Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej dziewczyny. Już kiedyś wspominałam, że mam trochę ubrań i może buty do oddania. Jak się sprężę to uda mi się to spakować i wysłać w nadchodzącym tygodniu - komu mogę przesłać paczkę na bazarek?

• Like 1
Posted
Dnia 2.08.2020 o 16:43, AniaGucio napisał:

Hej dziewczyny. Już kiedyś wspominałam, że mam trochę ubrań i może buty do oddania. Jak się sprężę to uda mi się to spakować i wysłać w nadchodzącym tygodniu - komu mogę przesłać paczkę na bazarek?

Wielkie dzięki.

Może ktoś się zgłosi?

Jeśli nie to przyślij na mój adres (zaraz podam na pw) tylko krucho u mnie z czasem i pewnie trochę to potrwa zanim zorganizuję bazarek.

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

serdecznie dziękuję za wszystko

z samochodem to naprawdę niesamowite, starczylo na samochod, jego ubezpiecznie i porzadny przeglad :)

już 5600 przejechalam ze zwierzakami, ale z 6.1 spalania zszedl na 3.9

u nas istny ARMAGEDON, DUUZO BY OPOIWADAC, NA Fb TEZ TYLKO CZASEM SYGNALIZUJE, strasznie trudno z czasem

ale na arzie zdradze po cichu, ze Asher dzisziaj zamieszkal w warszawie - nie wiem, cvzy pamnietacie pieknego albinosa, co u mnie juz 2 lata siedzial.. napisze moze jutro, moze pojutrze, o ile wciaz beda nim tak zachwyceni jak teraz ;)

a tak z pozytywnych wiesci, to chyba dwa koziolki bede mogla juz zabrac do domu /jeden odszedł :(. strazne to było, na kolanach mi :( /. tylko musze wykombinowac, jak je izolowac calkowicie od innych koz

no i kociaki ktore mialy powazny kk/zagozenie zycia, potem utraty oczu, wzroku.., 3 dwutygocniowe, 4 dwumiesieczne - wychodza na prosta

i jest pan zainteresownay adopcja Minosa - kociaka slicznego

i.. to tyle milych wiesci

zlych nawet niie bede opisywac, bo przewazaja i sa naprawde zle

• Like 1
Posted
23 godziny temu, sylwija napisał:

a tak z pozytywnych wiesci, to chyba dwa koziolki bede mogla juz zabrac do domu /jeden odszedł :(. strazne to było, na kolanach mi :( /. tylko musze wykombinowac, jak je izolowac calkowicie od innych koz

Nie rozumiem : (

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
1 godzinę temu, Livka napisał:

A co to za śliczny piesek ?

To jest Niunia - bardzo wycofana sunia, u Sylwii jest już prawie rok. Koczowała na stacji benzynowej, odłowiona przez Jamora, wysterylizowana aborcyjnie w Runie. Jest śliczna ale mocno wycofana, bardzo boi się obcych ludzi. Nie zdecydowałyśmy się jej ogłaszać jak do tej pory.

Posted

Tak się zastanawiam co zrobić ...

Wątek kotków rozliczony, a tutaj też cichutko.

Wiem, że Sylwii brakuje na to czasu, ale bardzo przydałby się wątek, na którym mogłabym rozliczać moją wpłatę, wpłatę poli53 i innych osób, które wspierają Runę od czasu do  czasu, gdzie byłyby informacje na bieżąco.

Łatwiej wtedy pomagać i przejrzyście rozliczać.

Poradźcie co zrobić ?

Może przywrócić do życia ten wątek ?

Posted
21 minut temu, Livka napisał:

Ledwo dycha ;) ale żyje :)

Zrobię rozliczenia od listopada na tym wątku.

Kociaki już rozliczone dzięki Bogu.

I to chyba będzie najlepsze rozwiązanie. Ewentualnie w pierwszym wątku można dać link do tego rozliczenia.

• Like 1