Mageda Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 10 godzin temu, kiyoshi napisał: Madziu...Kibicuje mocno tej cudnej Ali i Roksanie też...dawaj znać co u nich, jak postępy. Pani Irence życze nieustannie zdrowia! dobro powraca dlatego wierze, że za wszystkie te uratowane przez nią istnienia...los się odwdzięczy i zdrowie wróci...Ale powinna się Pipi oszczędzać, to pewne. Pozdrowienia Pani Irenko ;) Śliczna ta Bona...a nawet cudowna...wyszukałam na stronie, taka owczarkowata...Madzia a mozęsz napisac tu lub na priv co to za hotelik? ile tam piesków? czy ona robi jakies postepy? Bardzo cudowna psineczka... ps. A ta mała czarna sunia od Pipp? wydaje mi się, że miała Luci na imie...rozważałam zabrać ją albo Manie...co z nią? ??? Hotelik to Felkowy Stryszek w okolicy Kutna. Z Boną jest problem jak z innymi Radysiakami, które chyba długo tam musiały być .. mianowicie problem ze smyczą. Wpada w ogromną panikę, nie da sobie podpiąć smyczy, dostaje histerii. Od kilku dni jest na uspokajaczach - zobaczymy czy dzięki temu uda się przełamać jej lęk. Do człowieka ok, choć jest nieśmiała. Zero w niej agresji. Czarna to Lusia .. ma około 7 lat i trzeba jakoś zawieźć ją do weterynarza, bo są podejrzenia, że coś z oczami jest niedobrze :( Dzikuska nad dzikusy, kolejna ... Pies widmo, nie pamiętam nawet ostatnio kiedy mi gdzieś mignęła w oddali nawet. Quote
Recommended Posts