Aska7 Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 13 minut temu, Livka napisał: Jak to się mówi : "DOBRO POWRACA" :) To trochę naiwne Quote
Moli@ Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 16 minut temu, uxmal napisał: Mogli powycinać. Z moją szefową kiedyś robili wywiad. Potem jak przyszedł text do autoryzacji to 1/2 sensu nie było. Sylwia może mówiła ale to wycieli. W pierwszym momencie też nie bardzo wiedziałam o co chodzi.... Obejrzałam filmik ponownie starając się "zapomnieć" co wiem o sprawie z dogo ,) Uważam, że całość została bardzo dokładnie przemyślana i jest to co miało być. Zostało trzymać kciuki - że dotrze do innej grupy docelowej i zbiórka ruszy. 1 Quote
Livka Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 13 minut temu, Aska7 napisał: To trochę naiwne Może i naiwne, ale prawdziwe. Quote
Moli@ Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 14 minut temu, Aska7 napisał: To trochę naiwne Naiwne... ale co zostało Quote
uxmal Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 13 minut temu, Moli@ napisał: W pierwszym momencie też nie bardzo wiedziałam o co chodzi.... Obejrzałam filmik ponownie starając się "zapomnieć" co wiem o sprawie z dogo ,) Uważam, że całość została bardzo dokładnie przemyślana i jest to co miało być. Zostało trzymać kciuki - że dotrze do innej grupy docelowej i zbiórka ruszy. tak, spoko jest pokazane. Taka sielanka. Chyba w takim stylu te programy są realizowane. Wycięłabym tylko chodzącego kota na drzewie. Bo mnie-mieszczuchowi- włączyła się lampka ...sikorki, wróbelki itp itd. Ale ja dziwna jestem. Na punkcie sikorek mam bzika małego 🙂 1 Quote
Aska7 Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 9 minut temu, uxmal napisał: Ale ja dziwna jestem. Na punkcie sikorek mam bzika małego 🙂 U mnie są prawie wszystkie - bogatki, modraszki, sosnówki, czubatki, czarnogłówki. Najbardziej kocham czarnogłówki : ) Quote
uxmal Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 9 minut temu, Aska7 napisał: U mnie są prawie wszystkie - bogatki, modraszki, sosnówki, czubatki, czarnogłówki. Najbardziej kocham czarnogłówki : ) Moje ukochane to modraszki ale jakbym miała taki wybór jak Ty to nie wiem 😄 Raniuszki mi się też podobają ale na żywo nie widziałam . Quote
Aska7 Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 Raniuszki bywają, są takie śmieszne. Kulka z długim ogonkiem : ) Tylko, że u mnie nie ma kotów : / 1 Quote
rozi Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 Duch taki na patyku. No tam 60 sztuk kociuszków luzem biega. Quote
rozi Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 Drapieżnik też ma swoje prawa. No nie w takiej kumulacji na niedużym terenie. Quote
Aska7 Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 Tylko, że koty są jedynymi drapieżnikami, które zabijają dla przyjemności. Nie z głodu, bo najedzony kot i tak zabija, choć nie musi. To trochę jak myśliwy. Quote
rozi Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 Trudno powiedzieć, że dla przyjemności. Taką ma naturę po prostu. Choć mój Hadżar żyl w zgodzie z papugami, zero problemu, wszystko luzem. Ale na malutkie prostodzioby bystrzal i nie moglam wypuścić z wolierki. Quote
Aska7 Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 5 minut temu, rozi napisał: Trudno powiedzieć, że dla przyjemności. Taką ma naturę po prostu. Choć mój Hadżar żyl w zgodzie z papugami, zero problemu, wszystko luzem. Ale na malutkie prostodzioby bystrzal i nie moglam wypuścić z wolierki. No głodny chyba nie był. Quote
rozi Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 11 godzin temu, Aska7 napisał: No głodny chyba nie był. Chyba nie, chociaż u mnie.... Kotu chodzi o szybki ruch i trzepot/szuranie, to go nakręca. Quote
Marysia R. Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 Dzisiaj w telewizji pojawi się kolejny materiał o Runie - reportaż w programie „Twoje Sprawy” na TVP3 o 19.25. 1 Quote
elik Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 2 godziny temu, Marysia R. napisał: Dzisiaj w telewizji pojawi się kolejny materiał o Runie - reportaż w programie „Twoje Sprawy” na TVP3 o 19.25. Na Warszawie? Quote
Marysia R. Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 59 minut temu, elik napisał: Na Warszawie? Hmmm, nie za bardzo się w tym orientuję, ale raczej tak. Quote
Marysia R. Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 O Runie od ok. 12 minuty: https://warszawa.tvp.pl/21548373/twoje-sprawy Quote
Nadziejka Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 2 godziny temu, Marysia R. napisał: O Runie od ok. 12 minuty: https://warszawa.tvp.pl/21548373/twoje-sprawy Quote
bakusiowa Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 Na zbiórce jest 50%. https://www.ratujemyzwierzaki.pl/domruny?fbclid=IwAR1r0S_kL5zIbksI8rSP4upkMUmxe_s1D4aAxlstmW0RjqbV5rrPoMz5ac8 1 Quote
Poker Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 Aż wierzyć się nie chce. Jest nadzieja, że uzbiera się całość. 1 Quote
rozi Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 10 godzin temu, Poker napisał: Aż wierzyć się nie chce. Jest nadzieja, że uzbiera się całość. Któregoś dnia spojrzalam na rozmaite zbiorki Runy, po lebkach naliczylam grubo ponad sto tysięcy, bez TV i innych naglośnień, to czemu mialoby się nie uzbierać dwieście teraz, kiedy jest burza :) Od razu mówilam, że jest szansa. Quote
Recommended Posts