Monika z Katowic Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 To już tydzień, mój śliczny, Dżentelmenie jak poszedłeś do Nieba. Tak szybko ten czas pędzi, leci, gna... 1 Quote
Nesiowata Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 3 godziny temu, Monika z Katowic napisał: To już tydzień, mój śliczny, Dżentelmenie jak poszedłeś do Nieba. Tak szybko ten czas pędzi, leci, gna... Czas pędzi, życie również.Czekaj na nas Pelikanku... 1 Quote
Nesiowata Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Zaglądam obejrzeć choć zdjęcia. Bo tylko tyle widziałam. Ale pamiętać będę... 1 Quote
Monika z Katowic Posted November 10, 2019 Author Posted November 10, 2019 19 minut temu, Nesiowata napisał: Piękne zdjęcia cudownego psiaka. Szkoda tylko, że już nie będzie nowych zdjęć... Wielka szkoda! Quote
Nesiowata Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 1 godzinę temu, Monika z Katowic napisał: Szkoda tylko, że już nie będzie nowych zdjęć... Wielka szkoda! Nic nie da się na to poradzić, wielka szkoda... Quote
Livka Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 A my jak co miesiąc wysłaliśmy deklarację dla Pelisia ... chlip chlip :( Moniko potraktuj ją jako cegiełkę na Twoim bazarku, dobrze ? Peli ... 1 Quote
Monika z Katowic Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 1 godzinę temu, Livka napisał: A my jak co miesiąc wysłaliśmy deklarację dla Pelisia ... chlip chlip :( Moniko potraktuj ją jako cegiełkę na Twoim bazarku, dobrze ? Peli ... Kochana Livko! Właśnie do Ciebie pisałam w tej sprawie. Dziękuję i dokładam do mojego bazarku upamiętniającego kochanego Pelikanka [*]. 2 Quote
Monika z Katowic Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 Do mojego bazarku dołożyłam wszystkie trzy listopadowe deklaracje, które wpłynęły na Pelikanka[*]: mari23 - 1 cegiełka (przekazane od Pelikanka) - wpłacone 10 zł milagros19853201 Mamą - 1 cegiełka (przekazane od Pelikanka) - wpłacone 10 zł Livka i Nikus - trzy cegiełki (przekazane od Pelikanka) - wpłacone 30 zł Link do bazarku: https://www.dogomania.com/forum/topic/350710-upamiętnić-skromnego-pelikanka-rozliczam-bazarek-dla-ibisa-kamyka-aureliuszka-i-sary/ Quote
Nesiowata Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 Popatrzę sobie na Blondynka, taki widok tylko uspokaja. Ten psiak był oazą spokoju i cierpliwości i nadal tak jest choć jego fizycznie nie ma. 1 Quote
Jolanta08 Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 I ja zaglądam ,słodkie to zdjęcie chłopaka Quote
Monika z Katowic Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 Mam jeszcze trochę pięknych zdjęć z zeszłorocznej letniej wizyty u Pelikanka [*] To był lipiec 2018... Na zawsze w moim sercu Pelikanku [*] Na zawsze! Quote
Nesiowata Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 1 godzinę temu, Monika z Katowic napisał: Mam jeszcze trochę pięknych zdjęć z zeszłorocznej letniej wizyty u Pelikanka [*] To był lipiec 2018... Na zawsze w moim sercu Pelikanku [*] Na zawsze! Piękne zdjęcia, śliczny Blondynek. Niby niedawno, a jednak... 1 Quote
elik Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Bywam tu codziennie tak, jak dawniej, ale tylko czytam i oglądam, jak dawniej. Jest mi bardzo smutno, że nie będzie już tu Jego nowych zdjęć :( Niesamowite spojrzenie. Quote
Monika z Katowic Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 Wspominam Cię codziennie Pelikanku [*]. Moja Ty oazo spokoju i łagodności. 1 Quote
Nesiowata Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Ja również zaglądam by obejrzeć zdjęcia Blondynka. Działają relaksująco.Gorzka jest tylko świadomość, że nie ma go w realu. 1 Quote
Jolanta08 Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 I ja za Niesiowatą przydreptałam na wątek w odwiedziny do Pelisia [*] 1 Quote
Monika z Katowic Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 Takie miłe pozdrowienie przyleciało do mnie pocztą... Dziękuję najserdeczniej Pani Annie ze Szczekocin. Teraz anioł wisi na ścianie i przypomina mi Pelikanka oraz krąg wspaniałych Ludzi, którzy Go wspomagali. 2 Quote
Recommended Posts