Nesiowata Posted August 23, 2019 Posted August 23, 2019 Witaj uroczy Blondynku, korzystaj z możliwości pogodowych i pilnuj ogródka. 1 Quote
Monika z Katowic Posted August 24, 2019 Author Posted August 24, 2019 Nasze kochane psiątko pozdrawia serdecznie Opiekunów i Przyjaciół! 2 Quote
Nesiowata Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 1 godzinę temu, Monika z Katowic napisał: Nasze kochane psiątko pozdrawia serdecznie Opiekunów i Przyjaciół! Lajków mi akurat zabrakło dla przystojniaka. 3 Quote
Nesiowata Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Uroczy, dostojny i smutne oczka. Kochany psiak. Już zawsze będziesz miał wszystko co tylko potrzebujesz, ale pilnuj uważnie własnego zdrowia. 1 Quote
Jolanta08 Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Przesyłam mizianko dla chłopaka , miłej niedzieli 1 Quote
Nesiowata Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Dobrego, spokojnego dnia uroczy Pelikanku. Po wczorajszym upalnym dniu dziś ma być powtórka z rozrywki. Warto od rana szukać zacienionych miejsc. 1 Quote
Nesiowata Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Witaj dostojny Blondynku w ciepły wtorkowy poranek. Znów trzeba przygotować się na gorący i pewnie suchy dzień. Trochę to męczące. Ale jakoś trzeba przetrwać. Życzę Ci jak najwięcej cienia i dużo snu. 1 Quote
Nesiowata Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Trochę w nocy popadało, ale obyło się bez burzy. Teraz już znów słońce w całej okazałości. Udanego dnia Błondynku, może będzie choć ciut chłodniej niż wczoraj? Staram się w ten sposób dodawać sobie otuchy. Wczorajszy dzień dał mi się trochę we znaki, przydałoby się nieco odpoczynku. 1 Quote
Monika z Katowic Posted August 29, 2019 Author Posted August 29, 2019 Trochę sobie dziś pospacerowałem. I szybko poszedłem spać, bo upał usypia - hihihi 2 Quote
Nesiowata Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 15 minut temu, Monika z Katowic napisał: Trochę sobie dziś pospacerowałem. I szybko poszedłem spać, bo upał usypia - hihihi No cóż - lajki znów "poszły". Ciekawy ten spacer. 1 Quote
Nesiowata Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Witaj uroczy Pelikanku - u nas słychać gdzieś z oddali burzę, nawet trochę grzmi. biedna Lala wystraszona pod krzesłem. Tobie to grzmoty chyba niespecjalnie przeszkadzają więc możesz spokojnie odpoczywać. Quote
Jolanta08 Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Mądry chłopak ,trochę spaceru i dużo leżenia to najlepszy sposób na przetrwanie upałów. Miłego dnia z dużą ilością cienia i chłodnego wiatru. Niesiowata ,biedna ta Twoja Lalunia ,wiem coś o tym bo moja też ogromny strachulec. 1 Quote
Nesiowata Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 20 godzin temu, Jolanta08 napisał: Niesiowata ,biedna ta Twoja Lalunia ,wiem coś o tym bo moja też ogromny strachulec. Całe przedpołudnie kręciła się bez celu, potem wróciła do "normalności". Trochę przespaliśmy więc czas minął szybciej. Niestety - nadal przed nami upały. Tyle, że u mnie tylko upały, bez jakiejkolwiek ochłody z nieba. 1 Quote
Nesiowata Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Dostojny Blondynku - pospaceruj sobie trochę (gdzie uważasz za stosowne) i odpoczywaj. Podobnie wkrótce będzie lepiej (przynajmniej pogodowo). Quote
mari23 Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Dnia 29.08.2019 o 20:40, Nesiowata napisał: No cóż - lajki znów "poszły". Ciekawy ten spacer. a ja mam dla słodziaka lajki i serdeczności :) choruje ostatnio i trochę mnie nie było na dogo, ale pierwsze odwiedziny po przerwie bez Pelisia obyć się nie mogą! :) Pozdrawiam Pelisiowy Fanclub gorąco! ( a nawet upalnie ;)) 3 Quote
Monika z Katowic Posted September 1, 2019 Author Posted September 1, 2019 Serdeczne, niedzielne pozdrowienia od Pelikanka. 2 Quote
Nesiowata Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 1 godzinę temu, Monika z Katowic napisał: Serdeczne, niedzielne pozdrowienia od Pelikanka. O - spacer w ogródku. Dzielny Blondynek. 1 Quote
Jolanta08 Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Na szczęście ma być chłodniej ,oby tylko nie było gwałtownych burz. Lajki poszły chyba do cienia ale to nic ,jutro jak wylezą to nadrobię. Mizianko dla Pelisia :) Quote
mari23 Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 5 godzin temu, Nesiowata napisał: O - spacer w ogródku. Dzielny Blondynek. i środkowe zdjęcie uśmiechnięte! :) cudny piesio z niego <3 Quote
Nesiowata Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Dziś możesz Blondynku spokojnie spacerować bez efektów cieplarnianych. Nareszcie - co za ulga! 1 Quote
Nesiowata Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Udanego psiego dnia Pelikanku. Wprawdzie pogoda nie sprzyja specjalnie spacerom, ale może znajdzie się jakaś chwila aby chwila aby móc wyskoczyć choć na chwilę za drzwi? Quote
Nesiowata Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Witaj Pelikanku, dostojny psi nestorku,m który zawsze witasz uśmiechem i spokojem. Niech jak najdłużej twój widok cieszy nasze oczy. Quote
mari23 Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Upały nie męczą już tak bardzo, za to kosteczki stare na zmiany pogody mogą pobolewać Pelisia....oby nie! Quote
Recommended Posts