mari23 Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Dnia 14.11.2017 o 20:34, Monika z Katowic napisał: Wielkie podziękowania dla Pani Anny ze Szczekocin, z którą dzisiaj odbyłam przemiłą rozmowę telefoniczną. Pani Anna wyśle Pelikankowi lek na stawy. To duże wsparcie dla naszego staruszka. znam Panią Annę z wątku innego psiaka _ Aresa bez łapki - i jego Pani Anna wiernie wspiera, wspaniała osoba! Dostałam nr konta, lecę zrobić przelew :) 1 Quote
Monika z Katowic Posted November 16, 2017 Author Posted November 16, 2017 Pelikanek i przyjaciele - zdjęcia z troskliwego dt: 1 Quote
Monika z Katowic Posted November 17, 2017 Author Posted November 17, 2017 Jeszcze raz zapraszam serdecznie na bazarek książkowy dla Pelikana i Canisa! Quote
asiuniab Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 przepraszam, że dopiero teraz wchodzę na wątek, ale na dogomanię zaglądam okazjonalnie, z uwagi na brak czasu :( środki u mnie niestety przekroczone są ponad możliwości finansowe, więc też nie pomogę, przepraszam, strasznie mi z tym źle :( staruszki to moja miłość, chciałabym pomóc wszystkim psim seniorom, i odwrócić ich smutny los, oby więcej miało tyle szczęścia co Pelikan i takiego anioła stróża! 1 Quote
Monika z Katowic Posted November 17, 2017 Author Posted November 17, 2017 12 minut temu, asiuniab napisał: przepraszam, że dopiero teraz wchodzę na wątek, ale na dogomanię zaglądam okazjonalnie, z uwagi na brak czasu :( środki u mnie niestety przekroczone są ponad możliwości finansowe, więc też nie pomogę, przepraszam, strasznie mi z tym źle :( staruszki to moja miłość, chciałabym pomóc wszystkim psim seniorom, i odwrócić ich smutny los, oby więcej miało tyle szczęścia co Pelikan i takiego anioła stróża! Kochana! Proszę - bądź z nami! Wpisy na wątku Pelikanka są niezmiernie ważne! Quote
Monika z Katowic Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Pelikanek nadal prosi o pomoc... Do spokojnego życia jeszcze brakuje Mu 80 złotych stałych deklaracji. Quote
Hendra Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Wpadam bez zaproszenia,ale zaintrygowało mnie imię,Pelikan jest piękny,chętnie bym go zaadoptował,szkoda że nie mogę,pracuję w rozjazdach Quote
Monika z Katowic Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 1 godzinę temu, Hendra napisał: Wpadam bez zaproszenia,ale zaintrygowało mnie imię,Pelikan jest piękny,chętnie bym go zaadoptował,szkoda że nie mogę,pracuję w rozjazdach Każdy gość jest jak najmilej widziany u Pelikanka! Wspaniale, że ten skromny pies zwrócił Twoją uwagę. Serdecznie zapraszam do częstych wizyt na wątku tego ufnego, łagodnego, grzecznego i cichego staruszka. Quote
Monika z Katowic Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 "Zaufany darczyńca z Dogomanii" zaoferował dla Pelikanka deklarację stałą w kwocie 10 złotych. Pięknie dziękuję za pomoc psiemu staruszkowi. Quote
Monika z Katowic Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Kochany Pelikanek wygrzewający się w jesiennym słońcu... 2 Quote
Monika z Katowic Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Pelikanek to taki grzeczny i łagodny psiak... Proszę pomóżcie!!! 1 Quote
elik Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Moniczko, tak mi wstyd, że dopiero teraz zorientowałam się, że wspierasz biednego Pelikanka, że to psiak, któremu założyłaś watek. Przepraszam. Ostatnio byłam tak bardzo zajęta sprawami domowymi i osobistymi, że niewiele czasu pozostawało na inne sprawy :( Nie mogę nie wesprzeć "Twojego" protegowanego :) Deklaruję 20,00 zł, a dokąd będę miała wsparcie od wielkodusznej Agnieszki, która przysyła mi co miesiąc pewną, nie małą kwotę dla moich i nie moich psiaków (póki mogę, to ochoczo rozdaję), będę wpłacała po 40,00 zł miesięcznie. Bardzo proszę nr konta. Dnia 9.11.2017 o 10:24, bela51 napisał: . . . Edit. Znalazłam Pelikana na stronie Przygarnij psiaka i udostepniłam. Wiem, ze to niewiele :( Moniczko, myślę, że dobrze byłoby, gdyby ten link znalazł się na pierwszej stronie tego wątku, tak, żeby każdy mógł Pelikanka udostępniać. Chętnie bym to zrobiła. Dnia 16.11.2017 o 21:45, Monika z Katowic napisał: Pelikanek i przyjaciele - zdjęcia z troskliwego dt: Ooooo przyjaźni się z Bubunią Quote
Hendra Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Dzień dobry, Pelikanie ,pozdrowienia dla jego admiratorek Quote
