AniaGucio Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Hej dziewczyny. Już kiedyś wspominałam, że mam trochę ubrań i może buty do oddania. Jak się sprężę to uda mi się to spakować i wysłać w nadchodzącym tygodniu - komu mogę przesłać paczkę na bazarek? 1 Quote
Livka Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 Dnia 2.08.2020 o 16:43, AniaGucio napisał: Hej dziewczyny. Już kiedyś wspominałam, że mam trochę ubrań i może buty do oddania. Jak się sprężę to uda mi się to spakować i wysłać w nadchodzącym tygodniu - komu mogę przesłać paczkę na bazarek? Wielkie dzięki. Może ktoś się zgłosi? Jeśli nie to przyślij na mój adres (zaraz podam na pw) tylko krucho u mnie z czasem i pewnie trochę to potrwa zanim zorganizuję bazarek. 1 Quote
sylwija Posted September 4, 2020 Author Posted September 4, 2020 serdecznie dziękuję za wszystko z samochodem to naprawdę niesamowite, starczylo na samochod, jego ubezpiecznie i porzadny przeglad :) już 5600 przejechalam ze zwierzakami, ale z 6.1 spalania zszedl na 3.9 u nas istny ARMAGEDON, DUUZO BY OPOIWADAC, NA Fb TEZ TYLKO CZASEM SYGNALIZUJE, strasznie trudno z czasem ale na arzie zdradze po cichu, ze Asher dzisziaj zamieszkal w warszawie - nie wiem, cvzy pamnietacie pieknego albinosa, co u mnie juz 2 lata siedzial.. napisze moze jutro, moze pojutrze, o ile wciaz beda nim tak zachwyceni jak teraz ;) a tak z pozytywnych wiesci, to chyba dwa koziolki bede mogla juz zabrac do domu /jeden odszedł :(. strazne to było, na kolanach mi :( /. tylko musze wykombinowac, jak je izolowac calkowicie od innych koz no i kociaki ktore mialy powazny kk/zagozenie zycia, potem utraty oczu, wzroku.., 3 dwutygocniowe, 4 dwumiesieczne - wychodza na prosta i jest pan zainteresownay adopcja Minosa - kociaka slicznego i.. to tyle milych wiesci zlych nawet niie bede opisywac, bo przewazaja i sa naprawde zle 1 Quote
Nadziejka Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 Trzymajcie sie mocno trzymajcie w tym naszym strasznym czasie strasznem swiecie sciskamy ogromnie za wszystkie lapenki i za zdrowko Twoje Sylwio Quote
Livka Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 Cieszą te dobre wieści, szczególnie o albinosku. Tobie Sylwio życzę dużo zdrowia i sił . Quote
Aska7 Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 23 godziny temu, sylwija napisał: a tak z pozytywnych wiesci, to chyba dwa koziolki bede mogla juz zabrac do domu /jeden odszedł :(. strazne to było, na kolanach mi :( /. tylko musze wykombinowac, jak je izolowac calkowicie od innych koz Nie rozumiem : ( Quote
Malgoska Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Będzie bazarek dla Was w 50% https://www.dogomania.com/forum/topic/352450-będzie-bazarro/ Quote
Malgoska Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 zapraszam na bazarek https://www.dogomania.com/forum/topic/352450-wszystkiego-po-trochu-na-sbm-oraz-runa/ Quote
bric-a-brac Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 test edit: jest ok, dogo żyje :) 1 Quote
Malgoska Posted October 13, 2020 Posted October 13, 2020 przelałam 135 zł z tego bazarku: https://www.dogomania.com/forum/topic/352450-koniec-rozliczam-na-sbm-oraz-runa/page/10/ Poproszę o potwierdzenie dziękuję 1 Quote
Nadziejka Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Sylwio z calej duszy sily zdrowka zdrowka stokroc wszystkim lapenkom Tobie zasylamy modlimy Quote
Malgoska Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 zapraszam na bazarek Runa 50% https://www.dogomania.com/forum/topic/352635-dla-małych-i-dużych-na-psy-i-koty-z-buku-oraz-na-runę-obie-w-ogromnej-potrzebie-zapraszam/ 1 Quote
Malgoska Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 przelałam 182,50 z tego bazarku; https://www.dogomania.com/forum/topic/352635-proszę-o-potwierdzenie-otrzymania-przesyłki-dla-małych-i-dużych-na-psy-i-koty-z-buku-oraz-na-runę-obie-w-ogromnej-potrzebie-zapraszam/ proszę o potwierdzenie jak pieniążki dotrą 1 Quote
Nadziejka Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 13 godzin temu, Malgoska napisał: przelałam 182,50 z tego bazarku; https://www.dogomania.com/forum/topic/352635-proszę-o-potwierdzenie-otrzymania-przesyłki-dla-małych-i-dużych-na-psy-i-koty-z-buku-oraz-na-runę-obie-w-ogromnej-potrzebie-zapraszam/ proszę o potwierdzenie jak pieniążki dotrą Quote
Malgoska Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 proszę o potwierdzenie otrzymania pieniążków z tego bazarku: Quote
sylwija Posted November 17, 2020 Author Posted November 17, 2020 dziękuję pięknie Malgoska :) 1 Quote
Marysia R. Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 1 godzinę temu, Livka napisał: A co to za śliczny piesek ? To jest Niunia - bardzo wycofana sunia, u Sylwii jest już prawie rok. Koczowała na stacji benzynowej, odłowiona przez Jamora, wysterylizowana aborcyjnie w Runie. Jest śliczna ale mocno wycofana, bardzo boi się obcych ludzi. Nie zdecydowałyśmy się jej ogłaszać jak do tej pory. Quote
Livka Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Wygląda na szczęśliwą, odnalazła się w Runie, przy Sylwii. Quote
Livka Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Zapraszam do Jesiennej Księgarenki - 50 % dla Runy. Quote
Livka Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Zapraszam serdecznie na bazarek ciuszkowo - różnościowy :) DLA RUNY I TOBIASZKA :) Quote
Livka Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Tak się zastanawiam co zrobić ... Wątek kotków rozliczony, a tutaj też cichutko. Wiem, że Sylwii brakuje na to czasu, ale bardzo przydałby się wątek, na którym mogłabym rozliczać moją wpłatę, wpłatę poli53 i innych osób, które wspierają Runę od czasu do czasu, gdzie byłyby informacje na bieżąco. Łatwiej wtedy pomagać i przejrzyście rozliczać. Poradźcie co zrobić ? Może przywrócić do życia ten wątek ? Quote
elik Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 1 godzinę temu, Livka napisał: Może przywrócić do życia ten wątek ? On żyje :) Co rusz są na nim nowe posty. Quote
Livka Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Ledwo dycha ;) ale żyje :) Zrobię rozliczenia od listopada na tym wątku. Kociaki już rozliczone dzięki Bogu. Quote
elik Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 21 minut temu, Livka napisał: Ledwo dycha ;) ale żyje :) Zrobię rozliczenia od listopada na tym wątku. Kociaki już rozliczone dzięki Bogu. I to chyba będzie najlepsze rozwiązanie. Ewentualnie w pierwszym wątku można dać link do tego rozliczenia. 1 Quote
Recommended Posts