teraz na myśl... może jak wyleczysz świerzb to przejdzie problem z omijaniem Kuwejtu? ;) Niektóre koty się buntują, jak są chore właśnie, niby czasem choroby nie są powiązane z układem moczowym... a nagle problem przechodzi jak ręką odjął... ;) Koty to zagadki...

Tak, wielka zagadka :)

Ona nie całkiem omija kuwejty :) Siusiu robi zawsze raz do jednej, raz do drugiej. Jakby dbała o to, żebym miała co robić :)

Nie podoba mi się to, że odkąd wstawiłam kuwetę pod krzesło, tam gdzie 3 razy zrobiła koo,. nie zauważyłam w żadnej kuwecie koopki. Nie robi też gdzie indziej, bo nic nie czuć, a były w zapaszku ojjjjjj. . .

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Jutro znowu wyjeżdżamy do kraka i wracamy na działkę dopiero we czwartek. Mam serdecznie dość tych przeprowadzek wrrrrr !!!

A ja myslalam, ze siedzisz na dziakce juz do jesieni....

Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Super Benia. I Pani też rozsądna - nie mąci psu w łepetynie.

A jak kocica?

Tak, rozsadna. I nie ma co psiakowi  zmieniac imienia, kiedy juz na nie reaguje. Inna rzec, jak nie lapie Kajtek, ze jest Kajtkiem. 

Ja do dzisiaj tak mam, ze jak wolam Grafisia, to przechodzi Grafi. Ale kiedy wolam Tosie, to wracaja do domu oba psiaki.