Monika z Katowic Posted November 19, 2017 Author Posted November 19, 2017 4 godziny temu, Jolanta08 napisał: Przywitam się w niedzielny ranek 3 godziny temu, Hendra napisał: Dzień dobry, Pelikanie ,pozdrowienia dla jego admiratorek Witam! Witam Was, Jolu i Hendro, z całego serca w imieniu grzecznego, słodkiego i ufnego Pelikanka! Quote
Monika z Katowic Posted November 19, 2017 Author Posted November 19, 2017 3 godziny temu, elik napisał: Moniczko, tak mi wstyd, że dopiero teraz zorientowałam się, że wspierasz biednego Pelikanka, że to psiak, któremu założyłaś watek. Przepraszam. Ostatnio byłam tak bardzo zajęta sprawami domowymi i osobistymi, że niewiele czasu pozostawało na inne sprawy :( Nie mogę nie wesprzeć "Twojego" protegowanego :) Deklaruję 20,00 zł, a dokąd będę miała wsparcie od wielkodusznej Agnieszki, która przysyła mi co miesiąc pewną, nie małą kwotę dla moich i nie moich psiaków (póki mogę, to ochoczo rozdaję), będę wpłacała po 40,00 zł miesięcznie. Bardzo proszę nr konta. Moniczko, myślę, że dobrze byłoby, gdyby ten link znalazł się na pierwszej stronie tego wątku, tak, żeby każdy mógł Pelikanka udostępniać. Chętnie bym to zrobiła. Ooooo przyjaźni się z Bubunią To dobro jest właśnie dzięki naszej Bubuni, która "zapoznała" mnie ze swoim przyjacielem-staruszkiem Peliknanem. A wcześniej toTy, kochana Elik, udzieliłaś szlachetnej pomocy naszej Bubci ratując ją z Radys... Też jesteś twórczynią dobra dla Pelikana!!!!!!!! 1 Quote
elik Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Przed chwilą, Monika z Katowic napisał: To dobro jest właśnie dzięki naszej Bubuni, która "zapoznała" mnie ze swoim przyjacielem-staruszkiem Peliknanem. A wcześniej toTy, kochana Elik, udzieliłaś szlachetnej pomocy naszej Bubci ratując ją z Radys... Też jesteś twórczynią dobra dla Pelikana!!!!!!!! Nie spodziewałam się tego :) Ale to jest namacalnym dowodem tego, że dobro przyciąga dobro :) Nr konta plissss :) 1 Quote
Monika z Katowic Posted November 19, 2017 Author Posted November 19, 2017 25 minut temu, agat21 napisał: Niedzielne głaski dla Pelikana :) Dziękuję w imieniu staruszka! Rozmawiałam wczoraj z domkiem tymczasowym i wiem, że codziennie o tej porze Pelikanek niecierpliwie oczekuje obiadku. On uwielbia leniuchować na swoim posłanku i jeść. Co za szczęście, że po ciężkim życiu i niezmiernie bolesnych doświadczeniach trafił do troskliwego dt... A szczęście jeszcze większe, że uratowało go Stowarzyszenie Dog Rescue, a teraz znaleźli się szlachetni ludzie tacy, jak Wy, którzy zapewnią Pelikanowi byt... Dziękuję z całego serca!!! Quote
Monika z Katowic Posted November 20, 2017 Author Posted November 20, 2017 Pelikan serdecznie dziękuje za nowe dary finansowe: 10 zł sunia2000 40 zł mimiś (za 2 miesiące) 10 zł mari23 10 zł Jolanta08 40 zł Pani Agnieszka - znajoma elik 120 zł Zaufany darczyńca z Dogomanii (za 12 miesięcy) Quote
Livka Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Peliś na pierwszą :) Pokazujemy pieska :) 1 Quote
albo-albo Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Dnia 18.11.2017 o 15:50, Hendra napisał: Wpadam bez zaproszenia,ale zaintrygowało mnie imię,Pelikan jest piękny,chętnie bym go zaadoptował,szkoda że nie mogę,pracuję w rozjazdach Ja rozumiem twoje skłonności do ptactwa wodnego ale Pelikan to pies a nie spółka jak iAlbatros i tu się Nikoś nie dorobi oj nie. Kochana. 4 Quote
Monika z Katowic Posted November 22, 2017 Author Posted November 22, 2017 12 minut temu, albo-albo napisał: Ja rozumiem twoje skłonności do ptactwa wodnego ale Pelikan to pies a nie spółka jak iAlbatros i tu się Nikoś nie dorobi oj nie. Kochana. Ooo! Pojawił się bełkot bezrozumny, więc mamy na wątku wizytę rasowego grafomana. Biedaku! Postaraj się może wyrazić w innej dziedzinie, bo z pisaniem wyraźnie ci nie idzie :) Może taniec? Nie trzeba ani pisać, ani mówić... 1 Quote
albo-albo Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Przed chwilą, Monika z Katowic napisał: Ooo! Pojawił się bełkot bezrozumny, więc mamy na wątku wizytę rasowego grafomana. Biedaku! Postaraj się może wyrazić w innej dziedzinie, bo z pisaniem wyraźnie ci nie idzie :) Może taniec? Nie trzeba ani pisać, ani mówić... witaj, miło mi cię poznać Quote
Recommended Posts