Nesiowata Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Świąteczne pozdrowienia dla wszystkich. Zgodnie z tradycją, choć na koniec dnia, popadało. A nawet zagrzmiało, choć daleko. Quote
elik Posted June 16, 2022 Author Posted June 16, 2022 Zawstydzasz mnie 😞 U mnie to nawet dość blisko zagrzmiało i też pod koniec dnia. Quote
Nesiowata Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Upalne pozdrowienia - strach z domu wychodzić. Quote
elik Posted June 19, 2022 Author Posted June 19, 2022 U nas dokładnie tak samo. Mamy spodziewać się egzotycznych upałów. Nie lubię takiej pogody 😞 Quote
Nesiowata Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 Znów upał jak jasna cholera. Coraz gorzej to znoszę. A jeszcze sąsiadka dała mi ogórków na sałatki. I kto ma to zrobić kiedy nic mi się nie chce? Trochę oddałam bliższym sąsiadom ale i tak reszta mnie przytłacza. Jeszcze 2 lata temu nie byłby to żaden problem a teraz jest... Quote
elik Posted July 26, 2022 Author Posted July 26, 2022 Za to u mnie dzisiaj od rana pada deszcz i też nic nie robię, bo się nie da 🙂 Quote
Nesiowata Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 Ale dawno tu nie byłam! Wstyd... Przed chwilą dostałam wiadomość, że mam się wybrać po ogórki - akurat się zbierają. A już myślałam, że się skończyły. Podobno zaraza miała wejść. Ale wczoraj lało jak diabli i ogórki są. Muszę poszukać choć trochę chętnych na nie. Mnie już wystarczy ale nie mogą się zmarnować. Wczoraj zmokłam na targu jak diabli. Wszystko musiałam ściągać (mam nadzieję, że siedzenie w samochodzie wyschło). Akurat na środku targu zaskoczyła mnie burza z ulewą. Trochę czekałam aż przejdzie ale nic z tego nie wyszło. W końcu - zanim doszłam do samochodu to woda leciała po mnie jak po parasolce.Przebrałam się i od razu poszłam do łóżka. Może dzięki temu nie mam dziś kataru. Psy przeszczęśliwe kiedy wróciłam bo przecież była burza. Podobno nawet Fuks wpasował się bratu pod łóżko.Nie mogłam go wyciągnąć z łazienki. A przecież tam też było słychać wszystko bo okno uchylone. Dopiero jedzenie wyciągnęło go do kuchni. Lala przedwieczorem zdecydowała się na jedzenie. Dziś jeszcze nie ma apetytu ale mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie spokojniejszy. Wypoczynku i zdrowia życzymy wszystkim. A ja jeszcze muszę zrobić leczo nim zabiorę się za ogórki. Znów przede mną krojenie. Quote
b-b Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 Choć mało mnie na dogo to często myślami tu jestem. Tym razem zostawiam swój bytności ślad. Zdrowia Dziewczyny! Quote
Nesiowata Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 Dnia 13.09.2022 o 16:03, b-b napisał: Choć mało mnie na dogo to często myślami tu jestem. Tym razem zostawiam swój bytności ślad. Zdrowia Dziewczyny! I wzajemnie. Wreszcie ktoś się odezwał. 1 Quote
elik Posted September 14, 2022 Author Posted September 14, 2022 Ja też się pokazuję i życzę Wam Kobietki dużo zdrowia i dobrego humoru. Wybaczcie, że tak dawno mnie tu nie było, ale im jestem starsza, tym mniej mam czasu. Kurczy się jakoś dziwnie chyba mi na złość 😉 1 Quote
b-b Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 Pozdrowienia zostawiam. Czas płynie nieubłaganie... 1 Quote
elik Posted October 8, 2022 Author Posted October 8, 2022 Też się przywitam i pozdrawiam Was kochane Babeczki 🥰 Quote
Nesiowata Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Słoneczne niedzielne pozdrowienia zostawiam. Już dawno nie było tak cieplutko. Mam teraz stałe zajęcia (które w duchu przeklinam) - grabienie liści z orzecha i zbieranie kukurydzy na polu. A sił coraz mniej. Aż boję się myśleć co dalej będzie. Quote
elik Posted October 18, 2022 Author Posted October 18, 2022 Dnia 16.10.2022 o 10:02, Nesiowata napisał: Słoneczne niedzielne pozdrowienia zostawiam. Już dawno nie było tak cieplutko. Mam teraz stałe zajęcia (które w duchu przeklinam) - grabienie liści z orzecha i zbieranie kukurydzy na polu. A sił coraz mniej. Aż boję się myśleć co dalej będzie. W niedzielę byliśmy na działce i też była u nas piękna, słoneczna pogoda :). A co do grabienia liści, to znam ten ból. Mamy na działce 2 drzewka liściaste - czereśnia i śliwa, ale oprócz tego sprzątam liście z kilku drzew sąsiadów 😞 Quote
Nesiowata Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 Świąteczne pozdrowienia dla wszystkich. Quote
elik Posted November 11, 2022 Author Posted November 11, 2022 Dnia 11.11.2022 o 12:01, Nesiowata napisał: Świąteczne pozdrowienia dla wszystkich. Także pozdrawiam mając jeszcze w ustach smak wojskowej grochówy z kotła. Była pyyyyyszna mniam, mniam. W przyszłym roku też się wybieramy 🙂 Quote
Nadziejka Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 odwiedzam pozdrawunkam pozdrawunkam Quote
Nesiowata Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim Quote
elik Posted December 23, 2022 Author Posted December 23, 2022 Zdrowych, rodzinnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku Quote
Nesiowata Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Witamy wszystkich świątecznie z życzeniami nieustającego zdrowia. 1 Quote
Nesiowata Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 Zdrowia i szczęścia dla wszystkich w nadchodzącym roku Quote
Nesiowata Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 No i mamy kolejny rok. Jaki będzie? Quote
elik Posted January 4, 2023 Author Posted January 4, 2023 Dnia 1.01.2023 o 00:32, Nesiowata napisał: No i mamy kolejny rok. Jaki będzie? Dobry musi być! Quote
Recommended Posts