Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrej majówki Pelisiowi i całemu towarzystwu :) 

Pelisiu, wybacz prywatę: Nesiowata, czy zaczęło padać w Warszawie wreszcie? Jestem 300 kilosów od domu, tutaj przyjemnie, chociaż zroszona ziemia, a jak u nas? 

• Like 1
Posted
2 godziny temu, agat21 napisał:

Pelisiu, wybacz prywatę: Nesiowata, czy zaczęło padać w Warszawie wreszcie? Jestem 300 kilosów od domu, tutaj przyjemnie, chociaż zroszona ziemia, a jak u nas? 

Świeci słońce i wieje jak diabli.

• Like 1
Posted

Witam serdecznie moi kochani Opiekunowie i Przyjaciele.

Jak pada deszczyk albo jest pochmurno to lubię sobie troszkę pospać. 

b7e1f11d67294ee3gen.jpg

Dziękuję Wam bardzo, najbardziej na świecie, za wpłaty w kwietniu 2019 na moje utrzymanie:

10 zł sunia2000

50 zł Monika z Katowic z Mężem

10 zł milagros19853201 z Mamą

10 zł mari23

20 zł Pani Anna ze Szczekocin

60 zł mimiś (za 3 miesiące IV,V,VI)

10 zł  agat21

40 zł Pani Agnieszka - znajoma elik

30 zł  Livka i Nikus

10 zł Jolanta08

20 zł Pani Marzenna, moja koleżanka z pracy

Posted
13 godzin temu, Monika z Katowic napisał:

Jak pada deszczyk albo jest pochmurno to lubię sobie troszkę pospać. 

b7e1f11d67294ee3gen.jpg

To każdy lubi. Tylko nie każdy ma taką możliwość.

• Like 1
Posted

Witaj śliczny Blondynku!

Jeszcze tylko dziś i zrobi się normalnie. Cały ten tydzień jest kompletnie rozwalony. No, ale Ty nie masz takowych rozważań. Ciesz się zdrowiem i korzystaj z uroków dobrego psiego życia.

• Like 1
Posted

Minęła niedziela, jest poniedziałek i znów świecie słońce, chłodno i sucho. Stara śpiewka, ale niestety, prawdziwa.

Trzymaj się zdrowo dostojny dżentelmenie i korzystaj ze wszystkiego co masz w zasięgu łapek.

• Like 1
Posted

Witaj dostojny w kolejny, nie wiem już który, suchy dzień. Ty masz znacznie lepsze warunki do oddychania. Korzystaj więc z wszelkich dobroci psiego życia.

• Like 1
Posted

Witaj Blondynku - znów nowy dzień. Zobaczymy co nowego przyniesie. Patrząc przez okno widzę suchy chodnik i wilgotny dach. Więc chyba  coś tam pokropiło. Bo z pewnością nie był to deszcz. Ale może trochę mniej będzie się kurzyć? 

Trzymaj się zdrowo jasnowłosy i pokazuj nam jak najczęściej.

• Like 1
Posted

Dobrego dnia jasny promyczku dogomani. Umilaj nam życie jak tylko Ty to potrafisz. Jesteś pociechą dla tych, którzy są załamani sytuacją na innych wątkach. 

• Like 1
Posted

Witaj jasny Promyczku w niedzielny dzień. Niechaj te Twoje łapki dadzą Ci odpocząć od bólu chociaż dziś. Ale pogoda rzeczywiście jest nieciekawa. A ma być gorzej, niestety.

• Like 1