Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję, że do Ciebie Blondynku woda nie dotrze? I może wreszcie przestanie padać?

Ważne, że łapki Ci odpuściły i możesz spokojnie korzystać z uroków dobrego, psiego życia.

• Like 1
Posted

Woda powoli będzie opadać więc po  co zawracać sobie nią głowę? Zwłaszcza, że nie była zbyt blisko. Oby tylko nie zaczęło na nowo padać  z takim impetem. Powoli cała fala przesuwa się w naszą stronę. Dobrze, że ma stosunkowo daleko do Wisły i jakiejkolwiek rzeki. Zawsze bałam się wody.

Trzymaj się zdrowo i ciepło Blondynku.

• Like 1
Posted

Dobrej nocki dla Przyjaciół i Opiekunów.

23b38e199bf77ac9gen.jpg

Dziękuję, dziękuję najpiękniej za majowe wpłaty:

MAJ 2019 

10 zł sunia2000

20 zł sharka (wpłata za 2 miesiące - V,VI)

10 zł milagros19853201 z Mamą

10 zł  agat21

20 zł Pani Anna ze Szczekocin

50 zł Monika z Katowic z Mężem

40 zł Pani Agnieszka - znajoma elik

30 zł  Livka i Nikus

10 zł Jolanta08

20 zł Pani Marzenna, moja koleżanka z pracy

Posted
Dnia 26.05.2019 o 06:05, Nesiowata napisał:

Woda powoli będzie opadać więc po  co zawracać sobie nią głowę? Zwłaszcza, że nie była zbyt blisko. Oby tylko nie zaczęło na nowo padać  z takim impetem. Powoli cała fala przesuwa się w naszą stronę. Dobrze, że ma stosunkowo daleko do Wisły i jakiejkolwiek rzeki. Zawsze bałam się wody.

Trzymaj się zdrowo i ciepło Blondynku.

Ja mieszkam prawie przy brzegu Odry, widzę ją z okna, bardzo wysoka jest dzisiaj, ale nasza miejscowość jest na takiej skarpie, nawet podczas powodzi 1997r. nie zalało nas, więc czuję się bezpiecznie.

31 minut temu, Nesiowata napisał:

W każdym kolorze jest mu "do pyska".

To prawda, " ładnemu we wszystkim ładnie" - mówi przysłowie, a ja je poprawię odnosząc do Pelikanka:

Ślicznemu Pelisiowi we wszystkim ślicznie! :)

• Like 3
Posted

Witaj Blondynku w chłodny i pochmurny poranek. Trochę rano podmarzłam. Nieciekawy dzień się zapowiada, ale trudno. Trzeba sobie znaleźć ciepłe, wygodne miejsce i czekać na słoneczko.

I tego właśnie Ci życzę.

• Like 1
Posted

Dobrego dnia przystojny Blondynku, ma być cieplej więc będziesz mógł spokojnie "pracować" w ogrodzie. Ale widzę, że w Twoich okolicach zapowiadają opady. Może to się nie sprawdzi?

Trzymaj się zdrowo psiaku.

• Like 1
Posted

Faktycznie - dziś ciepły poranek. Teraz pokazuje się trochę chmur, ale nadal jest ciepło. 

Pelikanku - korzystaj  z pogodowych możliwości  i sprawdź jak miewa się ogród.

• Like 1
Posted
5 godzin temu, Monika z Katowic napisał:

Pelikanek serdecznie pozdrawia ze słonecznego Krakowa.

spacer1.gifspacer1.gifspacer1.gif

51c6b609a5bf79dcgen.jpg

Słoneczna (oj, już słońce zaszło ;) Warszawa też pozdrawia słoneczny Kraków i Pelikana obowiązkowo oczywiście :))

• Like 1
Posted

I znów gorąco od samego rana. Masz szczęście Blondynku, że ogródek jest w Twoim zasięgu. Korzystaj więc z wszelakich krzaczków chroniących przed palącym słońcem.

• Like 1