konfirm31 Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Sunia zgłoszona. W razie problemów, pisz Sylwio bezpośrednio na ten adres, podany przez Ostatnią, teraz Psia Szansę [email protected] Quote
sylwija Posted February 16, 2018 Author Posted February 16, 2018 13 godzin temu, konfirm31 napisał: Sunia zgłoszona. W razie problemów, pisz Sylwio bezpośrednio na ten adres, podany przez Ostatnią, teraz Psia Szansę [email protected] dziękuję :) nie je nie pije nie zalatwia sie - na spacer ja wynioslam - nie chce chodzic boi sie Quote
konfirm31 Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Biedactwo. Nie wie, że jej nieszczęścia, już się skończyły. Za kilka dni, będzie lepiej. Quote
beataczl Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 moja sunia nie zalatwiala sie przez dlugi czas...dopiero jak podalam Furagin to zwieracze ,,poszly" jasne,ze z kazdym dniem bedzie lepiej :) Quote
konfirm31 Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 4 minuty temu, beataczl napisał: moja sunia nie zalatwiala sie przez dlugi czas...dopiero jak podalam Furagin to zwieracze ,,poszly" jasne,ze z kazdym dniem bedzie lepiej :) Chyba furosemid ;). Ja też byłam bliska temu, ale sunia wreszcie zrobiła sioo bez pomocy farmakologii. Quote
beataczl Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 34 minuty temu, konfirm31 napisał: Chyba furosemid ;). Ja też byłam bliska temu, ale sunia wreszcie zrobiła sioo bez pomocy farmakologii. to bylo dawno, juz nie pamietam, masz racje furosemid :) jakby sie sunia nie zalatwiala dlugo to trzeba by bylo jej podac Quote
sylwija Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 7 godzin temu, Livka napisał: Jak sunieczka ? heheh - która? biała zestresowana ale zaczęła machać do mnie ogonem i wyleguje sie na poduszce - komfort docenia 'spacer' - wynosze a kladzie sie i trzesie dzis wieczorem postep maly - dwa kroki zrobila chyba zrobila koope w spiwworze i zakopala bo nie widac a czuc zaraz bede sprawdzac nie wiem czy mi sie wydaje czy białka jej oczu sa błękitnawe.. Quote
sylwija Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 mała Hedda - szczeniak z rury - wczoraj zamieszkała w swoim domku :) ja zgubiłam klucze do samochodu - jedyne, ktore mialam, drugie pare miesiecuy temu stracilam biegajac po polach za psami :D 3 dni szukałam w amoku i są, teraz musze dorobić i zakupić coś jak lokalizator biała Lusia czuje się dobrze, ale jakieś ma lęki z tym wchodzeniem/wychodzeniem z domu na szczęście obyło się bez leków, ale coś jest dziwnego, chce i boi się. Jakby było ciepło, to bym zostawiła drzwi na taras otwarte,m ale nie w taką poogodę Quote
Livka Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 O jak się cieszę, że maleństwo już w DS :) Super ! Lusia to psinka po sterylce aborcyjnej ? Quote
sylwija Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 tak jest, wyścig z czasem był. Quote
konfirm31 Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Sylwio, Elik prosi o wpisanie daty sterylizacji suni, na wątku Akcja Sterylizacja. Wysłałam Ci w tej sprawie pw :). Quote
elik Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 14 godzin temu, konfirm31 napisał: Sylwio, Elik prosi o wpisanie daty sterylizacji suni, na wątku Akcja Sterylizacja. Wysłałam Ci w tej sprawie pw :). O ile nie jest to zbyt wielki problem. Chodzi o uzupełnienie ewidencji wykonanych zabiegów. Quote
sylwija Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 wpisze, tylko sobie sprawdze ;0 fakture na Ostatnia SZANSE juz wzielam ale calkiem sie nie ogarniam Quote
sylwija Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 cała lusia.. a to dzikus z rury ;0 w domu rozpieszczana totalnie hedda Quote
sylwija Posted March 27, 2018 Author Posted March 27, 2018 Lusia zaraz będzie szukać domku, tylko zdjęcia zrobię ładniejsze 0 druga kąpiel ją czeka i czesanie a teraz pilnie potrzebny dt/ds dla tego młodzieńca to jest bezdomny psiak z Warki - jedni dokarmiają, inni przeganiają kamieniami .. sytuacja w ogóle jest taka Byłam w sobotę w Warce i widziałam dwa psiaki w parku na przeciwko kościoła. okazuje się, że oba bezdomne zdecydowanie ten biały - ma błękitne oczy, może taka jego uroda, może nie widzi - ale na pewno te oczy go bolą bardzo. Szorściak chyba młody, zadbany raczej. te dwa mnie zaniepokoiły, przyznam, bardzo jest uzgodnione z UM Warka, że zapłacą za ich odłowienie, białego wezmę do siebie, bo on natychmiast potrzebuje pomocy, żyje w bólu, ale z dwoma nowymi sobie nie poradzę, za dużo jest kotów i Lusia jeszcze 'świeża' czarny wydaje się być w dobrej kondycji i młodziutki i ładniutki, tylko spłoszony ktoś ma pomysł, może pomóc .. Quote
agat21 Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Czy jest jakiś dt płatny lub hotel w okolicy, który mógły młodzieniaszka przygarnąć? Jeśli tak, to w jakiej cenie? Quote
konfirm31 Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Fajny psiak :). To ten, o którym mi mówiłaś, Sylwio? Z DT na dogo słabo, ale może faktycznie popytaj o hotelik, jak radzi Agat? Quote
Livka Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Szkoda białaska, widać , że cierpi :( Szorściaczek ładniutki tylko gdzie go przechować - BDT potrzebne ... Quote
agat21 Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Ja znam tylko hotel Jamora k.Warki, ale tam dość drogo.. :( Czy ktoś może polecić jakiś inny? Quote
agat21 Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Szkoda poza tym by była straszna, żeby on tam został sam jak Białasek zostanie zabrany :( Quote
Recommended Posts