Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pelikanek chodzi sobie powolutku (lek na nóżki dostaje), ale znacznie ożywia się na jedzonko - hihihihi.

Wspaniale zadbany, wypieszczony, otoczony troską i miłością.

Tradycyjnie - dostojny, spokojny, zgadza się z innymi psiakami.

dead0ef72c66ae58gen.jpg

dae18d05c7fbbd01gen.jpg

86a29322d4a70e52gen.jpg

f6260391359f9a0dgen.jpg

30d73163e0f0a9a5gen.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
21 godzin temu, Jolanta08 napisał:

Z radością czytam o spokojnej i bezpiecznej emeryturze Pelisia :)) A kolega z kapciem w pyszczku to zachęca Pelisia do zabawy ?

To koleżanka. Nazywa się Randa. Nosi ten but, aby dodawał jej odwagi...

Posted
39 minut temu, Monika z Katowic napisał:

To koleżanka. Nazywa się Randa. Nosi ten but, aby dodawał jej odwagi...

Nieźle to sobie wykombinowała , więc to jest jakby jej talizman, wygląda z nim uroczo a bliskość Pelisia pewnie dodaje jej jeszcze więcej pewności siebie :)

• Like 1
Posted
16 minut temu, Monika z Katowic napisał:

Jeszcze trochę fotek kochanego Pelikanka z 31 lipca. Tym razem z kolegami :)

700d500c6dc8a02egen.jpg

0be680bf13cfaa6agen.jpg

Psiaki uchachane po same pachy...

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
3 godziny temu, Monika z Katowic napisał:

Śpiący Pelikanek pozdrawia najserdeczniej w słoneczną sobotę.

10997473.jpg

Nie tylko Blondynek przysypia, sama zaliczyłam całkiem niezłą czasowo drzemkę. Psy również. A teraz cała trójka siedzi patrząc mi miłosiernie w oczy - smażyłam placki z jabłkami i nie można się od nich opędzić.

Posted

Zobaczymy co przyniesie nowy tydzień. Ale Ty Blondynku nie masz takich myśli więc trzymaj się dzielnie (jak dotąd)  i korzystaj z wszelkich możliwości dobrego życia, które masz w swoim zasięgu.

Posted
9 godzin temu, Monika z Katowic napisał:

Dzisiejsze fotki Pelikanka. Prosto ze słonecznego ogródeczka: 

10997484.jpg

10997476.jpg

Tylko zazdrościć takich klimatów. Spokój, beztroskie życie i szczęśliwe, zadbane psiaki. Chwilo trwaj!

• Upvote 1
Posted

Pelikanku, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale odkąd JĄ zobaczyłam to myślę sobie, żę MUSZĘ Ci ją pokazać... Twoja młodsza bliźniaczka - od 2,5msca w DT, zabrana ze strasznych warunków... i wiesz, że nikt o nią nie pyta? Ale powiedz, czy nie jest podobna?! Szepnij do niej słówko, że znajdzie dom ;) 

Posted
9 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Pelikanku, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale odkąd JĄ zobaczyłam to myślę sobie, żę MUSZĘ Ci ją pokazać... Twoja młodsza bliźniaczka - od 2,5msca w DT, zabrana ze strasznych warunków... i wiesz, że nikt o nią nie pyta? Ale powiedz, czy nie jest podobna?! Szepnij do niej słówko, że znajdzie dom ;) 

Pelikanek z pewnością się nie obrazi, jest dżentelmenem w każdym calu. A suńka śliczna,domek znajdzie się z pewnością. Oby jak najszybciej, niech zapomni o wszystkich złych rzeczach, które ją dotknęły  w tak krótkim życiu.

Wyczytałam, że w Twoich okolicach Blondynku były burze. Mam nadzieję, że Tobie one zbytnio nie przeszkadzają.

Trzymaj się zdrowo.

• Like 1