MALWA Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 I ja zaglądam na Beniowy wąteczek... a tu co, same narzekania, choróbska i znowu narzekania ? ! A u Beni co? Quote
elik Posted July 5, 2018 Author Posted July 5, 2018 21 godzin temu, b-b napisał: Eluś oby NIE!!! Pozdrawiam wszystkie FK i przepraszam,że tak mnie mało ostatnio :( Oby nie :) Powtórzę za Tobą. Jutro zapiszę się do dermatologa. Quote
elik Posted July 5, 2018 Author Posted July 5, 2018 16 godzin temu, Nesiowata napisał: Trzymaj się zdrowo Elik. Zostaw karmę innym. Może Benia będzie naf Tobą czuwać? Witam wszystkich w klubie. Na przykład zagrzybionym kotom :) Benia pewnie tęskni za swoja Małą Panią :( Ja dzisiaj znowu po przeprowadzce na działkę, dlatego prawie wcale nie było mnie na dogo. Mam nadzieję, że następna przeprowadzka dopiero za miesiąc. Dobrej nocy Kochane Faneczki, kolorowych i Quote
b-b Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 No to czekamy na wieści o Benitce. na wieści od weta i wieści czy Ela jest zdrowa. Uściski dla FK zostawiam ! Quote
Nesiowata Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Witamy wszystkich. Zapowiada się ładny dzień. Quote
elik Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 9 godzin temu, b-b napisał: No to czekamy na wieści o Benitce. na wieści od weta i wieści czy Ela jest zdrowa. Uściski dla FK zostawiam ! Nie znam wyniku badania Kizi, ale tak, czy siak, mam umówioną wizytę u dermatologa na 13.07 - piątek więc wkrótce siem dowiem. Quote
elik Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 8 godzin temu, b-b napisał: Uściski dla FK zostawiam ! 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Witamy wszystkich. Witamy i niezmiennie pozdrawiamy w piękny piątkowy dzionek 1 Quote
anica Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Ja też z uściskami i dobrymi myślami spieszę! dla Eliczka moc Zdrówka, zdróweczka , serdeczności dla wszystkich 1 Quote
b-b Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Ja zostawiam tak na zapas bo jutro jadę opiekować się wnukami i we wtorek wracam. Mam nadzieję,ze nie będę tak padnięta i dam rady wlatywać na dogo :) Quote
Nesiowata Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Witamy wszystkich. Elik - trzymaj się zdrowo! Quote
Elisabeta Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Dobrej soboty dla wszystkich Fanek Beni. Eliczku, też Ci zdrowia życzę... Quote
anica Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Weekendowe serdeczności Eliczku , obawiam się ,że już teraz nie mozesz chorować! ... po tylu życzeniach!? :) ... lista podpisana, można pytać! ;) czy kotki ,również znaczą teren? pytanie nawet dotyczy kotki wysterylizowanej? Cytat Marudzia Pytanie do kociarzy - czy kotki tez znaczą teren jak kocury? Tak typowo z zadartym ogonem celując z metr za siebie? Przed chwilą byłam świadkiem czegoś takiego w wykonaniu mojej Kropy, czy ona zwariowała? Quote
elik Posted July 7, 2018 Author Posted July 7, 2018 Kochane Faneczki serdecznie dziękuję za życzenia zdrowia. Faktycznie po tylu życzeniach, nie wolno chorować. Liczę na to :) Ja Wam także życzę dużo, dużo zdrowia i radości :) Kotka Marudzi to artystka cyrkowa :) Mam dobrą wiadomość - kocia Kizia nie jest nosicielem grzybicy Co więc mi jezd? Dowiem się za tydzień. Kurtka, tyle czekania :( A póki co, życzę Wam 1 Quote
Elisabeta Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 13 minut temu, elik napisał: Mam dobrą wiadomość - kocia Kizia nie jest nosicielem grzybicy Quote
anica Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Biegam gdzie mogę... Ja jeszcze nie wiem, jaki jest mój plan.. chyba najpierw ,pomóc Beluni! czy możesz się też dorzucić? Quote
Nesiowata Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 3 godziny temu, elik napisał: Mam dobrą wiadomość - kocia Kizia nie jest nosicielem grzybicy Co więc mi jezd? Dowiem się za tydzień. Kurtka, tyle czekania :( Ale zawsze już lżej w czekaniu. Quote
elik Posted July 7, 2018 Author Posted July 7, 2018 20 godzin temu, Nesiowata napisał: Ale zawsze już lżej w czekaniu. Oooo duzo lżej :) Quote
Nesiowata Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 Trzymaj się Benito. Witamy wszystkich, spokojnej i leniwej niedzieli życzymy. Quote
elik Posted July 8, 2018 Author Posted July 8, 2018 13 godzin temu, MALWA napisał: Zaglądam na wąteczek - co dobrego u Beniutki ? Niestety nie wiem :( Córeczka Panik Agnieszki chyba jest jeszcze na obozie. Może jak wróci to podeśle nam jakąś foteczkę :) Quote
elik Posted July 8, 2018 Author Posted July 8, 2018 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Trzymaj się Benito. Witamy wszystkich, spokojnej i leniwej niedzieli życzymy. Myślę, że Benia ma się coraz lepiej. Wprasowała się w Rodzinkę i jest ok :) Quote
Nesiowata Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Witamy wszystkich w poniedziałkowy ranek. Nawet trochę rześko się zrobiło. Quote
elik Posted July 9, 2018 Author Posted July 9, 2018 Córeczka Pani Ani wróciła już z obozu więc w ten poniedziałkowy, rześki poranek mamy nowe zdjęcie kochanej Beni :) 2 Quote
Recommended Posts