Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i dalej chłodno, mokro. Jeszcze trochę trzeba poczekać na cieplejsze dni, ale będzie dobrze. Ale do tej pory trzymaj się ciepłego domu i własnego posłania - to teraz jak najbardziej odpowiednie miejsce dla psa.

Trzymaj się!  

Posted

Dziś to jeszcze warto pilnować ciepłego legowiska, ale podobno ma być przynajmniej cieplej z dnia na dzień. Poczekamy, zobaczymy. Będzie lepiej, przyjdzie czas na ciepło i spokojnego spacery, zabawy z całym towarzystwem.

Bądź zdrów Blondynku i wygrzewaj się w domu dopóki słoneczko nie zawita na dobre.

Posted
13 godzin temu, Nesiowata napisał:

Dziś to jeszcze warto pilnować ciepłego legowiska, ale podobno ma być przynajmniej cieplej z dnia na dzień. Poczekamy, zobaczymy. Będzie lepiej, przyjdzie czas na ciepło i spokojnego spacery, zabawy z całym towarzystwem.

Bądź zdrów Blondynku i wygrzewaj się w domu dopóki słoneczko nie zawita na dobre.

dzisiaj "zimna Zośka" rządzi jeszcze.... oby jutro już tylko ciepły maj :)

w taka pogodę brakuje słoneczka, więc odwiedzam moje jasne słoneczko czterołapne <3

• Like 1
Posted

Pelikanka znowu łapka boli - ta biedna krzywa.... Pani Ewa konsultowała się z weterynarzem.

Peliś dostał ten sam lek, co poprzednio tylko nieco mocniejszy (na razie koszt: 20 zł).

Z suplementami, na polecenie lekarza, robimy miesieczną przerwę.

6fcaee887a8b3c57gen.jpg

• Like 1
Posted

Wiem co Peliś czuje, bo ja w taka pogodę też odczuwam duży dyskomfort :(  Trzymaj się Pelisiu, ciepełko wkrótce wróci.

Posted

Cudny Blondynku - jeszcze trochę wytrzymaj. powoli robi się cieplej, będzie Ci  łatwiej. Niech lek zadziała jak najszybciej żebyś mógł funkcjonować normalnie.  Wypoczywaj w oczekiwaniu na upragnione słoneczko.

Posted

U nas słońce próbuje przebić się przez chmury. Wprawdzie padało i jest mokro, ale ciepło czuć wyraźnie. 

Jak Twoje łapki Blondynku? Nadal Ci dokuczają?

Posted

Dziś jednak udało mi się zajrzeć z samego rana. Wprawdzie na oczy to nie widzę zbyt dobrze, ale może za kilka godzin to przejdzie.  A może jednak znajdę chwilę na "dospanie"? Za oknem ciepło ale i coś kapie z nieba.

Życzymy Ci całkowitego pozbycia się bólu i pełnego korzystania z uroków psiego życia. 

Posted
Dnia 18.05.2019 o 21:09, Nesiowata napisał:

Trzymaj fason Blondynku, nie strasz nas chorobami. Wprawdzie jestem dopiero wieczorem, ale cały czas pamiętam o Tobie.

i ja pamiętam, odwiedzam i mnóstwo ciepłych, dobrych myśli posyłam <3

• Like 1
Posted

Witaj dostojny psi dżentelmenie w kolejny dzień. Mam nadzieję, że nie dokuczają Ci już łapki i spokojnie możesz bawić się z resztą kompanów.

• Like 1
Posted
Dnia 18.05.2019 o 21:04, Monika z Katowic napisał:

Fotka nie chce się wyświetlić...

9f7f8a96c42cea55gen.jpg

kramik dla Pelikanka trwa jeszcze..

zapraszamy w odwiedziny

• Like 1
Posted
8 godzin temu, Nadziejka napisał:

kramik dla Pelikanka trwa jeszcze..

zapraszamy w odwiedziny

Monika chyba nie zauważyła, pewnie sie nie spodziewała bazarku ;)

• Like 1
Posted
7 godzin temu, Monika z Katowic napisał:

Dziekuję Nadziejko za bazarek dla Pelikankaroza5.gifroza5.gif

Łapinki Pelisia lepiej! Te leki pomagają.

Nadziejka jest niesamowitą czarodziejką, która pamięta o wszystkich.

To dobrze, że cudny Blondynek  czuje się lepiej, nie ogranicza go zbytnio ból. Oby jak najdłużej tak było. I oby pogoda wreszcie wróciła do normalności, bo wszechobecny deszcz  z pewnością sprzyja jego dolegliwościom.